Toyota Avensis 2009' 2.0 D4D Dyzelis, mechaninis

Pradėjo Nata, Spalis 19, 2012, 13:20:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

Rudzea

Jau daro:) Turbūt ne ant to priėmėjo pataikiau, kai pirmą kartą skambinau. Šian paskambinau, sakė - jokių problemų:)

LG

nekurdamas naujos temos, norėčiau paklausti turinčių

2.0 D4D 93kW Avensius

koks pas jus hečbekas ar universalas

ir kokios sąnaudos vidutinės?

Domina scenarijus +- 20km miesto/100km užmiesčio, arba paprasčiau tariant Kaunas-Vilnius-Kaunas variantas :)))
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

katana7

Citata iš: LG Įrašytas Lapkritis 06, 2013, 16:27:00 PM
nekurdamas naujos temos, norėčiau paklausti turinčių

2.0 D4D 93kW Avensius

koks pas jus hečbekas ar universalas
ir kokios sąnaudos vidutinės?

Domina scenarijus +- 20km miesto/100km užmiesčio, arba paprasčiau tariant Kaunas-Vilnius-Kaunas variantas :) ))
Yra atskira tema apie kuro sąnaudas ir ten labai daug apie tai diskutuota.

LG

Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

LG

(facepalm)

jei klausiu, tai gal nepavyko rast? po tokių atsakymų nenuostabu kodėl forumas nėra aktyvus...
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Toshis

MindaugasB

Citata iš: LG Įrašytas Lapkritis 07, 2013, 10:40:59 AM
(facepalm)

jei klausiu, tai gal nepavyko rast? po tokių atsakymų nenuostabu kodėl forumas nėra aktyvus...

Nei nurodet, kad neradot nei ka. 98% kad neieskota, nes i paieska tereikia suvesti du zodzius: "kuro sanaudos" ir iskart parodo. Oh well - facepalm.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

LG

@Toshis: ačiū, visą temą perskaičiau, yra tik vieno žmogaus atsiliepimas :(

@MindaugasB: mane domina konkretus variklis 2.0l D4D 93kW, o ne seni varikliai ir jų sąnaudos.
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

LG

ačiū atsakiusiems, reiks gyvai ieškot kas turi.
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Toshis

LG

Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

kapsis

Citata iš: LG Įrašytas Lapkritis 07, 2013, 11:19:03 AM
@Toshis: ačiū, visą temą perskaičiau, yra tik vieno žmogaus atsiliepimas :(

@MindaugasB: mane domina konkretus variklis 2.0l D4D 93kW, o ne seni varikliai ir jų sąnaudos.
vazineju su tokiu varikliu , kai man reikejo tikrai ne viena komentara suradau apie sio  variklio apetita , ir as pats ne viena  komentara apie savojo auto  sanaudas parases.... kazkakip nesinoretu kartotis vel.... siaip yra tikrai ne viena tema apie kuro sanaudas, paieskoj  reikia pazaisti ivesdinejant su tuo galimai susijusias frazes

LG

Citata iš: kapsis Įrašytas Gruodis 02, 2013, 02:27:09 AM
vazineju su tokiu varikliu , kai man reikejo tikrai ne viena komentara suradau apie sio  variklio apetita , ir as pats ne viena  komentara apie savojo auto  sanaudas parases.... kazkakip nesinoretu kartotis vel.... siaip yra tikrai ne viena tema apie kuro sanaudas, paieskoj  reikia pazaisti ivesdinejant su tuo galimai susijusias frazes

Pasiskaičiau tavo "marsrutas  Telsiai-Klaipeda- Kursiu nerija-Klaipeda-Telsiai" pasakojimus, tai pas tave čipuotas variklis? Pagal tai spręst man reikia apie variklio sąnaudas? :)

sorry, paieška naudotis moku, o jei klausiu - reiškias tikrai neradau. Tokie pasakymai kaip "as pats ne viena  komentara apie savojo auto  sanaudas parases" vyr moderatoriui garbės nedaro.

vat ir klausimas. Ar Avensis II varikliai identiški kaip Avensis III su 93kw?
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Toshis

LG vaziavau cia i Kauna tai palaikiau greiti 130-140 pries isvaziavima vazinejaus Klaipedoj plius buvo vazinatasi ir Kaune paciam tai va man to bako vidutines sanaudos gavosi 6,4l vaziavom trys suauge zmones.