Ar verta pirkti Verso 1.8 2003 benzinas

Pradėjo p4satas, Lapkritis 10, 2012, 09:38:42 AM

« ankstesnis - sekantis »

p4satas

Sveiki , galvoju pirkti Verso 2003 1.8 benzina ir deti dujas , gal galetumet pasidalinti savo ispudziais apie si auto , pliusai ir minusai, ligos, problemos ir t.t , kokia sankaba eina ? ar cia ta plaukiojanti kuri visada pareina:) kaip vaziuokle laiko ? kaip mechanine greiciu deze ?

Dekui visiems

Venza

Jeigu cia nerandi nusiskundimu,tai reiskia masina be problemu ;) .O siaip,tai kolega mano turejo viena is pirmuju Verso,tai pora metu be jokiu problemu atvazinejo.Duju jam imdavo apie 10l (man 14l :D ).
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

arunaskeras

CitataVenza parašė:
 Jeigu cia nerandi nusiskundimu,tai reiskia masina be problemu ;) .O siaip,tai kolega mano turejo viena is pirmuju Verso,tai pora metu be jokiu problemu atvazinejo.Duju jam imdavo apie 10l (man 14l :D ).
Tai kad cia su dujom vaziuojanciu vienetai. Toyota su dujom retas svecias  koloneleje, nes mazai kas deda i toyota dujas, jos ir benzinines ekonomiskos.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Venza

Nu apie ekonomija benzininiu gal geriau neuzveskim diskusijos :D

p4satas

aha kaip benzas 5lt +  tai kazkaip su benzu vazinet nesinori :)

p4satas

O kokia sankaba eina pas verso 2003 metu benza? plaukiojanti ar jau normali ?

valdasantonis

Citatap4satas parašė:
O kokia sankaba eina pas verso 2003 metu benza? plaukiojanti ar jau normali ?
Pirmos corolla verso iki 04m yra rinktos Japonijoje ir sankaba yra paprasta.

Venza

Sankaba paprasta,o dar gali is mano pasiulymu pasiimt uz 100lt atsargine,praktiskai nauja! :D

p4satas

tai gerai kad Japonijoj, o kaip del pagrindinio dirzo ? grandine eina ? ir yra nera turbinos pas 1.8 varikli?

kalava

CitataVenza parašė:
 Nu apie ekonomija benzininiu gal geriau neuzveskim diskusijos :D

Cia manau buvo turetos omeny "normalios" europines benzinines toyotos su max 2.4 l varikliais, o ne kvailiems jankiams skirtos su GAZ'elku varikliais  >=3 l kubaturos :-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

gisas

kad benzinines tojotos ekonomiskota i cia faktas, nera net ko sukti galvos del duju, kas del vaziuokles tai ji tiek primityvi kad nera ten kam gesti. nemitingas automobilis ta verso :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Venza

Nu nevaryk cia ant Toyotu.Toyota ir Afrikoj Toyota,nesvarbu kokia kubatura  :D
O kubatura daugiau reiskia tik vazinejant mieste.Uzmiestyje skirtumas minimalus,o vaziuojant greitai galingesni varikliai net ekonomiskesni.Bus labai idomu palygint Prius su 1.8 ir Prius C su 1.5 varikliu.
 p.s. benzininiu su turbina Toyota negamina ir vietoj paskirstymo dirzo stovi grandine.Cia bent jau naujesnio modelio masinoms kiek as zinau.

p4satas

labai gerai kad nera turbinos . nera turbinos - nera problemos :)

p4satas

kolkas niekas neparase jokiu minusu , ligu corollos verso 2003 benzo , negi tikrai nera ? :)

gisas

Citatap4satas parašė:
kolkas niekas neparase jokiu minusu , ligu corollos verso 2003 benzo , negi tikrai nera ? :)
nori ligų? kieta ir nekomfortiška važiuoklė, atgrąsi sėdynių medžiaga(jei ne odinės), kaip ir visose tojotose. čia ne ligos, o įgimtos traumos :D :D

tik pirk ir nesuk kiaušiu, nėra ten kam gesti :)
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D