prius is JAV

Pradėjo hibi, Lapkritis 08, 2012, 19:54:07 PM

« ankstesnis - sekantis »

augisz

Taip taip, kad visi tokie saziningi su auksinem rankutem butu, kad tik klientas patenkytas butu, o as jau kaip nors :goodboy:

Del sio konkretaus dauzimo nieko blogo nesakiau, turejau omeny visuma.

Ir beje, kaip labiau pats rinktumeis - vazinet CIELA masina, ar jau lipdyta? Nesuprantu as to pasitenkinimo kai sulipdo, kad ir kaip ten bebutu gerai sulipdyta, bet gamyklos jau niekas neatstoja. 

Zodziu sita tema ne vieta blevyzgot, galim matuotis pempemis iki pazaliavimo, bet ar duos naudos?
  :D

Zaroliz

Šiaip po draudimo mačiau viena sąskaitą, tai ten tokių vėjų buvo prirašyta, nors ten nagų net nekišo

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Venza

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 02, 2017, 00:32:02 AM
Taip taip, kad visi tokie saziningi su auksinem rankutem butu, kad tik klientas patenkytas butu, o as jau kaip nors :goodboy:
O pats bent jau rata pasikeist masinai moki?Nes dazniausiai apie masinas daugiausiai "supranta" tie,kurie nieko nesupranta  :-] .Dirbi tikrai tolimoj srity nuo technikos,manau,kad tiki pasakom (tame tarpe ir Brunzos sukurta apie "Frankensteina" ),stebuklais,burtais ir horoskopais.Fizika mokeisi ko gero blogai,nes galetum pasiskaiciuot apie metalo stipri gniuzdant.Ir galetum pateikt konkreciu bavyzdziu kai zmones nukentejo del to,kad masina buvo suremontuota po avarijos.Savo masina priduok i metalo lauza jeigu ilenksi koki kampa,nes gamykliniu parametru jau nebeturesi  :D .O remontuotu masinu po avariju vazineja tikrai labai daug ir labai nauju,ir labai brangiu,ir turtingi zmones (manau,kad tikrai jie nera kvailiai )
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Galim pablevyzgot. Veliau pratrinsim :)

Venza

Citata iš: slashas Įrašytas Rugpjūtis 01, 2017, 23:28:06 PM
Venza, tavo vardas Kęstutis? :)
Ne,mano vardas Vygaudas.Gali skelbimuose matyt,as pasirasau savo vardu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

augisz

Citata iš: Venza Įrašytas Rugpjūtis 02, 2017, 08:00:04 AM
O pats bent jau rata pasikeist masinai moki?Nes dazniausiai apie masinas daugiausiai "supranta" tie,kurie nieko nesupranta  :-] .Dirbi tikrai tolimoj srity nuo technikos,manau,kad tiki pasakom (tame tarpe ir Brunzos sukurta apie "Frankensteina" ),stebuklais,burtais ir horoskopais.Fizika mokeisi ko gero blogai,nes galetum pasiskaiciuot apie metalo stipri gniuzdant.Ir galetum pateikt konkreciu bavyzdziu kai zmones nukentejo del to,kad masina buvo suremontuota po avarijos.Savo masina priduok i metalo lauza jeigu ilenksi koki kampa,nes gamykliniu parametru jau nebeturesi  :D .O remontuotu masinu po avariju vazineja tikrai labai daug ir labai nauju,ir labai brangiu,ir turtingi zmones (manau,kad tikrai jie nera kvailiai )

Skambinu Petiai, kad traliuka varytu, kai rata nuleidzia  (y) Kaip kam kokie prioritetai, cia kiekvieno pasirinkimas. Vienas turedamas X valiutos nusipirks dauzta ir remontuos, o kitas nueis i salona ir vaziuos su nauja. Kaip kam patinka  :-) O kad kiekvienas gins diskusijose savo amata tai cia visiskai normalu  (+) Ir taip, mano sritis lazeris+metalas skiriasi nuo 4 ratu sistemos, bet kaip ir minejau cia kiekvieno pasirinkimas kokia technika perkam :)

Bemsas

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 01, 2017, 23:38:25 PM
Man kai ikale tai buvo sakiusiu va imk pinigus is draudimo, dar liks susiremontavus pasikeisi tik va lempa, sparna, kapota ir buferi.. Bet emiau draudimo servisa ir sutaise jie uz mane. Samata 5.5k LT, pats maciau popierius. Cia gal paauksuotom detalem man taise? Ar draudimas durnelis is jo nulupt galima keturgubai uz keturias kebulo dalis?

P.S. GErai jei yra pries remonta dar dauztos auto nuotraukos. O jeigu is EU parvaro ir taiso ar bus nuotraukos pagal VIN paieska?

Masinu is EU nerasi foto. Viena karta pavyko rasti foto is SLOVAKIJOS draudimu bendroves. Ten jie turi duomenu baze.

Kas liecia draudima - jie grynais ismoka visada maziau, nei servisui. Man reikejo tik perdazyti kapota, tai atmetus fransize 60eur siule ismoketi 15eur. Nuvariau i Tokvila - kapoto dazymas kainavo draudimui ~300eur !!!!! Cia be jokiu spakliavimo darbu, tiesiog perdazyti 1 detale. Kaimynui ivaziavo i masina, paskaciavau kad remontas kainuos ~1000eur. Draudimas pasiule 800eur ismoka. Masina buvo nuvaryta i servisa darymui - ten samata gavosi ~3000eur (masinos verte 4000eur). Draudimas ismokejo likutine verte ir paliko masina, kuri veliau ir buvo sutaisyta uz 1000eur :D

augisz

is EU tai nebent tik pats savininkas jeigu nufotkins tada reiskias tik nuotrauku gali but.

MindaugasB

Augiz - o sitas dauzimas prie kuriu butu priskirtinas? Keleivio puses lonzerono priekine dalis nusukta i sona. :)

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

augisz

As mieliau rinkciausi nedauzta t.p.  :-)

MindaugasB

Citata iš: augisz Įrašytas Rugpjūtis 02, 2017, 11:00:14 AM
As mieliau rinkciausi nedauzta t.p.  :-)

As lygiai taip pat galvojau pries kokius 2 metus ar daugiau. Poto šarabanai galvoje prasisuko ir tas klausimas nebetapo aktualus. Pvz. mano uošvis 2008 pirko Lietuvoje is salono nauja Nissan Qashqai. Per tuos beveik 10 metu ta masina buvo vienaip ar kitaip dauzta jau 6 kartus. Paskutini karta i centrine stoike aiksteleje kale moteris ir sulankste abejas duris :D O siaip tai, vieno savininko, originali 180 tukst. km rida, dveji komplektai ratlankiu ir padangu, pilniausia komplektacija, panoraminis stogas ir t.t. ir pan :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Gmc

augisz

Kas gali - perka is salono, kas negali - perka dauztas ir remontuoja. Kaip kam patinka. As asmeniskai pirkciau is salono, va koks Petia is trecio podjezdo arba Alantos klebonas pirks Tesla uz 18k ir taisys bei vaziuos. Cia kiek zmoniu-tiek nuomoniu. Pats pirkau ne nauja, nes tuo metu taip isejo. Buciau zinojes kas ateity laukia, buciau dar pusmeti su btureta Mazda pasisukiojes ir pirkes is salono. Va taip va. Gyvenkim draugiskai  :H :H

Gmc

Taigi draugiskai ir gyvenam :)

augisz

Gal ir man kada pasisuks dar nespeje isbyreti sarabanai  :V bet siai minutei sirdziai mieliau meistru neliestas auto. Nekalbu apie einamus remontus ir gedimus.  :-)