Avensis D-CAT kuro sanaudos

Pradėjo paranoish, Spalis 08, 2012, 18:39:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Na aisku putos sukyla, bet pakratai masina ir pili labai letai, kol nepasirodys kuras. Kuras tik NESTE automate. As irgi galvojau, kad blogai degaline skaicuoja, bet ir pravaziuoju zymiai daugiau su masina :D
Isvada tokia - jei neturi laiko, gali supilti 3-5L, jei turi laiko 11L  :D . Jei letai varveni - bega svarus kuras be putu.

vitiok

Citata iš: bemsas Įrašytas Liepa 08, 2013, 23:25:20 PM
Na aisku putos sukyla, bet pakratai masina ir pili labai letai, kol nepasirodys kuras. Kuras tik NESTE automate. As irgi galvojau, kad blogai degaline skaicuoja, bet ir pravaziuoju zymiai daugiau su masina :D
Isvada tokia - jei neturi laiko, gali supilti 3-5L, jei turi laiko 11L  :D . Jei letai varveni - bega svarus kuras be putu.
Mano varilkiui is Nestes nepatiko dyzelis,vos ne kiekviena diena valytis  buvo pradejes katalizas :) ir ko pasekoje dideles sanaudos del to,perejau ant statoil po to :)   rezultatas akivaizdus,dumu retai bematau pro galini veidrodeli  ir sanaudas susitvarke,nes su neste iki 11 po miesta praita vasara buvo :)
P.S su neste pilnu baku rode range 636,su statoil pilnu baku rodo 596 bet pravaziudavau su neste maziau km negu su statoil daugiau km daba.
Aisku tas range tai tik del akiu nes kompas negali nuspet kokiais rezimais tu vaziuosi :)
be to dar ir meluoja mano kompas didinamas sanaudas + 1 ltr

mega

Citata iš: vitiok Įrašytas Liepa 09, 2013, 10:44:17 AM
Mano varilkiui is Nestes nepatiko dyzelis,vos ne kiekviena diena valytis  buvo pradejes katalizas :) ir ko pasekoje dideles sanaudos del to,perejau ant statoil po to :)   rezultatas akivaizdus,dumu retai bematau pro galini veidrodeli  ir sanaudas susitvarke,nes su neste iki 11 po miesta praita vasara buvo :)
P.S su neste pilnu baku rode range 636,su statoil pilnu baku rodo 596 bet pravaziudavau su neste maziau km negu su statoil daugiau km daba.
Aisku tas range tai tik del akiu nes kompas negali nuspet kokiais rezimais tu vaziuosi :)
be to dar ir meluoja mano kompas didinamas sanaudas + 1 ltr
tik gal dpf, o ne katalyzas

vitiok

paskutines sanaudos: pravaziota 440 km is ju 100 km greitkeliu iki 90 km/h, visa kita mieste.
38 litrus supyliau,vidurkis 8,7 ltr

arunaskeras

Citata iš: vitiok Įrašytas Rugpjūtis 23, 2013, 21:27:40 PM
paskutines sanaudos: pravaziota 440 km is ju 100 km greitkeliu iki 90 km/h, visa kita mieste.
38 litrus supyliau,vidurkis 8,7 ltr
D-CAT tikrai ne taupymui
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Rugpjūtis 24, 2013, 07:44:35 AM
D-CAT tikrai ne taupymui

Bet Ekologiskas (y). Zmones kurie perka D-CAT, galvoja apie pasaulio ekologija, kad kuo maziau tersalu ismestu i ora :D

vitiok

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Rugpjūtis 24, 2013, 07:44:35 AM
D-CAT tikrai ne taupymui
Jei noreciau taupyt Yarisa ziureciau :) o daba negalvoju apie tai,skaitau kaip Dcat tai geros sanaudos dar

Saulius SSS

Citata iš: vitiok Įrašytas Rugpjūtis 24, 2013, 11:08:55 AM
Jei noreciau taupyt Yarisa ziureciau :) o daba negalvoju apie tai,skaitau kaip Dcat tai geros sanaudos dar

Nu,kaip sakant pono valia. 2 litrai manau didelis skirtumas. As lyginu su paprastu avensis dyzeliu. 10 litu 100 km skirtumas. Va tau ir matematika.
Na cia mano asmenine nuomone. Jei tau gerai tai mes nieko pries
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Modka

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Rugpjūtis 24, 2013, 12:11:21 PM
Nu,kaip sakant pono valia. 2 litrai manau didelis skirtumas. As lyginu su paprastu avensis dyzeliu. 10 litu 100 km skirtumas. Va tau ir matematika.
skirtumas didelis tam kas vaziuoja daug. pvz as i metus min 60k km darau tai man 10lt/100km i metus susidaro 6000lt. uz siuos pinigus visi remontai, kasko, aptarnavimai ir dar lieka :)
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

dtinas

mano corolla verso d-cat paskutines sanaudos trasoje: greitis 100-160, daugiausia vaziuota 120-130 greiciu. Realios tikros sanaudos - 6,4 l/100km.
p.s.: suodziu filtro nera  ;)

vitiok

Citata iš: Modka Įrašytas Rugpjūtis 24, 2013, 14:19:00 PM
skirtumas didelis tam kas vaziuoja daug. pvz as i metus min 60k km darau tai man 10lt/100km i metus susidaro 6000lt. uz siuos pinigus visi remontai, kasko, aptarnavimai ir dar lieka :)
Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Rugpjūtis 24, 2013, 12:11:21 PM
pilnai sutinku,skirtumas yra,bet as kai pirkau tai daug nesigylinau koks variklis man svarbu buvo bendras stovis ir patikekit sunkiai buvo rast neuzdrozta dyzeli (norejau pabandyt butent dyzeli nes niekad neturejau) ,sekanti karta aisku benza imsiu nes lengviau rast geresni  uz zymiai mazesnius pinigus su mazesniu prabegu,to labiau  kad mazai km uzmiesti darau taip kad dyzelis man nepasitvirtino :)
bendrais balais tai visu 10  (y) ivertinciau dyzelinius variklius bet tik tada kada daug uzmiesti varai km.
po miesta tik benzas rulina
P.S snd 100 km greikeliu paeme tik 6,5 greitis 100  6 begiu su pilotu :)

Saulius SSS

su paprastu d4d tom paciom salygom tikrai butum isitekes i 5,5 .as ,kai vazinedavau i darba 130km kiekviena diena,man tas litras butu tikrai jautesis.as su miestu ir greitkeliu visada isipaisydavau i 6 litrus.greitis 110-130. taip, jeigu mazai vaziuoji,tai kam tas dyzelis.tik papildomas galvos skausmas:siurblys,purkstukai,nesikuria per didelius salcius ,salerka ir t.t.benzas paprasciau.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Rugpjūtis 24, 2013, 21:34:27 PM
su paprastu d4d tom paciom salygom tikrai butum isitekes i 5,5 .as ,kai vazinedavau i darba 130km kiekviena diena,man tas litras butu tikrai jautesis.as su miestu ir greitkeliu visada isipaisydavau i 6 litrus.greitis 110-130. taip, jeigu mazai vaziuoji,tai kam tas dyzelis.tik papildomas galvos skausmas:siurblys,purkstukai,nesikuria per didelius salcius ,salerka ir t.t.benzas paprasciau.

Mano 2.2 paprastas, maziausios sanaudos buvo 5.9L, maziau nebuvo niekada. O dyzelis ziema turi dar 1 didele beda - letai syla pecius. Kol susils salonas - jau ir atvaziuoti spesi :D. Ant ilgu distanciju tai gerai, bet mieste tai salta :)

vitiok

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugpjūtis 24, 2013, 21:44:49 PM
Mano 2.2 paprastas, maziausios sanaudos buvo 5.9L, maziau nebuvo niekada. O dyzelis ziema turi dar 1 didele beda - letai syla pecius. Kol susils salonas - jau ir atvaziuoti spesi :D . Ant ilgu distanciju tai gerai, bet mieste tai salta :)
Nu as ziema uzkures iskart vaziavau ir kazkur po 2 km pradedavo silta jau pust iki darbo viso 6 km tai praktiskai gerai neisildavo kol atvaziodavau,aisku tokiom distancijom pastoviai su dyzeliu i backa kritau ziema :D nes i trasa tik pavasari-vasara vaziuoju :)