Renkuosi. Reikai patarimo.

Pradėjo jamax, Lapkritis 12, 2012, 14:42:22 PM

« ankstesnis - sekantis »

Ralfas

topo oficialiai vogta nori registruot ar apie tai kad vogta zinotum tik tu?

MindaugasB

CitataRalfas parašė:
topo oficialiai vogta nori registruot ar apie tai kad vogta zinotum tik tu?

Nelabai supratau žodžio "topo". Čia kaip "tipo"?

O ar esmę keičia ar aš žinau ar nežinau, kad ji vogta? Faktas - mašina vogta.

Kad lengviau butų: aš nusiperku iš asmens padrožtą mašiną į kaimą bulvėms vežti. Ji vogta (aš to nežinau), be numerių ir ne iš Lietuvos. Pardavėjas man duoda ten kažkokias sutartis (tarkim, suklastotas), kad jis ten pirko iš savininko užsienyje ir pan. Dokumentų nėra, nes mašinai jau 12 ar 15  metų, rida didelė ir pan. Aš nusiperku iš "vagies" ir važiuoju registruoti. Ką man pasakys regitra?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Venza

Dabar paskaityk ka pats parasei:"dokumentu nera ir as vaziuoju registruot" :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

MindaugasB

Pirkimo - pardavimo sutartys yra.

Galiausiai, pavogė su dokumentais, kurie buvo mašinoje.
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Venza

Tada vaziuoji i autolauzyna ir priduodi :D .Pirkimo pardavimo sutartis yra tik dokumentas irodantis nuosavybes teise.Ir kam ieskai problemu ten kur ju nera?Jeigu perki masina,vaziuok i regitra kartu su pardaveju ir tegu jis dalyvauja kartu kol masina uzregistruosit ;)

Bemsas

Be dokumentu masinos neuzregistruosi. O vogta masina gali uzregistruoti be problemu. Nusiperki masina, ja uzregistruoji, ir kai pavazinejai kelis metus ir nori parduoti - suzinai, kad masina visgi vogta :D
Tokiu masinu yra daug, kai jinai yra parduoma i LT, o po 2 savaiciu pranesa kad vogta ir dar pasiima pinigus is draudimo :)

cia kaip pvz : http://verslas.delfi.lt/automoto/vilniecio-patirtis-regitra-dukart-registravo-vogta-automobili.d?id=20683920

MindaugasB

tadusia

Gera diena! Gal kas patars. Renkam tevams (senjorams) automobili. Abu su nugaros problemom, tai svarbu aukstesne sedesena ir kad butu dyzelis :) Kaina kazkur iki 6 tukst euru. Kazka is nedideliu vienaturiu, suv'u. Marke, metai nera labai svarbu, svarbu kad butu ekonomiskas ir gan patikimas automobilis. Patikimumo reikia tiek, kad nuvaziuot max 10 tukst km per metus. Dabar jie vazineja senu ford focusu hecbeku ir juo yra patenkinti, tad galima suprasti- reikalavimai sekanciam automobiliui tikrai nera dideli :)
Busiu dekingas jei pasidalinsit mintimis apie konkrecia marke, modeli, varikli ir metus automobilio, kuris vertas demesio.

xaudrius

Ar tikrai senjorams reikia dyzelio,jei tik tiek nuvaziuoja? Ar verta save apiplesineti vien del to,kad dabar tokia mada?Nebent gaunat dyzelio uz super maza kaina.O daugiau patarimu but negali,nes masinos pasirinkimas tai labai individualus dalykas ir didele loterija.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

tadusia

Tai vat, kad gauna daug pigiau. O loterijos neisvengsi visgi ziurim naudoto daikto.

Gmc

Tai ir imkit Corolla Verso :) Sedesena aukstesne, masina pirmoj vietoj pagal patikimuma savo klaseje. Imat paprasta 2l dyzeli ir ramu.
Arba RAV4.

augisz

As savaja CV noreciau iskeist i benza arba valiuta, kuria paskiau i benza vistiek iskeisciau :D kaip tik 04-01 autotojoj dydyji aptarnavima atliko :D 

tadusia

kas trukdo, dedi skelbima kad parduodi arba keiti :)) ar taip pripratai prie dyzelio, kad ir noredamas mesti negali to padaryt? :D
Va rimciau man irgi susidare ispudis kad toyotos dyzeliai nera tie automobiliai kurie butu labai patikimi ir ekonomiski, nors pokolkas CV yra viena is pagrindiniu kandidaciu :)

Zaroliz

Kodėl dyzelį, jei tiek mažai važiuoja?

Venza