Corolla verso 2008 gesta ant laisvu apsuku

Pradėjo Remiss, Spalis 25, 2012, 22:00:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

Remiss

Sveiki,prasau pagalbos.Atsalus orams mano Corolla 2.2 100 kw 2008 ant laisvu apsuku karts nuo karto uzgesta.Nelabai zinau nuo ko pradeti.Siaip visi filtrai pries pora menesiu pakeisti.

NNZ

gal ten start-stop sistema pas tave ?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Remiss

O kas tas yra Start-Stop sistema?:)

NNZ

būna, kad mašinai sustojus variklis išsijungia. Tai jei sistema prastai veikia tai gali gliūčinti. Realiai jei nežinote, kas tai yra reiškia bėda netama ir pas jus tos sitemos nėra.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Henris

Bet tas start stop, tai didesnes durnystes negalejo gamintojaimsugalvot. Girdejau viena prie sankryzos ir dar dyzelis, bet ne toyota buvo. Siaip logiskai mastant, jei vazineji mieste po kamscius, tai kiek starteris laikys? beje ypac ziema rekomenduojama kad ir trumpai sustojant, negesint variklio, nes kiekvienas variklio uzvedimas greitina jo susidevejima. Uzvedant, kuro paduodama daugiau, tepalo slegis sukeliamas is naujo. Tai kazkaip start stop sistema, del ekonomijos ir ilgaamziskumo, manau tik akiu dumimas gamintoju. Tik va toyota is jav berods camry hibrida salia teko matyt, tai benzo variklis kai isijungia, bent starterio garso nesigirdi, tai gal ji uzsuka kazkaip elektrinis variklis, nzn kaip veikia tiksliai ta hibridine pavara. Bet start stop tai bredas visiskas mano manymu.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

AVENSIS D4D CHIP

CitataRemiss parašė:
Sveiki,prasau pagalbos.Atsalus orams mano Corolla 2.2 100 kw 2008 ant laisvu apsuku karts nuo karto uzgesta.Nelabai zinau nuo ko pradeti.Siaip visi filtrai pries pora menesiu pakeisti.
variklio kompo programa perasyti reikia

balticam

CitataHenris parašė:
Bet tas start stop, tai didesnes durnystes negalejo gamintojaimsugalvot. Girdejau viena prie sankryzos ir dar dyzelis, bet ne toyota buvo. Siaip logiskai mastant, jei vazineji mieste po kamscius, tai kiek starteris laikys? beje ypac ziema rekomenduojama kad ir trumpai sustojant, negesint variklio, nes kiekvienas variklio uzvedimas greitina jo susidevejima. Uzvedant, kuro paduodama daugiau, tepalo slegis sukeliamas is naujo. Tai kazkaip start stop sistema, del ekonomijos ir ilgaamziskumo, manau tik akiu dumimas gamintoju. Tik va toyota is jav berods camry hibrida salia teko matyt, tai benzo variklis kai isijungia, bent starterio garso nesigirdi, tai gal ji uzsuka kazkaip elektrinis variklis, nzn kaip veikia tiksliai ta hibridine pavara. Bet start stop tai bredas visiskas mano manymu.

Pilnai tau pritariu;start/stop sistema tikras slamstas.Teko valdisku masiniuku vaziuot su sia sistema,tai jokios ekonomijos.Tiesa sakant dar daugiau benzo isnaudoji nei ja isjungus.Isbandziau Londone,tai su start/stop sudeginau 1.9 litro /100km daugiau nei ja isjungus.Cia masinos kompo parodymai,bet faktas kad nieko nepadeda eknomijos atzvilgiu.

Remiss

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataRemiss parašė:
variklio kompo programa perasyti reikia
Nea pas mane tada start-stop nera,nes vasara nebuvo bedu.Tik dabar atsalus orams pradejo gesti.
O kaip su tuo kompo programos perasymu?Kur tai geriausiai butu daryti,ir ka tas perasymas pakeis?
As bandziau autotojoi uzklausti,tai jie nenori to daryti.Sako gali kompas sugesti.

tamsa

Gal vertetu isbandyti kita kolonele, ir pilti daugiau nei puse bakko. O toliau,sakyciau,bus burimas. Jei dyzelis ir siltas ant laisvu gesta.cia gal ir kuro filtras but netikes-skaiciau, zmogus isidejo knecht filtra,masina netraukdavo,matyt, pasipriesinimas didelis. Tarp kitko, egr kada valei?

arunaskeras

Jei iki filtru keitimo buvo gerai tai beda filtrose ir bus
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Remiss

gryztu prie tu paciu bedu,nes pati beda nepraejo:)
kartais uzgestu stovedamas ant sakryzos,ir lyg jauciasi netolygus darbas ant laisvu apsk.,nesenai atsirado dar viena beda,vaziuojant is vietos kelioms sekundems visai dingsta trauka,atrodo kad kuro nepaduotu,o paskui kaip sauna i prieki (bet cia tik kelis kart taip buvo).
EGR neesu vales
gal galit ka patarti,dekui

Remiss

na va sandiena issivaliau EGR,rodos lyg ir graziau dirba,ir gal truputi geriau traukia.Bet ant sankryzos vistiek uzgeso...(atrodo taip graziai dirbo ir pries uzsidegant zaliai uzgeso is niekur nieko)
nebezinau ka cia toliau tikrint

kalava

Gal pasitikrink purkstuku parodymus?
As turiu toki keista reikala, kai koki karta -du i puse metu ant laisvu uzgesta variklis. Uzsikuri ir vel toliau vaziuoji. AUTOTOja itare purkstukus, net taip oki galo or neissiaikinau
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Remiss

Pries metus buvau autotojoi,man taip pat pasake greiciausiai purkstukai,o vieno kaina grubiai apie 2000 lt.Bet cia jau ne is vieno girdejau kad autotojoi is kart purkstukus liepia keisti.Veliau suradau pzystama autotojoi,jis ptikrino purkstukus,sake viskas su jais gerai.(tada turejau beda:uzsikurdavau ir iskart uzgezdavo,ten buvo kuro filtras kaltas,pakeite ir toliau vazineju)
Dar isgirdau varianta,kad laisvu apsuku daviklis gali tureti itakos,uzgesimui
Gal kas susidure su juo???kokios bedos buna??kiek kinuoja?

jusve

sveiki, ar išsiaiškinai jau bėdą ? nes man nutiko toks pats dalykas 05 metų mašina. pirmą kartą neužsikūriau kai palaikiau šviesas įjungtas, teko užsistumt ją. O po to karto kokius jau 3-4 kartus užgeso mašina per savaitę. pravažiavau jau 12k ir jau laikas keisti tepalus su filtrais. Ar tai gali būti tik dėl šito ? ačiū