Toyota B9010 navi - neatpažįsta originalaus disko

Pradėjo LG, Spalis 18, 2012, 23:45:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

LG

lazeris OK, pavyko užkraut iš naujesnio disko. ačiū euronet.lt :) turbūt mašinos pardavėjas užkrovė iš e15, todėl man nepavyko su senesniais. prie to paties po užkrovimo ir dvd pravalė
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

ketvirtasis

CitataLG parašė:
lazeris OK, pavyko užkraut iš naujesnio disko. ačiū euronet.lt :) turbūt mašinos pardavėjas užkrovė iš e15, todėl man nepavyko su senesniais. prie to paties po užkrovimo ir dvd pravalė
Dabar kaskart po akumo atjungimo bėgiosi į euronet.lt?:):)

Bemsas

CitataLG parašė:

Net jei sistemoje pardavejas naduojo nors E20 diska, po akumo nuemimo sistema paims ir sena e10. Todel visa problema buvo tavo sename diske. o Euroneta uzkrauna tik E10 berods :D . Pabandyk vaziojant ar duoda suvesti adresa ?

Saulius SSS

pas mane B9010 vaziuojant adreso neivesi. Cia taip gamintojo padaryta?  O gal su kitu kompaktu iseina vaziuojant suvedineti?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Pradedant berods nuo E13 panaikinti visi apribojimai vaziojant naudotis navi. Galima ir adresus vesti ir telefonu integruotu naudotis ir t.t.

jei neduoda suvesti adresu - loaderis E10 stovi.

LG

gal ir e10 :) dabar veikia radija ir navi. smagu būtų su naujesniu užkraut, bet ar veiks viskas?
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

snerkalt

Pas mane navigacija B9010, nupirkau DVD E14 diska is euronetos. Ir ne visada veikia adreso ivedimas paieskoje. Dazniausiai tada kada jos reikia, tai neveikia paieska. Gal kas susiduret su sia problema? Ir kaip ja isprendete?

Bemsas