Bilda 2004 85 kw

Pradėjo MND, Spalis 22, 2012, 23:49:13 PM

« ankstesnis - sekantis »

zefas

Tai visdelto, kas ten gali bildeti, nes ir pas mane antri metai bilda ir niekas nieko neranda :-]

Mants

reikia lauki to pirmo kas istaisys si gedima :D

siaip versija viena, kad gali barket amortizatoriai darbineje padetyje. arba kokia nors stbiliztoriaus guma sumedejus :)
nes pvz, mano c girgzdedavo kai sausas oras, ir ka, buvo du sakiu galiniai sailentblokai su suskirdusiom gumom, bet jos nesuplysusios ar pan, tiesiok paskirdusios nuo senatves, ir labai smagiai girgdedavo :) tad tarkim gal ir cia kokios nusenusios guma bilda.
pamenu alhambroj teko eksperimento budu jas ir pakeist, tai net keista buvo, kaip guma kainuojanti kelis litus, gali toki bildesi sukelti
Toyota Verso 2009 2,0 D4D 93kw
Toyota Yaris 2010 1.3 74kw

casio33

Sendien pradejo kazkas barsketi,viska pasiskaiciau,bet paklausiu kas galetu buti,vaziuojant per kalniukus per gulinti menta nieko nesigirdi,pavadinciau tai ne bildesiu o barskejimu kaip kokia bleka dviracio neprisukta,jauciasi ant smulkiu duobeliu ar zvirkeliu,o i rimtesnes duobes ivaziavus nieko,idomu kas galetu buti?

vincass

Man panašiai buvo. Problema pačiuose amortizatoriuose. Juos pakeičiau, barškėjimas dingo.
Citata iš: casio33 Įrašytas Balandis 02, 2017, 17:29:28 PM
Sendien pradejo kazkas barsketi,viska pasiskaiciau,bet paklausiu kas galetu buti,vaziuojant per kalniukus per gulinti menta nieko nesigirdi,pavadinciau tai ne bildesiu o barskejimu kaip kokia bleka dviracio neprisukta,jauciasi ant smulkiu duobeliu ar zvirkeliu,o i rimtesnes duobes ivaziavus nieko,idomu kas galetu buti?

casio33

o paciam,galima kazkaip patikrint amortizatorius,ir kokie ju gedimai dar buna,norisi bent kazkiek nuspeti gedima,nes nuvarius pas meistriukus,nesinoretu kad pakeistu to ko nereikejo.

vincass

Citata iš: casio33 Įrašytas Balandis 02, 2017, 20:28:13 PM
o paciam,galima kazkaip patikrint amortizatorius,ir kokie ju gedimai dar buna,norisi bent kazkiek nuspeti gedima,nes nuvarius pas meistriukus,nesinoretu kad pakeistu to ko nereikejo.
Man amortikus patikrino ant stendo Toyota centre ir pasakė verdiktą.

Venza

Citata iš: casio33 Įrašytas Balandis 02, 2017, 17:29:28 PM

Kazkurioj temoj buvo apkalbeta si problema.Tau ko gero barska stabdziu kaladeles tarp suportu.Paimk kuji ir trenk per padanga is sono,turetu subarsket arba bent jau rasi kas barska.Nors 95%,kad kaladeles.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Mants

man net kujo nereikia, su kuloku padauzius barska :)

Citata iš: Venza Įrašytas Balandis 02, 2017, 23:12:46 PM

Kazkurioj temoj buvo apkalbeta si problema.Tau ko gero barska stabdziu kaladeles tarp suportu.Paimk kuji ir trenk per padanga is sono,turetu subarsket arba bent jau rasi kas barska.Nors 95%,kad kaladeles.

casio33

dekui uz atsakymus,reiks butinai pabandyti si varijanta,parasysiu ar pasitvirtino:)

slashas

Pas mane tai ne barškėjimas, o toks duslus bumsėjimas iš dešinio priekinio rato, čia irgi kaladėlės taip daryti galį?

casio33

Venza buvo teisus barska kaladeles ten kazkokia blekute nupuvo ir neprispaudzia kaladeliu,dekui uz pagalba.

Mants

as tas blėkutes pakeičiau į naujas, vistiek barška :) tad nevien jose bėda, bet daugiau nesigilinau, pripratau:)
nors kartais kai vėl pradedi klausyt barškesių, tai užknisa:)

Citata iš: casio33 Įrašytas Balandis 03, 2017, 20:01:06 PM
Venza buvo teisus barska kaladeles ten kazkokia blekute nupuvo ir neprispaudzia kaladeliu,dekui uz pagalba.

Venza

Ten ne viena skardele dedasi,reiskia ne viska sudejai.Neturi barsket.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

casio33

o ta barskejima kaip galima sutvarkyt,kiek suprantu tos blekutes perkas su visom kaladelem?kaladeles geros keisti dar nesinori

Mants

blėkutes perkamos atskirai, apie 5 eur berods kainavo

Citata iš: casio33 Įrašytas Balandis 04, 2017, 09:35:28 AM
o ta barskejima kaip galima sutvarkyt,kiek suprantu tos blekutes perkas su visom kaladelem?kaladeles geros keisti dar nesinori