Kartais įdomiai kuriasi kai šalta

Pradėjo LG, Lapkritis 07, 2012, 12:10:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

LG

Filtrai, akumas pakeisti. Þvakės - patikrintos.

Kai vėsesnis ar drėgnesnis oras, po nakties ne iš karto užkuria. pradeda sukt, nukrenta apsukos, po to staiga užkuria. Jei taip kuriant nutrauki kūrima tik nukritus apsukoms ir vėl kūri - jau užkuria normaliai. Karšta kuriasi labai gerai ir greitai.

Kad linksmiau užsiimt spėjimais - video http://www.youtube.com/watch?v=MCmwiOpE0mM

gal kas turit idėjų (be tos, kad palikt mašiną pas autotoją diagnostikai)? nes taip kuriasi tik kartą per parą. Buvo kartas kad ir neužkūrė, tik iš antro karto.
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Obuolmushis

Pas mane panasiai gal trumpiau tik. Biski gaza tuomet spusteliu. O ar cia beda, nemanau, cia manau kuras nubega ir kol ji vel pripumpuoja ir gaudo ilgiau. Po kapotu yra knopke uzpumpuot kurui... Pamegink papumpuot ir tada vest.

Modka

CitataLG parašė:
Filtrai, akumas pakeisti. Þvakės - patikrintos.

Kai vėsesnis ar drėgnesnis oras, po nakties ne iš karto užkuria. pradeda sukt, nukrenta apsukos, po to staiga užkuria. Jei taip kuriant nutrauki kūrima tik nukritus apsukoms ir vėl kūri - jau užkuria normaliai. Karšta kuriasi labai gerai ir greitai.

Kad linksmiau užsiimt spėjimais - video http://www.youtube.com/watch?v=MCmwiOpE0mM

gal kas turit idėjų (be tos, kad palikt mašiną pas autotoją diagnostikai)? nes taip kuriasi tik kartą per parą. Buvo kartas kad ir neužkūrė, tik iš antro karto.
senai auto turi? jei ne tai gali buti kad softa perrasyti reikia
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

LG

auto iš belgijos. koks softas perrašomas, jei apie jį nieko nepasakojo autotoja? auto iš belgijos. būčiau linkęs pritart nuomonei, kad kuro tuo metu neužtenka nes mašina ilgą laiką pastovėjus. reiks pasibandyt papumput kuro
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Ralfas

as manyciau,kad reiktu ziuret purktuskus esant tokiam atvejui.

LG

purkštukai tikrinti su kompu - buvo viskas ok. čia nebent atgal po truputį bėgtų, nes kartojasi tik kai mašina ne mažiau kaip 8h paliekama ir tik trumpai, nes nutraukus ir pakartotinai kuriant - iš karto užsikuria. Esu turėjęs su kita mašina bėdų dėl purkštukų, tai kažkaip abejoju ar purkštukuose bus bėda
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Ralfas

sitos bedos neisemes purkstuku nenustatysi, su kompu tai gali paziureti tik ju kompensacijas ir viskas.

rolakas

Man lygiai tokia pat beda dabar, purktukai gerai, bet pastovejus per nakti nebesikuria, maigai maigai uzsikuria... sako kad blogas kuro siurblys..bet labai jau abejoju...

arunaskeras

Esu jau keleta kartu rases, pasikartosiu dar karta, gal kam pades. Pabandykit kurdami masina paspausti du kartus START mygtuka, kad isijungtu degimas, po to palauke kokias tris sekundes nuspausti  sankaba ir STARS mygtuka, kad masina uzsikurtu. Bent jau maniske tada kuriasi is puses apsisukimo.Jeigu ne pades tada jau ieskokit bedu kitur, gal tada kuras  nuseda.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Renis

Pas mane ir su avensiu panasiai kuriasi (ner start stop mygtuko), tik gal trumpiau nei idetame video. Tiek ilgai labai sukt nereik, bet nera toks malonus vedimasis kaip po trumpesnio pastovejimo.
Beje softas buvo perrasytas pries kelis metus (bet pries perrasyma budavo kad uzvedus iskart uzgesta)
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

spyglys

Garantuoju, kad purkstukuose beda, jei visa kita tikrai tvarkoje.

Ralfas

vienareiksmiskai purkstukai cia, kai pirkau dabartine corolla meistriokas iskarto liepe atkreipt demesi kaip masina kuriasi ant salto, vat butent jeigu daro taip kaip klipe vadinasi purkstukai jau duoda apie save zinot, beje butent sitiem varikliams jie yra patys pigiausi vienetas kazkas apie 870lt :)

Farmeris

dėl pigumo purštuku tai ka aš žinau..atstovybėje užklausiau 2,2ltr 100kw apie 1,8tūks..:D nebent nusupratu arba jie nusišnekėjo..:D
Corolla Verso.

spyglys

Na jei apie kaina kalbet, tai man sake, kad jokio skirtumo ar 100kw ar 130kw, kaina ta pati. Gal dabar viskas kitaip, cia buvo pries 2 metus.

kalava

CitataFarmeris parašė:
dėl pigumo purštuku tai ka aš žinau..atstovybėje užklausiau 2,2ltr 100kw apie 1,8tūks..:D nebent nusupratu arba jie nusišnekėjo..:D

Nu taip, vieneto kaina ~1700 lt atstovybese.
Tie paty purkstukai be toyotos zenklo ( bet to paties gamintovo pvz Denso) kainuoja ~1000 lt pvz Dyzelservise Vilniuj
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas