variklio drebejimas nuo 800rpm iki 1200 rpm

Pradėjo capris, Spalis 23, 2012, 00:50:55 AM

« ankstesnis - sekantis »

capris

Sveiki, pries kokia savaite prasidejo eilinis stebuklas, nuo laisvu apsuku keliant apsukas, nuo ~800 iki 1200 rpm atsiranda vibracija toks jausmas kaip 1 cilindras sunkiau dirbtu, bet pergazavus gerai problema dingsta, iki kito karto. uzkuri atrodo viskas gerai pavaziuoji trupiti ir prasideda vel tas pats. Bet vel pagazuoji iki kazkur 3500 rpm ir viskas gerai.

Gal yra kam taip buve, smagracio vibracija netokia kaip cia tai jis atkrenta. :@

wincentas

Sveiki, pas mane  taip pat  yra vibracija  bet pas mane ant 800rpm dirba graziai tik kai pakeli apsukas iki 1000rpm pradeda vibruoti viena kart maziau kita kart daugiau  virs 1000rpm vel viskas gerai. Tai kolkas irgi nerandu kas gali but...

capris

Citatawincentas parašė:
Sveiki, pas mane  taip pat  yra vibracija  bet pas mane ant 800rpm dirba graziai tik kai pakeli apsukas iki 1000rpm pradeda vibruoti viena kart maziau kita kart daugiau  virs 1000rpm vel viskas gerai. Tai kolkas irgi nerandu kas gali but...

Jo pas mane tas pats ant 800 rpm nera vibracijos tik kai keli po truputi apsukas tada atsiranda panasiai prie 1000 daugiausia, bet kame reikalas tai net nezinau butu kokie purkstukai tai butu pastoviai, bet cia kartais praeina. Slanges lyg visas perziurejau, visokius vakumu turbinu ir panasiai.

Modka

Citatacapris parašė:
Sveiki, pries kokia savaite prasidejo eilinis stebuklas, nuo laisvu apsuku keliant apsukas, nuo ~800 iki 1200 rpm atsiranda vibracija toks jausmas kaip 1 cilindras sunkiau dirbtu, bet pergazavus gerai problema dingsta, iki kito karto. uzkuri atrodo viskas gerai pavaziuoji trupiti ir prasideda vel tas pats. Bet vel pagazuoji iki kazkur 3500 rpm ir viskas gerai.

Gal yra kam taip buve, smagracio vibracija netokia kaip cia tai jis atkrenta. :@
greiciausiai smagratis arba purkstukas ir tokiu ir tokiu atveju teko nemazai matyti. bet greiciausiai smagratis
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Ralfas

pas mane avensiui buvo tas pats, drebejimas tokiam sukiu diapozone, kaltas smagratis, bet vaziuojant to nesijaucia tad kaip ir nekreipiau demesio.

wincentas

Bet tas drebejimas buna ne visada, ir jis nera labai didelis. Ir beto ar gali but kad smagratis jei jis pakeistas pries 100000km nauju orginaliu toyotos servise?

Ralfas

del smagracio tikrai gali buti, jie pagenda dar ir maziau pravaziavus :)

Modka

Citatawincentas parašė:
Bet tas drebejimas buna ne visada, ir jis nera labai didelis. Ir beto ar gali but kad smagratis jei jis pakeistas pries 100000km nauju orginaliu toyotos servise?
gali o jei dar farkopas yra tai ir greiciau gali buti.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Bemsas

Pas mane buvo manasi problema, kalta buvo oro filtro deze. Porolonas nutrupejo nuo paemimo vamzdzio ir vibracija buvo nebloga.

capris

Bet gerai pergazavus dingsta tas drebejimas, arba pavaziuoji ilga laika ir viskas gerai, juk jei smagratis pareina tai jis pastoviai ir buna tada drebejimas

Tuziukas

man ir ta vibracija kartais buna. nemanau kad cia toks rimtas gedimas kaip visi nusiteike ;)

CEF147

Identiskas atvejis. vibracija yra prie 800rpm, didinant prie 1000-1200 didziausia. toliau kiek aprimsta. Kartais vibracija buna stipresne, kartais silpnesne, o kartais visai dingsta. Didelem apsukom pravaziavus - kartais dingdavo, kartais ne. Itarinejau MAF, oro filtra, EGR. Valiau MAF, EGR, keiciau filtra - nieko. Liko pukrstukai ir smagratis. Prisijungiau prie PC - purkstukai normos ribose. Lieka smagratis. taip jau daugiau kaip pusmeti.....pripratau ir nebepastebiu. Taciau paskutiniu metu sankaba pradejo po truputi praslidineti. Reikes pavasariop keisti, tuomet ir smagratis bus apziuretas.  ::)

Metras

Turėjau ir aš tokią problemą. Taip drebėjo, kad net per salono veidrodėlį nieko negalėjau matyti. Išvaliau EGR ir problema dingo.

Altoyotas

Pas mane koks tai vibruojantis garselis juntamas prie 1200-1500 aps ir šiaip stipriau mažinant apsukas. Ant traukos ir ant didesnių apsukų jokios vibracijos. Toks jausmas,kad kokia plastmasė vibruoja. Bet taip jau 12000 km, tai nemanau, kad kažkas rimto. Gal kam kažkas panašaus buvo?

egariukas1

Mano pirmas avensis,bet vibracija tik ant laisvu,ciut paspaudus gaza dingsta.Kazi ar negali buti pakeistas smagratis i vienmasi,todel pavibruoja?