Keistas garsas pasukus uzvedimo rakteli

Pradėjo Arturas87, Spalis 21, 2012, 21:07:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

Arturas87

Sveiki, noriu pasiteirauti Jusu ar kam nors buvo nutike panasiai.
Idejus rakteli i spynele ir pasukus siektiek isijungia magnetola ir vel issijungia ir taip vel is naujo kartojasi, bet jeigu suki rakteli toliau, kad uzsivestu variklis isijungia lemputes skydelyje ir pradeda daznai mirkcioti, bet jeigu bandai kurti masina tada pasigirsta keistas garsas(tiksejimas, lemputes prigesta, atrodo, kad pradetu trumpinti kazkur).

Bemsas

bladas

pradžiai pasitikrink, ar gerai prie akumo prisuktos klemos, - ar geras kontaktas, taip pat - ar masės laidas gerai kontaktuoja su kėbulu

pinokis

greiciausiai bus mases laidas arba laidas nuo akumo i starteri.

Arturas87

Gal kas is forumieciu yra Utenoje ir galetu pagelbeti?

Bemsas

Ijunk tolimas sviesas, paziurek ar dega. Gal aplamai akumas mires, ar mase nupuvo?

Arturas87

bladas

Negaliu atsistebėti, kaip "eina žemyn" (švelniai tariant) žmonių supratimas apie automobilį.... Tuo būsim tikri europiečiai... Pažįstamas ką tik grižo iš Vokietijos, tai pasakojo autobano aištelėje matė, kaip įvažiavo nuliovas BMW su vokiškais numeriais, išlipo jaunas vairuotojas, nusipirko langų plovimo skysčio, bet niekaip nesugebėjo atkelti  iki galo kapoto, grabaliojo aplink jį iš visų pusių, paskui pamatė, kad lietuviai iš jo juokiasi, susigėdęs ir supykęs užtrenkė pravertą kapotą ir nuvažiavo:D

Venza

Tikri lietuviai :) .Vietoj "kann man helfen?" reikia atvirai juoktis? Gal tas zmogus kompiuterius gliaudo geriau negu jie saulegrazas ? Ir as manau,kad praejo tie laikai kai buvom visu galu meistrai.Siais laikais specializacija labai siaureja ;)
 Beja,kas cia is musiskiu zemes mieravimais uzsiima?Reiktu pagalbos ;) .As pats nemoku :(
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

bladas

Na, nesijuokiu aš, tik man nelabai suprantama, kai vietoj to, kad atsidarytų  kapotą, prašoma pagalbos internete - juk ten ne burtininkai sėdi, kad nuotoliniu būdu diagnozuotų bėdą, juk atsakymai buvo labai tikslūs , bet  beverčiai, maždaug "turbūt kažkas sugedo"

NNZ

Venza jei rimtai tai pas Horn kreipkis
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Venza

Citatabladas parašė:
Na, nesijuokiu aš, tik man nelabai suprantama, kai vietoj to, kad atsidarytų  kapotą, prašoma pagalbos internete - juk ten ne burtininkai sėdi, kad nuotoliniu būdu diagnozuotų bėdą, juk atsakymai buvo labai tikslūs , bet  beverčiai, maždaug "turbūt kažkas sugedo"
Tenai apie lietuvius vokietijoj kalbejau,o cia ,forume,tai nesunku parasinet kas ka zino.Kartais ir atspejam gedimus :D
  p.s. NNZ,dekui uz kontaktus
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...