ABS

Pradėjo vexx, Kovas 03, 2009, 14:01:17 PM

« ankstesnis - sekantis »

Daruska

Sveiki,gal zinot kas galetu buti.Pas mane nebeveikia ABS ir sumazejo stabdymo efektyvumas spaudziant stabdy pedalas spaudziasi kietai.Bet ABS lempute skydelyje visada nedega.Ar parejo vakuuminis siurblys,ar uztektu isvalyti stabdziu suportus.Aciu

Edvatronas

CitataDaruska parašė:
Sveiki,gal zinot kas galetu buti.Pas mane nebeveikia ABS ir sumazejo stabdymo efektyvumas spaudziant stabdy pedalas spaudziasi kietai.Bet ABS lempute skydelyje visada nedega.Ar parejo vakuuminis siurblys,ar uztektu isvalyti stabdziu suportus.Aciu

O ijungus degima abs lempute uzsidega?

HDPaulius

Sveiki,

Iš niekur nieko pradėjo degti ar kaip?

fennix

keisciausia tai kad pradingus abs sumazejo stabdymo efektyvumas... nes realiai tai 2 nieko bendro neturintys dalykai ir siaip turetu but atvirksciai. Bet... pedalas ir turetu spaustis kietai. jis neturi but kaip sankaba... jei pakietejo ir stabdo prastai- variantas kad problemos su stabdziu stiprintuvu. O kad temperatura + dregme = rudys o priedo purvo ten prinesa tokiais orais, tai isvalyt suportus tikrai nepamaisys. ABS galejo prapult del to kad nusibaige daviklis. Man coroloj tas pats buvo besibaigiant praeitu metu ziemai.
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Daruska

ijungus degima ABS lempute dega,paskui uzgesta

Edvatronas

jo man ir atrodo, jog cia kazkas su stiprintuvu ir abs cia ne prie ko.
tiesiog tu nenuspaudi pedalo tiek, kad uzsiblokuotu ratas uztat abs ir neveikia.

Daruska

o kaip patikrint stabdziu stiprintuva,stabdziu skystis normoje

fennix

nagi kolegos pagelbekit, mano zinios cia baigiasi... nei vairo, nei stabdziu stiprintuvo nesu ardes :(
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Edvatronas

Esu toki skaites buda, kiek bandziau pas visas bandytas masinas veike... tiesa ten ir stiprintuvas veike.. ;)

Esant uzgesintam varikliui pamaigyk stabdziu pedala kokius 8 kartus, kai pasidaro pedalas kietas ir laikyk nuspaudes ne iki galo ir ne visa jega, nu taip uzpumpuoji ir laikai siek tiek nuspausta pedala - tada vedi, uzvedus pedalas turetu siek tiek pakristi. O pas tave benzas ar dyzelis?

Daruska

pas mane benzinas

Daruska

aciu kolegos,reiks pabandyti uzpumpuoti.

aldis

Jei tiek daug nagrinejimu, gal tiks nuoroda.
http://forumai.bmw-klubas.lt/viewtopic.php?f=24&t=71969

Edvatronas

Citataaldis parašė:
Jei tiek daug nagrinejimu, gal tiks nuoroda.
http://forumai.bmw-klubas.lt/viewtopic.php?f=24&t=71969
tai, kad cia nepanasu i abs'o gedima...