Toyota Avensis 2009' 2.0 D4D Dyzelis, mechaninis

Pradėjo Nata, Spalis 19, 2012, 13:20:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

Avensius

Neatkreipiau dėmesio, kad tai ne 2012 iš salono, o 2009 m. automobilis ;)

Shelby-

Aš taip pat neatkreipiau dėmesio dėl gamybos metų.
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

Nata

Ačiū Avensius už išsamų atsakymą :) Ypatingai dėl rankinio mygtuko, net išgasdinot ...

Farmeris

jei parašytumėte Audi forume (bent C4 temoje) kad jūsų mašiniukas išyla per 15..tai atsakytu kad tai superinis laikas..:D:D
Corolla Verso.

NKS

Sveiki, gal kas esate cipave 09' D4D toki avensi? :) jei taip, pasidalinkite ispudziais.

Rudzea

Sveiki,
Gal kas žinot, kaip nebrangiai apeiti kompą (tiksliau automatinį šviesų įjungimo daviklį), kad užvedus variklį iš karto užsidegtų šviesos. Dabar automatiškai šviesos įsijungia tik prietemoje. Kol saulė šviečia, auto režimas nejungia šviesų. Bandžiau daviklį užklijuoti langų tamsinimo plėvele, bet tada prastai veikia kritulių jutiklis :-{
Auto 2009m

mega

kas yra nebrangiai?
šviesų daviklis ne ten, kur kritulių, daviklis panelės pačiam prieky, prie stiklo, tai gal nebrangiai pats pasidarysi :)

o aš Auriui pasidariau dienos šviesas ant auto padėties, kainavo nebrangiai, AUTO padėtis dabar veikia kaip pridera, dieną dega tik xenonai, vakare viskas kartu

Rudzea

iš pradžių ir aš galvojau, kad šviesų daviklis tas prie stiklo, bet pasirodo ne. Jis pas mane priekinio stiklo viršuje, šalia kritulių jutiklio:(
Kur ir pas ką darei? koks sprendimas padėjo?

Modka

o jei is vidaus ta davikli uztamsinsi atsiardes ta "dezute"?
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

mega

Citata iš: Rudzea Įrašytas Liepa 18, 2013, 22:52:19 PM
iš pradžių ir aš galvojau, kad šviesų daviklis tas prie stiklo, bet pasirodo ne. Jis pas mane priekinio stiklo viršuje, šalia kritulių jutiklio:(
Kur ir pas ką darei? koks sprendimas padėjo?
dariau mototojoj, 200 nekainavo, tikslios sumos nepamenu, dabar veikia viskas kaip turėtų (y) dieną dega tik xenonai, gale ir salone nedega, naktį/tunelyje/garaže užsidega visos šviesos.

mega

Citata iš: Modka Įrašytas Liepa 18, 2013, 23:01:09 PM
o jei is vidaus ta davikli uztamsinsi atsiardes ta "dezute"?
tai iš to daviklio tuomet jokio tolko :D

Modka

Citata iš: mega Įrašytas Liepa 19, 2013, 00:53:11 AM
tai iš to daviklio tuomet jokio tolko :D
na jei zmogus is lauko bande klijuodamas nesigavo tai as pagal tai ir pasiuliau :) o siaip aisku tavo variantas geresnis uz 200lt. tik man labiau patinka kada diena dega 30% ilguju sviesu o nakti xenonai tik nemanau kad mototoja ta daro.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Rudzea

Nedaro mototoja. Sakė čia labai sudėtinga :O Reiks ieškoti auksarankių :)

mega

Rudzea

negali nei kompo perprogramuoti, nei relės pajungti