netraukia ir trukcioja

Pradėjo nusivyles, Spalis 15, 2012, 09:35:15 AM

« ankstesnis - sekantis »

nusivyles

Sveiki,

Ziuriu labai daug prirasyta kad bedos su dizeliu,bet as turiu beda su 2.0 vvt-i benzinas.
Neturi traukos,kol isleto spaudi gaza dar vaziuoja jei tik greiciau tai pradeda trukciot. gal kam yra tokiu bedu buve? Buvau toyotos servise pasiule pakeist purkstukus kaina 3600eur,nuvaziavau pas turkus pasake liamdazomdas ir kazkokia oro sklende,net nezinau kuom ir tiket ir ka daryt.
Avensis 2003 nubeges 150000

ketvirtasis

Ką paskutiniu metu "jai" darei?

mind

Tai išsivalyk oro sklendę ir pakeisk lambda zondą, tada matysi, o su keturiais gabalais eurų visada spėsi išsiskirt. :)

Apsukos nešokinėja? Ant laisvų negęsta?
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

nusivyles

Nieko nedariau nuvariau i toyota kad patikrintu kodel netraukia tai jie man zvakes pakeite is po to pradejo trukciot. Beje pamirsau kad nuo 160km/h pradeda labai gerai vaziuo toks jausmas kad kazkas atsidaro. O liamdazonda ir oro sklende pakeist irgi nepigu 500eur ir dar reikia laukt 10 dienu kol bus detales:(

Hausas

Citatanusivyles parašė:
Nieko nedariau nuvariau i toyota kad patikrintu kodel netraukia tai jie man zvakes pakeite is po to pradejo trukciot. Beje pamirsau kad nuo 160km/h pradeda labai gerai vaziuo toks jausmas kad kazkas atsidaro. O liamdazonda ir oro sklende pakeist irgi nepigu 500eur ir dar reikia laukt 10 dienu kol bus detales:(

Turėjau panašią situaciją. Trukčiodavo šalta, duodant gazo, ir netraukė virš 140km/h. Jokia lemputė skydelyje neužsidegė. Nuvariau į Tokvilą, pagal garantiją, ir jie išplovė droselio sklendę. Tiek tereikėjo.  Meistras paaiškino, kad važinėjant mažais atstumais ir laikant žemas apsukas, tokie dalykai atsitinka pakankamai dažnai. O buvusi mano auto savininkė per beveik tris metus pravažiavo 21000 km. Dar gali pabandyti išplauti ir osm, nes Toyotos labai jautriai reaguoja į neteisingą kuro mišinį, bet klaidos neišmeta.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

nusivyles

Kad pas mane jinai kaip tik virs 160 traukia kaip "zveris" katik buvau toyotoi jie saukia purkstukai blogai dirba parode kompo duomenis kad turetu but nuo 1,92 iki 3,37 ms o pas mane rodo 0,7 bet patys sako kad dar nera buve kad purkstukai pareitu :(

pinokis

robkez313

gal zvake viena kokia perverze keisdami, man golf III benzinui po zvakiu keitimo  nepamenu jau kas buvo, bet nuvariau diagnostika, kita zvake isuko ir susitvarke, sake perverzta buvo

jei lemda zondas tai ant laisvu turetu plaukiot apsukos, bent man golf III taip buvo

dar gali pabandyt ipilt i baka spirito, man golf III budavo kai atsaldavo orai arba pavasari atsildavo pradedavo netraukt (kazkas sake kad del kondesato bake susidaro). Tai i puse bako pildavau spirito puslitri, isvazinedavau ir susitvarkydavo, pusei metu vel ramu budavo

del laidu tai vakare kai tamsu uzkures atsidaryk kapota paziurek ar nekibirksciuoja kur prie laidu, babinos

barzda

bliam... turiu panašią bėda irgi... tik patrūkčioja kartais šaltai(staigiai akseleruojant)...kompas nieko blogo nerodo, autotojoj peržiūrėjo visas sistemas...žvakės-laidai, oro sklendė- kuro padavimo sistema...kai buvau ten nuvaręs kaip tyčia net netruktelėjo...:) Jokių dėsningumų ir sutapimų nematau...vat kartais... ir šaltam motorui ir paprastai 2 pavara...bet kadangi nelabai trukdo - nebekreipiu dėmesio...gi turi kažkas "išlysti"... beje tai trunka gal jau kokie 3 metai...:)

eceris

o tai zvakes netikrinot? vienam-kur garantija, kad nauja zvake turi but butinai gera. kitam "barzda"- zvakes tikrink. kol neikaites variklis, salta zvake nedirba, kai ikaista, pradeda dirbt. N kartu taip yra buve. su senom zvakem dirba, pakeiti-ziurek jau nedirba variklis ant salto. isuki senas zvakes, masiniukias dirba kaip laikrodis.

barzda

taigi buvo išsuktos žvakės į stendą dėtos nieko blogo neparodė...aišku, gal tam tikrom slėgio sąlygomis gal kokia ir nedirba...

katana7

Svarbu ne tik, kad žvakė būtų nauja, bet ir tokia kokios reikalauja gamintojas. Ir jas keisti, kas tam tikra nustatyta gamintojo ridą, kaip keičiam tepalus, filtrus ir t.t., o ne tada, kai variklis pradeda trukčioti. ir nebus problemų.

nusivyles

Zvakes naujos,man irgi pradzioj buvo tik 2 pavara truputi trukciojo tada pradejau ieskot bedu ir dabar pradejo smarkiai trukciot. Geriau buciau vaziaves ir nieko neieskojes:@

vytska

gal as cia ne i tema, bet kai turejau sena audine tai irgi buvo toks variantas kad spaudziant gaza visai negreitedavo ir trukciodavo o paskui kyg pramusdavo ir vaziuodavo, tai pakeiciau akumuliatoriu (nes kai patikrino sake kad nepriima ikrovos akumuliatorius, nors vesdavosi gerai) ir problemos baigesi. Nu aisku  mano audine karbiuratorine buvo. o gal ir cia akumas kaltas:D
vytska

eceris

jei masiniuko variklis veikia, visa elekra gaunama is generatoriaus. tik isskirtinais atvejais, dirbant varikliui tusciaja eiga imama ir akumo. bet esant atvarkingam generatoriui, akumas neturetu but kaltas...o tos zvakes tai patikekit-jei kazkur turguj pirkot ar parduotuvej nepabrezet kad perkat sau vazinet-toki s..da ikisa, kad tikimybe didele jog ir nauja po spudimu pramusineja ne i elektroda o i korpusa, ko pasekoje ir neveikia arba nestabiliai veikia-todel cilindras ir dirba su pertrukiais. issukus ir pabandzius zvake be spaudimo, jos dazniausia parodo kad geros...