Bilda 2004 85 kw

Pradėjo MND, Spalis 22, 2012, 23:49:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

Awriuxx

Citata iš: casio33 Įrašytas Balandis 04, 2017, 09:35:28 AM
o ta barskejima kaip galima sutvarkyt,kiek suprantu tos blekutes perkas su visom kaladelem?kaladeles geros keisti dar nesinori

Prie kaladėlių dar neteko matyti, kad tos skardelės būtų komplektuojamos. Atskirai jos parduodamos. Pirkau prieš 1,5 metų iš tekstaros, komplektas abiems pusėsm kainavo 10 eur

slashas

O originalios kiek kainuoja? Ir koks jų OEM kodas?
Apie šitas šnekame?

Shelby-

https://www.autodidmena.lt/534562_ate-13046002562
Bet ir pakeitus jas man po kiek laiko vel barska, nebekreipiu demesio, dar padeda isardymas ir tu skardeliu palankstymas, bet tai laikina.
02 IS300 10XE 3.0 2JZ
04 Avensis T250 2.0 1CD
08 Auris E150 1.8 2ZR
17 Avensis T270 2.0 3ZR

slashas

Dar va tokią radau... manau irgi galį prie barškesio prisidėti...
Ir kas bjauriausia, kad šitos tik su OEM kaladėmis eina, kurios yra PAGID, kaina 110€~...

casio33

casio33

sveiki norejau paklaust del luzusios spyruokles,perkant ja internetu,priekines raso ten ilgius ismatavimus,noriu keist tik  ja viena,tai jei pirksiu skirta priekiui tai ji tiks man?

casio33

ar turi tie ju ismatimai kur jie raso ,reiksmes ar uztenka kad jei raso priekiui skirta ir galiu pirkt

Acteksas

Sveiki, gal kas patars ka keisti galineje vaziuokleje? Nes girdisi dunksejimas ypac vaziuojant per gulincius policininkus, kai galas pakyla, tai ir sudunksi kazkas is galo, is bagazines visi daiktai isimti. Pakeistos stabilizatoriaus ivores, viska istikrino autotojoj, sake viskas gerai, bet garsas nedingo. Amortikai patikrinti vieno 74, kito 64 proc... Gal turit minciu ? Avensis universalas 2007

slashas

Citata iš: Acteksas Įrašytas Birželis 06, 2018, 22:17:23 PM
Sveiki, gal kas patars ka keisti galineje vaziuokleje? Nes girdisi dunksejimas ypac vaziuojant per gulincius policininkus, kai galas pakyla, tai ir sudunksi kazkas is galo, is bagazines visi daiktai isimti. Pakeistos stabilizatoriaus ivores, viska istikrino autotojoj, sake viskas gerai, bet garsas nedingo. Amortikai patikrinti vieno 74, kito 64 proc... Gal turit minciu ? Avensis universalas 2007
Duslintuvas daužosi?

Acteksas

Judinau is galo duslintuva, kaip ir niekur nesiliecia..

Rolkis72

Būna,kad pačiame amortike bilda,aš kažkada būlka turėjau,tai keičiau priekinius amortikus,po 10 mėnesių visas priekis bildėt pradėjo,važinėjau po servisus nieko nerado,paskui technikinę variau irgi nerado,paskui vienas garažinis sako amortikus keisk,pas mane juk prieš 10 mėnesių buvo pakeisti ir net neapsitepalave buvo,darbą dirbo kuo puikiausiai,bet kartą kantrybė trūko pasitaikius progai pasikeičiau amortikus ir barškėjimas dingo,sako kad amortikai iš vidaus pradeda barškėti,atrodo kad atraminiui galai būtų

aXiss

Sveiki,

Nebunusimanau kur ir aš galu ieškoti.. Pradėjo dunkseyi desi ej pusėj priekyje. Esmė duodant apkrovos arba atleidus gaza zemesniam bėgyje sudunksi kažkas priekį desinej. Taip pat dunksi ir darant aštriau posūkį.. Sarnyrai, traukės, šakės viskas ok, amortiko guolis pakeistas su lėkštę viskas ok.. Nu vistiek dunksi.. Kas lieka?

Venza

Laikyk nuspaudes stabdi,ijunk begi ir atleidinek sankaba junginedamas begiu i prieki ir atgal.Gali but,kad variklio pagalve nuplysus.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Mants

Panašūs simptomai kai vidinis pusašis į pabaigą.
Pats pakeičiau, tiesa ne tokiai toyotai, bet simptomai visoms tokie pat manau.
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

aXiss

Bet ar pagalvės dungsi posūkyje su tolygiau greičiu sakykime? Na aš irgi linkėčiau link pusasio nes dešinės buses lyg ir didesnį laisvuma turi palyginus su kairių.

Bet apart pagalvių ir pusasio minčių nelabai kyla jokių?