korozija

Pradėjo linchardas, Spalis 20, 2012, 14:11:21 PM

« ankstesnis - sekantis »

linchardas

Sveiki, norejau pasiteirauti ar verta daryti antikorozija? Jei taip, tai gal patartumete kur Vilniuj pasidaryt?

katana7

Verta, jei ruošies su auto ilgai važinėt ne trumpiau 5-7 m. Dinitrol

robkez313

as galvojau darytis antikorozija su dinitrol , bet garaziuke sake jau per dregnas oras per salta , neapsimoka daryt

Hausas

Citatarobkez313 parašė:
as galvojau darytis antikorozija su dinitrol , bet garaziuke sake jau per dregnas oras per salta , neapsimoka daryt

Kiek esu girdėjęs, tai antikorozijos iš vis neverta daryti. Nebent naujam automobiliui. Nes jei jau yra įsimetęs kur židinys, tai daryk nedaręs antikorozijos vis tiek išlis laukan. O šiaip, tai Toyotos nepasižymi rūdimis. Mano nuomone, tai nemėtyk pinigų.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

vitiok

Neverta,geriau dazniau nuvaryk i plovykla ir visada vasku denk tada susidarys plevele kuri apsaugo ir nuo korozijos ir pan  :)

katana7

Citatavitiok parašė:
Neverta,geriau dazniau nuvaryk i plovykla ir visada vasku denk tada susidarys plevele kuri apsaugo ir nuo korozijos ir pan  :)
Vašku dengti dugną pagal tamstos rekomendaciją?

vitiok

Citatakatana7 parašė:
Citatavitiok parašė:
Vašku dengti dugną pagal tamstos rekomendaciją?
Kebula turejau omeny o kam ta dugna dengt? kelintu metu masina neraso,aisku jei kokiu 15 senumo tai gal ir praverstu padengt ir dugna spec priemone nors kaip auksciau rase jei isimetes zidinys deng nedenges :)

linchardas

Masina Auris 2007, bet dugnas tai beveik niekuo nedengtas, o jei kokiu 15 senumo, tai abejoju ar dar yra ka dengti:D

katana7

susidaro, toks įspūdis, kad Vitiokas neturi žalio supratimo apie antikorozines medžiagos ir jų panaudojimą, rašo bele rašyt.

vitiok

Citatakatana7 parašė:
susidaro, toks įspūdis, kad Vitiokas neturi žalio supratimo apie antikorozines medžiagos ir jų panaudojimą, rašo bele rašyt.
Isivaizduoju kam reikia ta antikorozine medziaga bet manau kad tai musu klimatui neaktualu tuo labiau Toyotu atzvilgiu kuri nepasizymi rudejimu :)
Denkit aisku jei pinigu nera daugiau kur kist :) cia mano nuomone tik

GALLANT

As tai kazkaip paprasciau sprendziu ta beda, pasiimu atrabotkes, smalos, isverdu ir tepu, dar niekada nepavede. Visas duris taip pasidariau, dabar kada reiks dugna dar numozot ir bus ramu, visos tos dangos esme riebalo sluoksnis ant dugno kuris neleidzia kontaktuoti dregmei su metalu ir jei jau yra koks korozijos zindinys tai ji izoliuoja nuo O2.

linchardas

Butent musu klimatui ir druskos kiekiui ant keliu tai yra aktualu. O is mano praktikos rudys japoniskas masinas myli;). O atrabotke su smala esu girdejes si senovini buda, bet tam reikia tureti salygas. O aplomai ar Toyota cinkuoja?

Shelby-

Taip pat norėjau paklausti kur rekomenduotumėte padengti antikoroziniu Vilniuje ir kiek maždaug kainuotų? Ir iš vis ar verta, ar tiesiog geriau dažniau plauti automobilį žiemą? Tiesiog auto norėtųsi ilgesnį laiką turėti sveiką.:)
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

vitiok

CitataButent musu klimatui ir druskos kiekiui ant keliu tai yra aktualu
Sena corolla 94 nei ploviau ziema nei ka,po 4 metu rudys tik ant sparnu pasirode o dugnas kaip naujas buvo kada pardaviau ir aisku apie jokias antikorozijas tada dar nesu girdejes :)
manau naujesnems modeliams tai neaktualu :)

eceris

Citatavitiok parašė:
CitataButent musu klimatui ir druskos kiekiui ant keliu tai yra aktualu
Sena corolla 94 nei ploviau ziema nei ka,po 4 metu rudys tik ant sparnu pasirode o dugnas kaip naujas buvo kada pardaviau ir aisku apie jokias antikorozijas tada dar nesu girdejes :)
manau naujesnems modeliams tai neaktualu :)
tarkim mano  corrolos verso 2003 dugnas praktiskai neapsaugotas. tik prie slenksciu yra mastika uztepta, toliau plika skarda. vistik manau verta bent kokiu moviliu ar bent jau vasku pries ziema istept duru apatine dali ir dugna ties vairuotojo ir keleivio kojom. is praktikos galiu pasakyt, kad nissan primera buvau pirkes 5 metu. pavazinejes dar 5 metus parduot turejau vien del to kad surudijo dugnas po vairuotojo ir keleivio kojom, ir isimete rudys i arkas. o siaip masinikui priekaistu tikrai neturejau daugiau...tad pakeiciau ji i toyota;)