prius is JAV

Pradėjo hibi, Lapkritis 08, 2012, 19:54:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: dtinas Įrašytas Rugsėjis 07, 2014, 11:01:14 AM
paieskos tebesitesia.
http://auto.plius.lt/skelbimai/toyota-prius-1-8-l-hecbekas-2011-benzinas-elektra-3762851.html
ruosiames kita savaite sita patikrinti, ka manot?
gal yra is Taurages geru zmoniu? :)

Reikia labai idemiai apziureti. Man nepatinka sulindes i vidu desinys kampas mago 9 foto.

Raimondas65

Sveiki, esu naujokas sitam klube. Turbut i tema pataikysiu, rasydamas savo beda... :-]Jau 2 savaites paieskose Priuso nuo 2012 metu. Ir tiek praskaicius apie juos, na nieko doro nera. Kaina kaip kaina, bet LT visi amerikonai, o as ju nenoriu, o is europos nieko nera daug.

kalava

Citata iš: Raimondas65 Įrašytas Lapkritis 23, 2014, 01:01:17 AM
Sveiki, esu naujokas sitam klube. Turbut i tema pataikysiu, rasydamas savo beda... :-]Jau 2 savaites paieskose Priuso nuo 2012 metu. Ir tiek praskaicius apie juos, na nieko doro nera. Kaina kaip kaina, bet LT visi amerikonai, o as ju nenoriu, o is europos nieko nera daug.
Gera diena.
Ka reiskia "amerikonai blogai", ir kas europiniuose geriau?
Ir kokia beda,cia,beje...
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

MindaugasB

Citata iš: Raimondas65 Įrašytas Lapkritis 23, 2014, 01:01:17 AM

Tik dvi savaites ieskai? :) As bent du menesius ieskociau ir tada jau liudeciau, kad nerandu ko noriu
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Venza

Tai ar tu automobili perki ar su savo paranojom negali susitvarkyt?Ir europietis ir amerikonas Prius surinktas ant to paties konvejerio JAPONIJOJ,tai koks jis amerikonas ar europietis?Nusipirkt skydeli lauzyne ir radija ir bus tas tavo Priusas europietis.Amerikono privalumai,kad rida gali tikra nusipirkt ir dauzima pamatyt,bet sito as tau nerekomenduociau(vien is nusistatymo pries amerikonus jau matau,kad sergi paranojom  :goodboy: )
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Corolla06

Klausimas gal kiek iš konteksto iškritęs, bet kodėl jau taip kategoriškai jei iš amerikos tai ir rida tikra ir ar nedaužta auto gali pamatyti?  :think: P.S. niekad nesidomėjau tokiai dalykais tai sorry jei klausimas pasirodys durnas  :D :D :D

Venza

Ivesk bet kokio amerikono kebulo numeri i google ir pamatysi ka ismes  ;)  ,o jei nepagailesi kokiu 20lt ir uzsisakysi carfaks istorija,tai zinosi viska apie automobili,Europoje ta suzinot negali.Rida Amerikoj irasoma i tech.pasa (title) ir labai grieztai kontroliuojama,todel buna tikra (su labai retom isimtim  :bedantis:  )

GLT

Sveiki, klausykit kaip pas jus PRIUS'uose groja radija? Pas mane radijos garsas labai nekokybiskas - nei garso, nei auksto, nei zemo... Maniau, kad cia normalu kol nepabandziau is tel per bluetooth. paskui ir CD pameginau - taip pat groja kokybiskai kiek tai imanoma aisku is tokios aparaturos... perjungi i FM tai praktiskai nesigirdi po kitu. Manau, kad cia kazkox gedimas. niekam to nebuve? radija pas mane su NAVI, bet ta paprastesne, o priusas 2012m.

toyotad4d

Amerikoj kiek zinau dazniai kiti.......

kartman

sveiki,

jeigu kas parduodat 3 kartos prius praneskit. ieskau sau :)

deividas.karlonas (eta) gmail.com

aciu

alvydas55

kur butu galima perinstaliuoti navigacija is jav i europine

tom

Sveiki,
Gal pastaruoju metu kam teko pirkt amerikietį ir jį tvarkytis, kiek maždaug kainuoja visi priešrūkiniai ir t.t. iki tech. pravarymo?

Venza

Citata iš: alvydas55 Įrašytas Liepa 27, 2015, 19:52:52 PM
Prius C kazin ar kas daro,bet gali pabandyt kreiptis 860035653

Venza

Citata iš: tom Įrašytas Rugpjūtis 17, 2015, 20:27:00 PM
Sveiki,
Gal pastaruoju metu kam teko pirkt amerikietį ir jį tvarkytis, kiek maždaug kainuoja visi priešrūkiniai ir t.t. iki tech. pravarymo?
Priklauso nuo modelio,bet apytiksliai 200 eur.

bladas

Citata iš: alvydas55 Įrašytas Liepa 27, 2015, 19:52:52 PM
Rekomenduoju:
http://autokomp.lt/
perdaro "amerikoniškų" Toyotų ir Lexusų spidometrus-odometrus, navigacijas, radijas, ir t.t., dirba ir su hibridais.