Kartais įdomiai kuriasi kai šalta

Pradėjo LG, Lapkritis 07, 2012, 12:10:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

kalava

O kiek tas "siurblio slegio daviklis"  kainuoja?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

martyska123

na savo praeita savaite susitvarkiau pilnai perinkes starteri, regis problema zinoma tad naujos ivores+sepeteliai padejo neatpazinamai!
o buvo visi itarimai ir softo-kurio naujinimas nepadeda, ir kuro siurblio daviklio -kuriam neveikiant turi degti check'as ir t.t.

Labaniukas

O pas tave taip pat tokia pat problema buvo, kartais kuriasi is karto, o kartais kaip uzsikurus bet neuzsikurus kelias sekndes, po to gerai.

Aichi

Pas mane irgi po nakties, kai lauke minusas, panasiai (gal kiek trumpiau) kuriasi, kai is karto spaudi START. Jeigu kuriu kaip cia aprasyta pirma START, po to START su sankaba, uzsikuria labai greitai.

martyska123

gal kiek kitaip bet panasiai. ir si-starterio problema serijine, dazna bei placiai cia-forume aprasyta. del jos kyla kruwa kitu itarimu: siurblio, purkstuku, akumo, voztuvo, softu ir t.t. remontas servise su starterio nuemimu ir pastatymu, bei perinkimu+dalys kainavo 200Lt aciu diew daba ledz

saulens

sveiki.gal galeciau gaut daugiau info apie ta softa.mano auto parejo is prancuzijos.irgi truputi sunkiai kuriasi.ar reikia ji perrasineti,ir ar tai padeda

Renis

Pas man ir nuolat problemos su kurimusi kai diesnis saltukas. Ne Verso bet avensis.. Syryt taip reikejo ilgiau pasukt starteri kol uzgriebe po biski. O kartais buna kad lyg tais jau vedasi bet iskart dusta. Is naujo pabandai antra, trecia karta - uzkuri. Imeciau video sio ryto vedimosi. Tikrinausi siandien zvakes, visos lyg ir tvarkoj. Tiesa seniai keistas kuro filtas... :]
(Isminta sankaba ir gazo pedala paspaudineju dar vedant)

http://www.youtube.com/watch?v=5h8fYll4lSk&feature=youtu.be
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

martyska123

to saulens>to softo pagerejimo fiziskai nepajusi, max atsispindetu nezymiuose skaiciuku pagerejimuose-diagnozuojant parametrus. tad neverta.
to renis>na pats paminejai kuro filtra-nuo ko ir galima pradet, o realiai atrodo lyg nevisi cilindrai dirbt pradeda... o tada jau reikalu nuo kuro iki siurblio su purkstukais

progys

CitataRenis parašė:
Pas man ir nuolat problemos su kurimusi kai diesnis saltukas. Ne Verso bet avensis.. Syryt taip reikejo ilgiau pasukt starteri kol uzgriebe po biski. O kartais buna kad lyg tais jau vedasi bet iskart dusta. Is naujo pabandai antra, trecia karta - uzkuri. Imeciau video sio ryto vedimosi. Tikrinausi siandien zvakes, visos lyg ir tvarkoj. Tiesa seniai keistas kuro filtas... :]

Pas mane panašiai - kai atšalo iki -12 pradėjo kurtis ne iš pirmo karto ir kai užsikuria pradžioj padirba labai mažom apsukom kelias sekundes - poto normaliai. Ir pastebėjau, kad tai pasireiškia tik pastovėjus per naktį. Jei dieną visą stovi - tokių bėdų nėra. Mano purkštukų kompensacija gera - daryta diagnostika ne vieną kartą. Reiks pabandyt prieš kuriant užpumpuot, pažiūrėsiu ar padės.

AVENSIS D4D CHIP

Citataprogys parašė:
CitataRenis parašė:

Pas mane panašiai - kai atšalo iki -12 pradėjo kurtis ne iš pirmo karto ir kai užsikuria pradžioj padirba labai mažom apsukom kelias sekundes - poto normaliai. Ir pastebėjau, kad tai pasireiškia tik pastovėjus per naktį. Jei dieną visą stovi - tokių bėdų nėra. Mano purkštukų kompensacija gera - daryta diagnostika ne vieną kartą. Reiks pabandyt prieš kuriant užpumpuot, pažiūrėsiu ar padės.
kompo programa keist nebandet?

tom_cat

Citatatom_cat parašė:
Nu pasipasakosiu ir aš :| Vakar savo Corolla Verso 2.0d po dvieju paru iš Tokvilos pasiėmiau. Visi simtomai kaip kaip filmuke viens prie vieno, prasidėjo kai atšalo.
Patikros rezultatas 2 ir 3 pukštukai paduoda mažiau kuro, siulymas keisit visus keturis :o (5k lt su darbu)
pradžioj norėčiau pameginti purkštukų valiklį, gal ką galit rekomenduoti.

Visos istorijos rezultatas restauruoti purkštukai - dabar po paros stovėjimo prie -12, iš pirmo sukimo vedasi.

Renis

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citataprogys parašė:
CitataRenis parašė:

kompo programa keist nebandet?

Naujino softa man pries 2 metus Tokviloj. Pries tai gesdavo ir rudeni vos uzkurus. Lyg ir padejo tuomet.  Nebent cia dabar koki nors ziemini softa reik irasyt.. :D

ups

Perskaiciau viska, bet visvien paklausiu. Po savaites stovejimo,siandien bandziau uzkurti. Uzsiveda, uzsidega tablo lemputes, padirba tris-5 sekundes  ir uzgesta. Kokius penkis kartus su pertraukom bandziua-tas pats. Tada pabandziau uzvesdinet ismynes iki galo gaza. Po trecio karto uzsivede, isvirto baltu dumu debesis ir dar kuri laika dumijo. Nuo ko pradet gydyma ? :). Rytoj ryte pabandysiu su 2xStart, , parasysiu.
Corolla Verso, 2.2 D4D-cat  130 kw

Renis

Citataups parašė:
Perskaiciau viska, bet visvien paklausiu. Po savaites stovejimo,siandien bandziau uzkurti. Uzsiveda, uzsidega tablo lemputes, padirba tris-5 sekundes  ir uzgesta. Kokius penkis kartus su pertraukom bandziua-tas pats. Tada pabandziau uzvesdinet ismynes iki galo gaza. Po trecio karto uzsivede, isvirto baltu dumu debesis ir dar kuri laika dumijo. Nuo ko pradet gydyma ? :). Rytoj ryte pabandysiu su 2xStart, , parasysiu.

Manau tamstai bus softo problemos... Kurios realiai kaip mistiskai prasideda taip mistiskai ir baigiasi po kurio laiko ;]

ups

Parlekiau is Snaiges zygio, vzyk ir uzsikure. Bet pradzia visa laika tokia neuzgarantuota, vis atrodo, kad tuoj uzges :). Ji ir anksciau kurdavosi su pabirbinimu. Kas do prabliema ?:)
Corolla Verso, 2.2 D4D-cat  130 kw