prius is JAV

Pradėjo hibi, Lapkritis 08, 2012, 19:54:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

hibi

SVEIKI
esu naujas klubo narys,pora menesiu ekspotuoju toyota prius 2010.07
rida3300 mi.  kol kas viskas SUPER ;)

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Venza

Citatahibi parašė:
SVEIKI
esu naujas klubo narys,pora menesiu ekspotuoju toyota prius 2010.07
rida3300 mi.  kol kas viskas SUPER ;)
Net gaila kartais,kad niekas negenda... nera apie ka forume bendraut :D :D :D
 Mano seimoj irgi du Prius be problemu jau virs metu vaziuoja.Tikrai gera masina,be problemu.Siuo metu remonto jau laukia Prius C zmonai,gal pavyks kaip Kaledine dovanele iteikt ;) .Galesiu ispudziais pasidalint kaip vaziuoja.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

MND

Viskas buna super iki to kol pasiekiamas tam tikras km kiekis bei kokia prieziura skiriama auto.

Jei priziuresi ir toliau nieko apart dziaugsma ir nersysi ;)

Venza

Esme tame,kad as vazineju tik iki tam tikro km. kiekio ir todel neturiu problemu ;) .Prieziurai ypatingo demesio neskiriu.

MND

kaip sakyti protinga, o tuo labiau jei kisene leidzia mainus;)

tadusia

jei ne paslaptis sakykit uz kiek ir kur tuos priusus perkat? teko naujam modely tik sedet,bet tai ziauriai patiko ;)

MND

nu cia gerai uzklausei, ims chebra tau ir destys kad sumalta paima uz tiek parduoda uz tiek.... uzjuris platus aukcionu irgi placiu yra

Venza

Citatatadusia parašė:
jei ne paslaptis sakykit uz kiek ir kur tuos priusus perkat? teko naujam modely tik sedet,bet tai ziauriai patiko ;)
Perku tai Amerikoj,bet uz kiek,tai tau nieko tas nereks.Pirkau ir uz 6200$ ir 7000$ ir 10800$.Sia savaite vienas Prius C uz 3200$ parsidave :) .Prie to dar dedasi aukcionu mokesciai,transportavimo kastai,muitai ir remonto islaidos.

tadusia

zodziu neperkat cia is perpardaveju o patys aukcionuos dalyvaujat. kiek plius minus kainuotu su visais mokesciais 3 kartos priusa parsisiust, as apie toki tvarkoma kalbu :)

Venza

Is autopliuse parduodamu atimk apie 3000lt ir gali skaiciuotis :)

zally

Vaje vaje, siuo metu tik pigus skenduoliai is Amerikos plaukia.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

MND

Siaip kiek zinau geriausios masino syra naujos is salono...  o toliau jau loterija :D geru masinu niekas neparduoda jomis vazinejasi.

Venza

Citatazally parašė:
Vaje vaje, siuo metu tik pigus skenduoliai is Amerikos plaukia.
Deja,tavo ziniai,skenduoliai Amerikoj nera pigios masinos :( . Juos gan brangiai vietiniai nusiperka.Su skenduoliais esu turejes gan nemazai reikalu,tai galiu pasakyt,kad didziausios problemos budavo su europietiskom masinom,japonai atsigaudavo tikrai nesunkiai.

hibi

Trecios kartos priuso eksplotacija visai patiko, galvoju apie sekancio seimos automobilio keitima i hibrida.Noreciau sulaukti atsiliepimu apie2012 metu modeli Plug-in