Toyota Avensis 2009' 2.0 D4D Dyzelis, mechaninis

Pradėjo Nata, Spalis 19, 2012, 13:20:36 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Citata iš: LG Įrašytas Gruodis 03, 2013, 09:45:50 AM
Pasiskaičiau tavo "marsrutas  Telsiai-Klaipeda- Kursiu nerija-Klaipeda-Telsiai" pasakojimus, tai pas tave čipuotas variklis? Pagal tai spręst man reikia apie variklio sąnaudas? :)

sorry, paieška naudotis moku, o jei klausiu - reiškias tikrai neradau. Tokie pasakymai kaip "as pats ne viena  komentara apie savojo auto  sanaudas parases" vyr moderatoriui garbės nedaro.

vat ir klausimas. Ar Avensis II varikliai identiški kaip Avensis III su 93kw?

T25 ir T27 2,0 D4D 93 kW varikliai skiriasi, pakeisti kai kurie variklio parametrai, be to ir gamintojas nurodo skirtingas kuro sąnaudas šiems varikliams, T27 mažesnes.

LG

t27 rašo

CITY 5.6 L/100Km
HIGHWAY 3.9 L/100Km
COMBINED 4.5 L/100Km

tai vat įdomu kas turi t27 ar čia realios sąnaudos ar ne :)
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Venza

Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Toshis

Kuro sanaudos ne vien ir nuo variklio priklauso, jug forma toyotu irgi sikiriasi  :goodboy:

katana7

Citata iš: LG Įrašytas Gruodis 03, 2013, 12:41:52 PM
t27 rašo

CITY 5.6 L/100Km
HIGHWAY 3.9 L/100Km
COMBINED 4.5 L/100Km
tai vat įdomu kas turi t27 ar čia realios sąnaudos ar ne :)
Nerealios, teko ne mažai važinėti tai mieste (Vilniuje) apie 7,0 l/100 km, užmiesti apie 5,6 l/100 km.

Toshis

Maza ka jie ten raso nuo kalniuko leidzia tai ir gaunas tokie kiekiai  :D :D :D

LG

corolla verso, 100kw, 2.2 d4d

CITY   8,3 л/100 км
HIGHWAY   5.6 л/100 км
COMBINED   6,6 л/100 км

Kaunas-Vilnius-Kaunas man eina apie 5.9-6.3l/100km, pagal nuotaiką. Skaičiuoju pagal pylimus, vienas dienos kelias apie 230km. Tai skaičiai gan realūs sakyčiau.
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

kiaules galva

t27 rašoCITY 5.6 L/100KmHIGHWAY 3.9 L/100KmCOMBINED 4.5 L/100Kmtai vat įdomu kas turi t27 ar čia realios sąnaudos ar ne

Dvejus metus vairuoju T27 2.0 D4D 93 kw. Tai galiu pasakyti jog man gaunasi mazdaug taip:

Miestas 8 , greitkelis 5 (ne daugiau kaip 120 km/h) ir misrus ciklas 6.5.
Taip kad kaip visada- toli nuo teisybes...

kapsis

Citata iš: LG Įrašytas Gruodis 03, 2013, 09:45:50 AM
Pasiskaičiau tavo "marsrutas  Telsiai-Klaipeda- Kursiu nerija-Klaipeda-Telsiai" pasakojimus, tai pas tave čipuotas variklis? Pagal tai spręst man reikia apie variklio sąnaudas? :)

sorry, paieška naudotis moku, o jei klausiu - reiškias tikrai neradau. Tokie pasakymai kaip "as pats ne viena  komentara apie savojo auto  sanaudas parases" vyr moderatoriui garbės nedaro.

vat ir klausimas. Ar Avensis II varikliai identiški kaip Avensis III su 93kw?

paskaiciuot nesudetinga, jei butum dar pasigilines suzinotum, kad tas "cipas" man jas sumazino 0.7 - 1 l/100km tai kaip sakoma, jei skaitai,   tai skaityk viska  iki galo ......
  ir beje ponas garbes ieskotojau, jei as apie savo  auto sanaudas  esu tikrai parases, o tu  be mano pastabu to neradai....  tai kas cia pas mus paieska savarankiskai  TIKRAI  moka naudotis???? :goodboy: :D
o vat paskutinis klausimas, tai jau cia - tikro vyro klausimas..... nuo to reikejo ir pradeti ir visu pirma  pradzioj diskusijos,  pasisakyti koks pas tave  avensis II ar III....

LG

Citata iš: kapsis Įrašytas Gruodis 05, 2013, 01:20:52 AM
paskaiciuot nesudetinga, jei butum dar pasigilines suzinotum, kad tas "cipas" man jas sumazino 0.7 - 1 l/100km tai kaip sakoma, jei skaitai,   tai skaityk viska  iki galo ......
  ir beje ponas garbes ieskotojau, jei as apie savo  auto sanaudas  esu tikrai parases, o tu  be mano pastabu to neradai....  tai kas cia pas mus paieska savarankiskai  TIKRAI  moka naudotis???? :goodboy: :D
o vat paskutinis klausimas, tai jau cia - tikro vyro klausimas..... nuo to reikejo ir pradeti ir visu pirma  pradzioj diskusijos,  pasisakyti koks pas tave  avensis II ar III....

klausimą uždaviau avensis 3 forume prie "Toyota Avensis 2009' 2.0 D4D Dyzelis, mechaninis" temos. tai apie kokį avensį klausiu? :) O tavo čipuoto variklio sąnaudas radau tik peržiūrėjęs tavo visus pasisakymus... Prieš rašydamas kitą atsakymą pamiklink rankeles ir pažiūrėk kaip seksis rasti t27 variklio 93kw 2.0 d4d sąnaudas :) Jei rasi - parašyk ką nors :)
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

kapsis

Citata iš: LG Įrašytas Gruodis 05, 2013, 09:22:53 AM
klausimą uždaviau avensis 3 forume prie "Toyota Avensis 2009' 2.0 D4D Dyzelis, mechaninis" temos. tai apie kokį avensį klausiu? :) O tavo čipuoto variklio sąnaudas radau tik peržiūrėjęs tavo visus pasisakymus... Prieš rašydamas kitą atsakymą pamiklink rankeles ir pažiūrėk kaip seksis rasti t27 variklio 93kw 2.0 d4d sąnaudas :) Jei rasi - parašyk ką nors :)
matai pamacius nauja  zmogaus posta parasyta, matai tema  ir zmogaus komentara,   bent jau as , o ir manau daugelis kitu , nepuolu gilintis prie kurios skilties ten si tema priskirta, o kadangi  2009 avensis gali buti tiek II tiek III , tai iur kyla tada neaiskumai...  jau  geriau iskart tai aiskiai parasyt paciam komentare.... 
o tai trecio avensio  ir nereikia tiketis kad cia bus daug komentaru, dar  pakankamai brangus auto,  kas su jais vazineja? ogi solidus dedes, kurie  geba ji isigyti ir  kurie forumuose  nesiregistruoja ir nesilanko.....  praeis dar keleta meteliu, jaunimelis prisipirs nauju avensiu ir viska apie juos suzinosim :-]

guners

Ei, buvo ka tik paskleista erezija, aš turiu ir užsiregistravęs forume ir nesu "solidus dėde":)
Gaila, bet temos autoriui padeti negaliu, pas mane 2.2 l.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

kiaules galva

kapsis

vai vai vai, nu nereikia cia labai kuklintis.....  :D    gal ir ne dedes, bet vis kas su toyotom- yra solidus vyrai  ir solidzios moteriskes  :D   

gintaras2

sveiki, gal kas zino 2010 m TOYOTA  dizelis 2,2 variklis stovi dirzelis ar grandine? is anksto aciu!