Kuro bakas

Pradėjo Labaniukas, Spalis 12, 2012, 19:02:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

Labaniukas

Sveiki forumieciai. Klausimas butu toks, kiek daugiausiai buvote pripyle kuro i corolla verso nuo 05 m. ? Kiek teko pilti daugiau kaip 44 ltr. nepripyliau, nors kompas rode, kad vaziuoti buvo belike tik 11 km. Knygutese raso, kad telpa 55 ltr, tai ....

pinokis

jau buvo ta tema. i mano corola verso dazniausiai telpa  42ltr., kompas rodo kad liko pravaziuoti apytikliai 58km. o kaip rode visiska nuli kad liko pravaziuot tai dar vazevau 40km ir vistiek dar negeso, tada neatsimenu kiek pripyliau.

sakauskis

man buvo pasiseke ipilti apie 50 o buvo beveik tuscias rode 10 km :)
867590010

Bemsas

Daugiausia 1 karta supyliau 52L !!!!. manau kad degaline apipiso mane :)

sakauskis

:) degalinei nuo tiek pora litrui tai tikrai nusuko + nes kaip visad pildavau salerka is degalines budavo taip kad uzpili palauki biski dar dapili bu uzputoja nesvietiskai:)
867590010

kurmis

man jau rode o km liko vaziuot o as dar vaziavau,ten kazkoki gryba rodo. Reikes kada, kai rodys tuscia baka, isardyt ir paziuret kas ten bake daros. O dar beda,kad tas metalinis bakas rudyja.Zinau pas ka surudijo 07 metu pirkta buvo nauja Lietuvoi.

Labaniukas

Mazdaug aisku, kad pas visus mazdaug tas pats. :D

sakauskis

turejau ne viena japoniska masina ir pas visas metalinis bakas stovejo , bet nei vienas neprakiuro kuris nebuvo uzkliudytas ar sulankstytas:)
867590010

Juonis

Reikėjo baką ištuštint sausai ir tada pilti pamatavimui.

eceris

nors klausimas ne apie tokias senutes kaip mano 2003, bet talpa gi irgi 55 l (+) . tad kolonelej supyles 42-44 l, nuo koloneles iki namu atvaziaves 5 km, namuose is kanistriuko supilu dar apie 15 l. bet jau buna aklinai pilnas....su tokiu aklinu baku nuvaziavau iki cekijos ostravos miesto, kolonelej supilta buvo tik 33 l, nors pravaziuota buvo 810 km. vadinas vel buciau apie 15 l suvarvines is kanistriuko :-)

Tamuto

53 lirai. Uzsidegus lemputei apie 80 km.
Corolla Verso '07 D4D 100kw

Toshis

Idomios tu tojotu i bakus kuro pylimo ipatybes, stovi degalinej piliesi o dyzelis uzputoja iki virsaus ir isauna pistoletas turi laukt kol nueis ta puta, kai is galo stovi masina ir laukia kuro piltis kazkaip juokingai atrodai taip laukdamas ir koks nervingesnis pradeda signalint del zaidimu :D

Tamuto

Ar yra prasme laukti? Negi tie keli litrai keičia kažką? Užsuksi 50 km greičiau į degalinę ir tiek.
Corolla Verso '07 D4D 100kw

Avensis Verso 2005.07

pritarta :)
Citata iš: Tamuto Įrašytas Lapkritis 19, 2013, 17:57:14 PM
Ar yra prasme laukti? Negi tie keli litrai keičia kažką? Užsuksi 50 km greičiau į degalinę ir tiek.

Magirus

Citata iš: kurmis Įrašytas Spalis 13, 2012, 00:07:03 AM
..... O dar beda,kad tas metalinis bakas rudyja.Zinau pas ka surudijo 07 metu pirkta buvo nauja Lietuvoi.

ir mano " veršiukui" bakas prakiuro, laikinai uzklijavau su "salta svarke" , manau kad reikia ieskoti plastmasines degalu talpos. Gal kas zinot ,ar tie plastikiniai degalu bakai klijuojasi, virinasi ?