Avensio kondicionierius

Pradėjo barzda, Vasaris 26, 2009, 14:49:45 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citatavitiok parašė:

Atstovybeje kazkodel nepapildo freono o visa nuleidzia ir naujo pripildo,gal taip geriau kazi ? pas jos tokia technologija-keicia nauja.
200 litu kainuoja :@

Ne tik atstovybeje taip daro, o visur, kur turi specialia iranga kondicionieriu pildymui. Sistema turi buti uzpidyta 440gr. Kaip zinoti, kiek reikia dapildyti, kiek truksta? Del to isleidzia sena - matuoja kiek buvo, ir is naujo uzpildo reikiamu kiekiu.
Kas neturi brangios irangos, pildo tiesiog pagal manometra.

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

CitataVenza parašė:
Kiekis priklauso nuo modelio.

Taip, kiekvienai masinai individualiai. Avensiui 440gr eina.

Saulius SSS

Tik va,idomus klausimas pasistojo. Ar jie isminusuoja buvusi "freono" kieki sistemoje. Garaziniai manau,kad taip, o dileriai??? Ir jeigu man nuleis pilna sistema ir vel ja uzpildys gausis kazkia ch....
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Hausas

CitataSaulius SSS parašė:
Tik va,idomus klausimas pasistojo. Ar jie isminusuoja buvusi "freono" kieki sistemoje. Garaziniai manau,kad taip, o dileriai??? Ir jeigu man nuleis pilna sistema ir vel ja uzpildys gausis kazkia ch....

Ten kur aš pildau ir tvarkau kondiškes, tai ištrauktą kiekį visada išminusuoja. Tvarkant kondiškę, ištraukia freoną ir po to supučia atgal tokį kiekį, koks buvo. Tokiu atveju freonas visai nekainuoja.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

vitiok

CitataHausas parašė:

Ten kur aš pildau ir tvarkau kondiškes, tai ištrauktą kiekį visada išminusuoja. Tvarkant kondiškę, ištraukia freoną ir po to supučia atgal tokį kiekį, koks buvo. Tokiu atveju freonas visai nekainuoja.
tai pries perpilant turbut pamatuoja ar reik ta daryt ir paskui jau atlieka visa darba,bet 200 stolnikai sutikit nerealu :o nors jei darbo valanda 120 kainuoja tada gal ir normaliai jiem atrodo :)
P.S Klp Audi centre akcija kondiskes pilna patikra ir perpildymas 95 lt .

vitiok

man iskiklo klausimas ar galima neisleidziant saltnesio is sistemos tiksliai pamatuot kieki?
ir ar gerai taip daryt jeigu dapilinet,nes kiek suprantu tepalo reikia ipilt kazkokio  papildant ar nebutina ?

Venza

Jeigu ant vamzdelio yra langelis,gali suzinot ar tavo masinos kondicionieriaus sistemoj saltnesio truksta ar ne.Jeigu nera langelio,reikia issiurbt is sistemos ir tada matysis koks kiekis.Dar gali matuot koks saldymo efektyvumas:i oro putimo vamzdi salone ikist termometra ir ziuret kokios temperaturos pucia ora.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

nmeras

vitiok

CitataVenza parašė:
 Jeigu ant vamzdelio yra langelis,gali suzinot ar tavo masinos kondicionieriaus sistemoj saltnesio truksta ar ne.Jeigu nera langelio,reikia issiurbt is sistemos ir tada matysis koks kiekis.Dar gali matuot koks saldymo efektyvumas:i oro putimo vamzdi salone ikist termometra ir ziuret kokios temperaturos pucia ora.
Gal  zinai kur man pazet to langelio jei yra?

Saulius SSS

nera avensiui jokio langelio. norint suzinoti ar netruksta duju,jas reikia isleisti i pildymo iranga.tada tiksliai zinosi truko ar ne.ir vel atgal uzpildyti reikiama kieki. na,o ''is akies'' tai jei saldo tai nesukti smegenu,jei ne ,tada skaityti viska nuo pradzios. :)

egariukas1

Citatavitiok parašė:
CitataVenza parašė:
Gal  zinai kur man pazet to langelio jei yra?
Tas langelis tai ant vamzdelio toks atstojnikelis,su maza stikline akute.Pirmam avensi kur tai prie variklio pagalves,tos hidraulines,desinej pusej jei gerai atsimenu.Manau ir naujesnio panasioj vietoj turetu but

vitiok

nera avensiui jokio langelio. norint suzinoti ar netruksta duju,jas reikia isleisti i pildymo iranga.tada tiksliai zinosi truko ar ne.ir vel atgal uzpildyti reikiama kieki. na,o ''is akies'' tai jei saldo tai nesukti smegenu,jei ne ,tada skaityti viska nuo pradzios. :)
Suprantu,bet kazkaip da juk nustato su spec prietaisais,pagal slegi ar da kazka?

Gincius

Pas mane šaldo gerai, bet įjungus kondicionierių pasijunta dulkių kvapas. Kažkur šiame forume skaičiau apie kondicionieriaus dezinfekciją, bet dabar kai reikia, avensio forume nerandu.
Gal kas galite įmesti nuorodą. Būčiau dėkingas.
[mail][/mail]

Saulius SSS

Citatavitiok parašė:
Suprantu,bet kazkaip da juk nustato su spec prietaisais,pagal slegi ar da kazka?
Pagal slegi galima nuastatyti apytiksliai. O tai kas nutiko,kad klausineji ? Ar  blogai saldo? Ar visai neveikia? Ar dar kas?