Avensis D-CAT kuro sanaudos

Pradėjo paranoish, Spalis 08, 2012, 18:39:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

dava1

Report po filtro pasalinimo ir emuliatoriaus pastatymo:
1. Km - 532.
2. Rezimas - uzmiestis. Gal koks 50 po miesta pasisukinejant.
3. Greitis. Vidutinis pagal kompa 85 kmh. Realiai puse kelio 110 kmh sesta pavara. Dar 100 km vaziuojant 130 kmh sesta pavara, likes 90 kmh penkta pavara. Beveik visas kelias autopilotu.
4. Kompo parodymai: avg 6.4 ltr/100km. Realiai uzpylus vel iki pilno bako: 5.9 ltr.

Va dabar dcat sanaudos, mano nuomone atitinka realiai kiek ir turetu toks automobilis vartoti.

n30n

Citatadava1 parašė:
Report po filtro pasalinimo ir emuliatoriaus pastatymo:
1. Km - 532.
2. Rezimas - uzmiestis. Gal koks 50 po miesta pasisukinejant.
3. Greitis. Vidutinis pagal kompa 85 kmh. Realiai puse kelio 110 kmh sesta pavara. Dar 100 km vaziuojant 130 kmh sesta pavara, likes 90 kmh penkta pavara. Beveik visas kelias autopilotu.
4. Kompo parodymai: avg 6.4 ltr/100km. Realiai uzpylus vel iki pilno bako: 5.9 ltr.

Va dabar dcat sanaudos, mano nuomone atitinka realiai kiek ir turetu toks automobilis vartoti.

Vat cia jau panasiau i normalias sanaudas.... Filtras iskastruotas startline.lt ? Kiek kainavo operacija ir kaip del technikinio - nesukyla dumingumas? Gal kazkokia garantija emuliatoriui suteikia startline ?

dava1

Operacija Vilniuj, Durpiu g.
Kaina 1300.
Zinau, kad startline kaina 1000, bet du dalykai, kurie man yra svarbus:
1. Nemegstu del galimu gedimu derint kelione i kauna, kad jie paziuretu. Ir laikas ir kuras .
2. Paklausus apie dcat, jie man sake, kad jokio skirtumo, viskas tipo puikiai. O durpiu g., stato visai kita emuliatoriu butent dcat. Forume taip pat zmones raso, kad dcat kitoki diltra turi, tipo dpnr.
Dumingumo akiai matomo nera. Technikinej kaip ir nebuvau.
Bet as taip isiutes ant tos ekologijos, kuri kurena lauza man po kojom, kad apsisprendziau ekologijos atsisakyti is principo.

siigiis

na bet as vistiek del tos regeneracijos. kazkada specialiai variau is vilniaus namo galvodamas reik man pravalyt ten viska... tai vos ne visa kelia parlekiau ketvirtu begiu... jokio dumo nepabyko isspaust (bent jau nepavyko pamatyt). Be to dariausi kazkada ta priverstine regeneracija kai su kompu pajunge ir vaziavom kazkoki atstuma.. tai ir sake kad ji vyksta, kad valosi katalizatorius bet jokio dumo nebuvo, o tai uztruko kazkur 20-30 km.
bet logiskai mastant tai kokia cia tada ekologija gaunas jei tipo tau is pradziu katalizatorius viska kaupia o paskui paima ir viska paleidzia i ora... cia tipo logiska?

vitiok

Citatasiigiis parašė:
na bet as vistiek del tos regeneracijos. kazkada specialiai variau is vilniaus namo galvodamas reik man pravalyt ten viska... tai vos ne visa kelia parlekiau ketvirtu begiu... jokio dumo nepabyko isspaust (bent jau nepavyko pamatyt). Be to dariausi kazkada ta priverstine regeneracija kai su kompu pajunge ir vaziavom kazkoki atstuma.. tai ir sake kad ji vyksta, kad valosi katalizatorius bet jokio dumo nebuvo, o tai uztruko kazkur 20-30 km.
bet logiskai mastant tai kokia cia tada ekologija gaunas jei tipo tau is pradziu katalizatorius viska kaupia o paskui paima ir viska paleidzia i ora... cia tipo logiska?
Viena karta bet ne kaskart :)

siigiis

na bet jei vistiek jis ismeta tai ora tai kur cia ekologija? ok gal truputi maziau gaunas tai tipo cia ekologija???
be to as del to duminimo uzklausiau dar del to kad toyotoj man sake kad katalizatorius ta valyma atlieka gan daznai ir net to duminimo neturi but o jei jau jis yra tai sake katalizatorius gan stipriai pasikimses.. as tik pasakau kad man servise sake.

n30n

Kosmosas ne sanaudos.... :)
450km Siauliai-Vilnius-Siauliai
Uzmiestyje 120km/h
Autostradoje 160km/h~, na dar iki 210~ isbandziau viena karta...
Mieste nuvaziuota apie 50km~

Vidurkis 9litrai....

Tikrai jokios ekonomijos..... :(

katana7

Citatan30n parašė:
Kosmosas ne sanaudos.... :)
450km Siauliai-Vilnius-Siauliai
Uzmiestyje 120km/h
Autostradoje 160km/h~, na dar iki 210~ isbandziau viena karta...
Mieste nuvaziuota apie 50km~

Vidurkis 9litrai....

Tikrai jokios ekonomijos..... :(
Važiuok, kaip žmogus, tai ir sąnaudos bus normalios. Nori 160 km/h važiuojant, kad tau rodytu 5 l/100 km, taip nebūna.:D:D Variklis ne oru dirba.

Henris

Kaip D-CAT'ui vaziuojant tokiais greiciais, labai normalios sanaudos. 85kw avensis magistralej vaziuojant 135 km/h pasiimdavo apie 6.5, pries veja virs 7.
Vaziuojant 90, passimdavo apie 5.3. Mieste vasara 7.5-8. Ziiema perlibdavo ir 10l.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Viesulas

Sveiki, mano D-CAT sanaudos tokios, misriu rezimu ramiai vazinejant 7,1, jei pagazuoju 7,5 :) Jeigu noriu smaugaus vaziavimo, tai koki 8,2 :) Cia vasara, ziema buvo 9ltr, bet tada koja sunkesne buvo. Manau uzmiestyje vaziuojant 110km/h, sesta pavara tikrai galima y 6 tilpti, o gal ir 5,5. Su baku visada mazdaug 800km nuvaziuoju ir dar keli litrai buna like iki degalines ;)

vitiok

Citata iš: Viesulas Įrašytas Liepa 03, 2013, 17:01:08 PM
Sveiki, mano D-CAT sanaudos tokios, misriu rezimu ramiai vazinejant 7,1, jei pagazuoju 7,5 :) Jeigu noriu smaugaus vaziavimo, tai koki 8,2 :) Cia vasara, ziema buvo 9ltr, bet tada koja sunkesne buvo. Manau uzmiestyje vaziuojant 110km/h, sesta pavara tikrai galima y 6 tilpti, o gal ir 5,5. Su baku visada mazdaug 800km nuvaziuoju ir dar keli litrai buna like iki degalines ;)
8 ltr vasara tai laisvai ima po miesta nes yra  sankryzu ir daznai stovet tenka kamsciuose ir ant sviesoforu,dar kondiske su radija ijungta pastoviai(ziema +2 ltr pan)
Vaziavau 100 km lygiu atstumu 6 begiu 100 km/h autopilotu tai pagal kompa pasieke 6,5 ltr vidurki,kita diena mieste vidurkis jau rode 7,5 ir jis nemazeja o tik daugeja :)
Dcat nera ta masina su kuria imanoma taupyt kura :)

DiKetas

Vitiok,
Viesulas,
n30n,

O pas jus DPF filtras jau isoperuotas ir emuliatorius pastatytas?  :)

vitiok

Citata iš: DiKetas Įrašytas Liepa 03, 2013, 19:29:01 PM
Vitiok,
Viesulas,
n30n,

O pas jus DPF filtras jau isoperuotas ir emuliatorius pastatytas?  :)

nieko neoperuota ir nestatyta  :)

Viesulas

Pas mane lygiai taip pat, niekas neoperuota :)

Kardinolas

vakar vaziuota Vilnius-Alytus. Degalinej uzsipylus kuro, nusinulino vidutines kuro sanaudos kompiuteryje- pasiekus alytu rezultatas 5.4l/100km, pagal kompiuterio parodymus. Vid greitis pagal kompiuteri 80km/h. Likau nustebintas savuoju D-Cat