didzioji navigacija

Pradėjo pinokis, Gruodis 12, 2012, 16:59:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

pinokis

viskas tvarkoje, susitvarkiau ir jau gaudo gps. o tiesiog jungiau ir nedajungiau antenos gps. dabar tik kompakto kito turbut reikia nes jau labai mazai rodo gatviu, turbut per senas kopaktas tas e11

ketvirtasis

E13 susirask arba krepkis į [Bemsą]

gisas

pas mane avelėj yra tns300 navigacija, įdėjus tokią veiks abi? Ar jeigu jau yra mažoji tai didžiajai nebebus pajungimo fiškių?
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Bemsas

E11 labai senas. Jau E16 yra.

Saulius SSS

Citatagisas parašė:
pas mane avelėj yra tns300 navigacija, įdėjus tokią veiks abi? Ar jeigu jau yra mažoji tai didžiajai nebebus pajungimo fiškių?
o tu nori tikrinti kuri geriau veda?:D
nebent atjungus pirma pajungsi antra.manau fiskes turetu tikti.B9010 galas atrodo taip. jei neklystu juoda fyske buna laisva.Pirma desineje kvadratine sviesiai pilka GPS antena
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

gisas

CitataSaulius SSS parašė:
Citatagisas parašė:
o tu nori tikrinti kuri geriau veda?:D
nebent atjungus pirma pajungsi antra.manau fiskes turetu tikti.B9010 galas atrodo taip. jei neklystu juoda fyske buna laisva.Pirma desineje kvadratine sviesiai pilka GPS antena
dar ir garmina pajungsiu salia :D o jei rimtai tai klausiu dėl to, kad pas maen jau yra viena navigacija ir gal būt nėra galimybės pasijungti kitokia, jei dar ir ta pati antena tinka tai jau žinau ka gimtadieniui pasidovanosiu :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

pinokis