Elektrinių auto langų bėda

Pradėjo D0natas, Lapkritis 11, 2012, 19:08:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

D0natas

Sveiki,

Pas mane Coroloje yra automatiniai elektriniai langai. Nesuprantu kame bėdos, bet antrai žiemai dingsta automatinis langų uždarymas ir atidarymas. Priekiniai langai automatiškai pradėjo darinėtis dar nepasibaigus žiemai, o galiniai susitvarkė tik liepos mėnesį. O dabar vėl visi neveikia. Langai juda tik tol, kol laikomas mygtukas.
Ar kam yra taip buvę? Buvau vasarą išardęs vairuotojo duryse esančius mygtukus, bet nieko blogo neradau. Ten tik prie kiekvieno mygtuko kaip suprantu atskirai kontaktai automatiniam atidarymui/uždarymui ir neautomatiniam.

GALLANT

Pabandyk palaikyti priverstinai, kol langas visiskai atsirys ir poto kol visiskai uzsidarys, bent jau pas opel tai padeda.

D0natas

Kažką panašaus dariau. Reikės dar pabandyti.
Beje, paskutinio lango automatika vasarą susitvarkė, kai vaikas gale sėdėdamas bandė langą uždaryti, o aš atidaryti. Bet šią savaitę su priekiniu tas nepadėjo.

GALLANT

prisiminiau toki dalyka su corola, kazkada pas pazystama kazkokia beda buvo, tai jis sake, kad taip isprende, kartu spaude migtukus vairuotojo ir atitinkamu dureliu, sakykim abu uzdaryt arba atidaryt ir palaike kol langas nueis i krastine padeti.

aleks

Pas mane irgi tas pats buvo. Ijungi degima nuspaudi lango mygtuka zemyn ir kai langas nusileis
palaikyk 3 sekundes ir kelk i virsu. Tik nepaleisk pirsto. Langui uzsidarius palaikyk 3 sekundes.
Si veiksma pakartok 3 kartus. Langas atsidarys ir uzsidarys automatiskai:-)

D0natas

Citataaleks parašė:
Pas mane irgi tas pats buvo. Ijungi degima nuspaudi lango mygtuka zemyn ir kai langas nusileis
palaikyk 3 sekundes ir kelk i virsu. Tik nepaleisk pirsto. Langui uzsidarius palaikyk 3 sekundes.
Si veiksma pakartok 3 kartus. Langas atsidarys ir uzsidarys automatiskai:-)
Suveikė po pirmo atidarymo/uždarymo. Ar čia reikia suprasti kaip sistemos apsimokymą ar kokį gedimą?
Beje, ar galėjo tai atsitikti dėl akumuliatoriaus keitimo? Buvo atjungtas auto maitinimas.

arytis

Citatadoncius parašė:
Beje, ar galėjo tai atsitikti dėl akumuliatoriaus keitimo? Buvo atjungtas auto maitinimas.

Reikėjo nuo to ir pradėti, kiek nereikalingų postų būtų neprirašyta :)
Ir šiaip, ši problema buvo aptarta bent jau trijose temose, taip kad...