galine vaziuokle*

Pradėjo black avensis, Spalis 22, 2012, 18:58:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

black avensis

Norėjau paklausti ar kas keitėtės galinėje vaziuoklėje reaktivines traukes, nes jomis niekas neprekiauja, kadangi ten reikalingos tik pačios gumytės, o su visa štanga labai jau brangiai kainuotų ir tai tik pas dilerius; ir ar verta i galą statyti dėvėtus amortizatorius, juos gaučiau po 75 litus.

egariukas1

Nauji amortikai nuo 130 litu,o ten neaisku kas pas tave kliba,ar traukutes,ar gumos stabilizatoriaus.Viskas keiciasi,kam ta stanga nauja det?

black avensis

Na tie už 130 kažin ar laikys geriau nei šrotiniai, na ten juda  tos gumos kur prie pat rato, stabilizatoriaus gumos pas mane yra pakeistos, vienu žodžiu man sakė  kad jos vadinamos reaktyvinėmis traukėmis, na aš viso to stripo ir nesiruošiu keisti, bet kad atskirai tų gumų  nepardavinėja nebent restauruoti.

egariukas1

Kas dar per gumos?Isilginiu svirciu sailentblokai turbut?Parsiduoda atskirai,savo keiciau pries pusantru metu,po mazdaug 30 lt kainuoja.Amortikus srote nupirksi jau sudroztus,geriau nauji pigesni,yra ir brangesniu,po 190 mazdaug KYB

black avensis

na uz tokia kaina KYB gal ir paimciau, o tos gumos tai ten kur ilgiausia ta svirtis prie rato ir jos gale tos gumos

NNZ

gumos galima atskirai nuo 12 iki 30lt, KYB apie 200lt. Bet kurioj parduotuvėj kur prekiauaj japoniškom galima tai rasti.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

black avensis

Parduotuvėse KYB kainuoja nuo 230 iki 240, na bet vienas iš forumiečių juos siūlo už 199 tai pas jį greičiausiai ir imsiu, o kokioj parduotuvėj jūs tas gumas matėte.

NNZ

aš ėmiau gumas iš acura, dar yra liroj jos pigesnės, bet ten reikia šaibikes iš šonų dar dadėt.

p.s. kaina už amortikus tikrai neprasta.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)