Avensis D-CAT kuro sanaudos

Pradėjo paranoish, Spalis 08, 2012, 18:39:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gmc

Citatatuotavensis parašė:
kaip bevazineciau dar nebuvo surijusi daugiau kaip 10 litru.
Siaip telpu i 8.
Vasara myniau per Europa tai vidutinis greitis 110-kuro sanaudos 6.9 l.
Ziema manau bus apie 10.
13l daugoka. Reikia kazka ziureti.

8 mieste? :) nejuokaujam :) nebent miestas - g.vilko gatve :)
Vidurkis taip gali but. O siaip jei vazinejama per kamscius, trumpesniais atstumais ir pan tai tikrai 10 drasiai valgo.

vitiok

CitataGmc parašė:
Citatatuotavensis parašė:
kaip bevazineciau dar nebuvo surijusi daugiau kaip 10 litru.
Siaip telpu i 8.
Vasara myniau per Europa tai vidutinis greitis 110-kuro sanaudos 6.9 l.
Ziema manau bus apie 10.
13l daugoka. Reikia kazka ziureti.

8 mieste? :) nejuokaujam :) nebent miestas - g.vilko gatve :)
Vidurkis taip gali but. O siaip jei vazinejama per kamscius, trumpesniais atstumais ir pan tai tikrai 10 drasiai valgo.
Man KLP daznai vaziuoju ne ilgesniais nei 6 km atstumais per 1 nuvaziavima su 8  sviesoforais,kartais ant visu tenka stovet tai 8,5 paskutines sanaudos buvo simtui,pergazot nesikuklinu nuo vietos
Kad 10 butu dar taip nera buve nors ir kaip arsiai vairuotum :)
I kompa neziuriu nes rodo kaip jau daug cia buvo rasyta grybus,ir 13 ir 14 litru vidurki :D
Ziuret reikia be kalbu kazkas negerai

n30n

11-13 litru mieste sakyciau daugoka...
Ziema, kai yra -20 ir vazinejama trumpais atstumais 11litru manau realu....

Man asmeniskai d-cat mieste ima apie 8,5l (dar neteko vazineti per salcius)
uzmiestyje apie 7 (vaziuojant iki 120)

Tikrai ne taupumo etalonas tie D-CAT... Anksciau vazinejau su Chip'uotu bmw 530d automatu ir turejau labai panasias sanaudas, bet masina bent jau traukdavo su 160kw ir dar automatas buvo...

Siek tiek nusivyliau D-CAT'ais... :(

vitiok

CitataSiek tiek nusivyliau D-CAT'ais...
O as i taupuma neziurejau renkantis masina,labiau patrauke Toyotos patikimumas,ne is vieno girdejes kad metu metais remontuot nieko nereikia,be to pries tai pats turejau sena corolla 94 metu tai patiko nerealiai kad nereikli visiskai remontams buvo (per 4 metus keiciau tik stabdziu kalades) ir tech ejau savo hodu.Po to sventai tikiu toyotos patikumumu :)

Muzikantas

Sveiki, na pas mane D - CAT'as irgi mieste 13 ima ir nežinau ar ieškoti sliekų ar važiuoti ir tiek. Na mano važiavimas kol kas 3km nuo namų iki darbo. Tai variklis nespėja darbinės temperatūros pasiekti. Bet kai išvažiuoju į Geležinio vilko ar Ukmergės gatvę, tai iš karto iki 11 nukrenta. Nors ir daug kilovatų, bet tai krokodilas tas D - Cat.

kalava

Citatavitiok parašė:
CitataSiek tiek nusivyliau D-CAT'ais...
O as i taupuma neziurejau renkantis masina,labiau patrauke Toyotos patikimumas,ne is vieno girdejes kad metu metais remontuot nieko nereikia,be to pries tai pats turejau sena corolla 94 metu tai patiko nerealiai kad nereikli visiskai remontams buvo (per 4 metus keiciau tik stabdziu kalades) ir tech ejau savo hodu.Po to sventai tikiu toyotos patikumumu :)

na, aklai tiket patikimumu nevertetu, nes tai labai priklauso nuo auto nuddrozihimo stovio. pirkimo momentu. Mano sitas avensis jau trecia toyota ir jauniausia is turetu, taciau remontuot jau teko daugiausia kartu lyginant su kitomis( corolla verso '02, carinaII '90). nors atrodo ir gerai tikrinau pries perkan
Citata
t, ale dabar galiu tik reziumuot, kad akivaizdziai "padrozta" papuole(pasikeitus visus nudroztus mazgus keliems metams turetu tapt "negendancia" :) ).

Del kuro sanaudu manyciau mieste ziema neturetu vidurkis perlipt 10l. nu gal 11 ( del kilowatu, katalizatoriaus ir t.t.). As su savo 93kw mieste ziema apie 8l sudeginu, vasara 6.5-7l.
Siaip dar labai priklauso nuo "kojos sunkumo". As vaziuoju ramiai.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

kalava

Beje, o pirmo posto autorius tiki kompo rodomimis sanaudomis ar bande pats matuoti "kuro kiekis uzpiltas/ nuvaziuota kilometru" ?

Jurgis

Turiu Avensis D-CAT'a 130kw beveik 2008 metu
Dabar vazineju ramiai tai borto kompas rodo 9,8 ltr simtui, BET, siandien pamatavau tiksliai ir pasirodo, kad realios sanaudos MIESTE 7,6 ltr. Labai nudziugino skaiciukai:)

Beje DPF filtras out, pastatytas emuliatorius. Pries tai esu mataves buvo 8,5 ltr, bet gal vaziuodavau astriau
Autoriui pirmiausia siulau tiksliai pamatuoti, uzsipili pilna baka pravaziuoji 200-300 km ir vel uzsipili pilna

Muzikantas

Tai ką daryti? Vieni sako  13 norma kiti, kad tragedija. Tokvila irgi sako, kad taip gali būti. Važiuojant 2 km. per centrą kai vidutinis greitis 16 - 20 km/h gal ir realu, bet skaičius 13 man nepatinka. Mašina man labai patinka, atrodo pavyko paimti nenudrožta ir su tikra 170 000 km rida. Tikrinau Tokviloj, nes yra serviso knyga. Galima būtų nekreipti dėmesio ir važiuoti nes lyg ir pinigai leidžia, bet kai paskaitai forume, kad gali ir 8 užtekti tai norėčiau ir aš tokių parodymų. Bet man kažkaip keistai atrodo, kad ant tos pačios mašinos tokie dideli skirtumai ir tik miesto rėžimu. Trasoje rodikliai panašūs. Patarkit ką nors protingo gerb. specai. mat pats toli nuo technikos. Iš anksto dėkoju.

Venza

Man isviso keisciausia,kam toki ligu maisa su tokiu apetitu imt?As lyginu savo autobusa su 3.5 varikliu ir 4x4 pavara ir stebiuosi,kad as vazineju pigiau :o .Suprantu tuos,kurie ima 2.0 ir gal but kazkiek sutaupo(gal but tam kartui :D).
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Hausas

Neverta su dyzelystais ginčytis. Ir visai nesvarbu, kad benzininis Avensis valgo 11l/100km mieste, o užmiestyje 7l/100km ir suka km be rimtų, tik dyzeliams būdingų, problemų. ;)
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

Venza

Gincytis visada reikia,tik gincuose isaiskeja teisybe ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

kalava

CitataMuzikantas parašė:
Tai ką daryti? Vieni sako  13 norma kiti, kad tragedija. Tokvila irgi sako, kad taip gali būti. Važiuojant 2 km. per centrą kai vidutinis greitis 16 - 20 km/h gal ir realu, bet skaičius 13 man nepatinka. Mašina man labai patinka, atrodo pavyko paimti nenudrožta ir su tikra 170 000 km rida. Tikrinau Tokviloj, nes yra serviso knyga. Galima būtų nekreipti dėmesio ir važiuoti nes lyg ir pinigai leidžia, bet kai paskaitai forume, kad gali ir 8 užtekti tai norėčiau ir aš tokių parodymų. Bet man kažkaip keistai atrodo, kad ant tos pačios mašinos tokie dideli skirtumai ir tik miesto rėžimu. Trasoje rodikliai panašūs. Patarkit ką nors protingo gerb. specai. mat pats toli nuo technikos. Iš anksto dėkoju.

o ar bandei realias sanaudas pasiskaiciuot, o ne kompo parodymus sakyt? Ar irgi gaunasi 13 l/100 km?

katana7

CitataMuzikantas parašė:

Miestas miestui nelygus, vienas reikalas važiuoti piko metu Vilniuje ir visai kitas reikalas važiuot Alytuje ar Šiauliuose. Taip pat labai priklauso nuo maršruto, kuriuo važiuoji.  Man Vilniuje rodo 8,6 l/100 km (2,0 D4D). Nors gamintojas deklaruoja , kad turi būti 7,3.

AVENSIS D4D CHIP

Citatakatana7 parašė:
CitataMuzikantas parašė:

Miestas miestui nelygus, vienas reikalas važiuoti piko metu Vilniuje ir visai kitas reikalas važiuot Alytuje ar Šiauliuose. Taip pat labai priklauso nuo maršruto, kuriuo važiuoji.  Man Vilniuje rodo 8,6 l/100 km (2,0 D4D). Nors gamintojas deklaruoja , kad turi būti 7,3.
nepamirskit kad deklaruojamos sanaudos yra tos kai yra isjungats paeciukas,kondiske,visi elektriniai prietaisai,uzdadaryti langai,t.y. idealiom salygom,isjung viska ir bus tokios sanaudos;)