2002m. t22 d4d problema su gazo pedalu ir variklio temperatura

Pradėjo Almantas, Spalis 22, 2012, 20:12:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

Almantas

sveiki,tokia problema,kad varikliuj dirbant ant laisvu,paveluotai reaguoja gazo pedalas,paspaudus reikia luktelt,kol apsukos pakyla.Gal kas kokiu minciu,kas galetu but?dar del variklio temperaturos neramu,pas mane kartais pakyla nepertoliausiai iki raudono,ant akiu tai pakrenta,tai vel pakyla,kas galetu but negerai?seip iki puses gal turetu but ar as klystu?pirma mano dyzeline masina,tai nezinau kaip turetu but ant dyzelio.

egariukas1

Paveluotai ir turetu siek tiek reaguot,o temperatura puliuoja del termostato,keisk nelauk

Almantas

bet pas mane per daug manau,inspaudus po kokios pusantros sekundes,tik uzkurus viskas gerai,bet pavaziuoji biski ir pradeda veluot

Almantas

egariukas1

Na tiek neturi veluot gazas.Prie kompo pajunges gali pamatyt,kodel jis veluoja,termostato tikrai su kompu nepatikrinsi:)

NNZ

toks dalykas kaip gazo padėties daviklis yra jį galima reguliuot, kaip tai darom nežinau bet yra toks dalyks, pas mane irgi vėluoja, bet man tai nemaišo, tai netvarkau.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Almantas

bet tik ant laisvu veluoja,begi ijungus viskas gerai ir tik uzvedus irgi viskas gerai

NNZ

tai tu padaryk dar taip važiuoji išmini sankabą ir bėgį palieki įjungtą ir spaudi gazą išvis nereaguoja.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Almantas

Citataegariukas1 parašė:
Na tiek neturi veluot gazas.Prie kompo pajunges gali pamatyt,kodel jis veluoja,termostato tikrai su kompu nepatikrinsi:)
o kaip zinot ar termostatas grybauja?

Almantas

CitataNNZ parašė:
tai tu padaryk dar taip važiuoji išmini sankabą ir bėgį palieki įjungtą ir spaudi gazą išvis nereaguoja.
reikes pabandyt

Almantas

CitataNNZ parašė:
bet seip turetu reaguot?

egariukas1

CitataAlmantas parašė:
Citataegariukas1 parašė:
o kaip zinot ar termostatas grybauja?
Pats rasei,kad temperatura plaukioja.Kai prades kilt temperatura,virs normos,paciupink apatine slanga,kur is radijatoriaus eina.Jei salta keiti termostata

egariukas1

CitataAlmantas parašė:
CitataNNZ parašė:
bet seip turetu reaguot?
Reaguoja,bet labai paveluotai,ir ne visada

Almantas

valdasantonis

Slėgis susidaro aušinimo sistemoje kai įšyla variklis? Jeigu ne, tai temperatūra šokinės.