Neaiskus garsas metant pavaras

Pradėjo wincentas, Rugsėjis 30, 2012, 14:51:20 PM

« ankstesnis - sekantis »

wincentas

Sveiki, norejau pasiteirauti gal kam yra teke susidurti su tokiu dalyku .  
Vaziuojant ir ijungiat pavaras ir isjungiat girdisi kaip dunktelejimas is masinos dugno, taip pat tas gatsas yra vaziuojant didesniu greiciu tiesiam kelyje atleidziant ir vel spaudziant greicio pedala dunkteli kazkas dugne, tuo paciu jauciasi tas dunktelejimas per "riciaga" ta prasme sujuda "riciagas". Bet jei stengiez svelniai metyti begius garso nera. Tikiousi supratot apie ka cia sneku :) Auto Avensis 04 2.0 d4d 85kw.
Is anksto dekui uz info :)

RolisJ

Na, jei pavaru svirtis lipa lauk, o be dunksejimo daugiau jokios itakos vaziavimui nera, tai labai panasu i plysusia pagalve.

wincentas

Nu ta pavaru svirtis nera kad stipriai judetu, uzdejus ranka jauciasi truputi kad tuo metu kai sudunksi ir ji pajuda.

robkez313

smagratis

egariukas1

Citatarobkez313 parašė:
smagratis
Tu gal tik smagrati zinai,daugiau nieko.Nereikia be reikalo,kai nezinai kas yra,gasdinti zmogausPagalve greiciausiai

wincentas

Tai as ir pats bijau kad smagratis nebutu, bet seip daugiau jokiu garsu sankaba neskleidzia ir nedreba ten niekas. Bet technikinej buvau nuvares ispurte vaziuokle sake viskas gerai, bet idomu jie mato pagalves ar nelabai.

Naujokas

Pas mane lygiai taip pat yra. Smagratis geras, pagalviu netikrinau, reiks pasiziuret.

egariukas1

Citatawincentas parašė:
Tai as ir pats bijau kad smagratis nebutu, bet seip daugiau jokiu garsu sankaba neskleidzia ir nedreba ten niekas. Bet technikinej buvau nuvares ispurte vaziuokle sake viskas gerai, bet idomu jie mato pagalves ar nelabai.
Nemato pagalviu,mato praktiskai tik sakiu sailentblokus,vairo kolonele,taukiu antgalius.Stabilizatorius jei kliba,variklis makaluojasi amortizatoriai visiskai mire gali but

wincentas

Nuvariau siandien i Toyota, tai rado kad guolis desines puses parejas. Kaukt nekauke visiskai, bet buvo blogai uzverstas ir issimale visas. Tai pakeite garso kaip ir nebera to, bet vaziuojant ant begio atleidus greicio pedala ir vel nuspaudus jauciasi toks biski lyg laisvumas bet gal taip turi but...

progys

Citatawincentas parašė:
Vaziuojant ir ijungiat pavaras ir isjungiat girdisi kaip dunktelejimas is masinos dugno, taip pat tas gatsas yra vaziuojant didesniu greiciu tiesiam kelyje atleidziant ir vel spaudziant greicio pedala dunkteli kazkas dugne, tuo paciu jauciasi tas dunktelejimas per "riciaga" ta prasme sujuda "riciagas". Bet jei stengiez svelniai metyti begius garso nera. Tikiousi supratot apie ka cia sneku :) Auto Avensis 04 2.0 d4d 85kw.

Pas mane tas pats, tačiau jaučiasi retai, tad kolkas nieko nedarau. Geras gedimas pats išlys...

progys

Citataprogys parašė:
Citatawincentas parašė:

Pas mane tas pats, tačiau jaučiasi retai, tad kolkas nieko nedarau. Geras gedimas pats išlys...

Nors pas mane nevisiškai analogiškai. Mano atveju girdisi tik dunksėjimas, kai jung pavarą ir staigiai atleidi sankabą. Tačiau ir jis girdisi tik retai, ne visuomet. Kad riciagas dunkstelėjimo metu judėtų - nepastebėjau.