Salono šildymas

Pradėjo Obuolmushis, Spalis 29, 2012, 12:58:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

CitataRalfas parašė:
man dar toks klausimas pasistojo ar pas visus taip yra, kad kai tik ijungi degima tai tas variklio temperaturos indikatorius is pradziu siek tiek padega raudonai, o kai paspaudi kurti masina jis tada pasidaro melynas.

Taip turi buti. Kai ijungi degima - vyksta sistemos testavimas.

Ralfas

tada ok ,nes kazkaip is pradziu i tai demesio neatkreipiau, o po to ziuriu, kad dega raudonai ir pasikeicia i melyna :) beje kai pvz ryte pradedat vaziuot pas visus ABS gana garsiai chekinasi ar ne?:)

dtinas

Sylant varikliuimelyna lempute uzgesta kai antifrizo temperatura pasiekia 60 laipsniu.
abs prasichekinimas garsus ir pas mane.

Ralfas

uzgesta kai pasiekia 65 laipsnius, o ne 60 kiek as zinau :)

dtinas

Ralfas

tas zmogus kuris man priziuri masina pasake :)

Bemsas

Jo, ABS testavimas galetu buti tylesnis .. ir dar pastebejau, jei reikia labai staigiai sustoti, kai pradedi vaziuoti irgi girdisi bumptelejimas.

Ralfas

na avensyje ABS tikrai tyliau pasitikrina, o cia pakankamai garsiai galima nezinant pagalvot, kad kazkas trumpa laika buna negerai su masina jeigu muzika tuo metu negroja :) Beje kaip jums corollos koloneliu galimybes ar uztenka jums zemu dazniu ar cia tik pas mane kaip nors ne taip groja?

Bemsas

CitataRalfas parašė:
na avensyje ABS tikrai tyliau pasitikrina, o cia pakankamai garsiai galima nezinant pagalvot, kad kazkas trumpa laika buna negerai su masina jeigu muzika tuo metu negroja :) Beje kaip jums corollos koloneliu galimybes ar uztenka jums zemu dazniu ar cia tik pas mane kaip nors ne taip groja?

Tai kad ten nera zemu dazniu :) irgi mastau apie koloneliu keitima

Ralfas

na taip galima sakyt,kad tikrai zemu dazniu nera... Groja labai prastai sakyciau, ne tiek garso kokybe kiek butent del zemu.

dtinas

as keiciau savo garsoiakalbiuis. Dejau komponentus i prieki. Garso kokybe pagerejo. Prie didesnio garso kokybiskiau skamba, zemi dazniai sustiprejo ir pagilejo, bet vistiek mazai.. be subo, arba be kito grotuvo nieko neiseis.