Daiktadezes dangtelis

Pradėjo SimasJ, Lapkritis 09, 2012, 11:00:11 AM

« ankstesnis - sekantis »

SimasJ

Sveiki,

Neuzsidaro sis dangtelis:

http://www.part.lt/img/368767bb37ceee4572216ff0cf47b263966.jpg

Jau pirkau masina su atidarytu.
Gal kas nors turejo panasia beda ir zino kaip tai galima sutvarkyti? Aciu!

Kalapiziukaz

Pas mane buvo suluzes, bandziau ten ta dantuka kuris nuluzes pats tvarkyt bet nepavyko. Rezultate radau iseiti - srotas 30 lt :)

MND

pas mane ta pati beda, bet asmeniskai labai gera vieta iphon :D faktas su indekliuku

tamsa

gal tepaliuko papurskimas padetu i mechanizma. pvz, pas mane neatsidarinedavo kavos laikiklis, tai purkstelejus i mechanizma pradejo veikt be priekaistu.

MND

ten ne del atsidatymo ten del uzdarymo viskas. pursk nepurskes jei fiksatorius luzes plius ka ten papusi i "bardacioka" :D

laizekas

Nuotraukos nerodo, bet speju kalbate prie rankinio esancia daigtadeze, kiek ziurejau cia visu liga, ten toks plasmasiukas nuluzes yra, vilniuje kainos dideles, radau europini veikianti, tai uzsiprase 100lt, bet pasakius kad nereikia ir pradejus iseidineti pasiule uz 50lt, tai paemiau. Bet kiek isivaizduoju nuo anglisko turi tikti, nes ten reikia tik viena mechanizmo dali pakeisti.
Avensis I D4D 81kw - darbinis žirgas
Avensis II D4D 85kw - šaldytuvas

Kalapiziukaz

tinka nuo anglo, as keiciausi :)

gilukas

Ar kas susidūrė, kad dangtelis atsidaro, bet labai lėtai - trunka kokią minutę. Gal ten WD kur papurkšt?

Vladas55

Neaisku apie kokia daiktadeze zmogus raso,bardaciokas laisvai atsidaro ten nieko ypatingo nera,prie rankinio irgi,gal turejo uomeny daiktadeze ant paneles.

gilukas

kalba eina prie rankinio esančią daiktadėžę..

Donis7

Citata iš: gilukas Įrašytas Vasaris 28, 2014, 08:36:26 AM
kalba eina prie rankinio esančią daiktadėžę..
Keista....pas mane greitai atsidaro. Gal tikrai WD padės.

cebas

pas mane daiktadėžė prie rankinio atsidaro "švelniai" 2-3 s, minutės tikrai nereikia, o bardačiokas tai pakankamai lėtai.
Nėra blogo oro, o yra ....

Donis7

Prie rankinio tikrai apie 1-2 sek., o bardačiokas gal apie 5-7 sek. nes ten mažas krumpliaratis sukasi kol atidaro. Bet man patinka, nėra to tokio "bum" kai nukrenta :)

gilukas

WD padėjo  (y) , dabar atsidaro per 1sek.