avensi ant lubu raudona lempute

Pradėjo Naujokas, Lapkritis 14, 2012, 10:23:12 AM

« ankstesnis - sekantis »

Naujokas

Tiek metu vazineju ir tik neseniai pastebejau, kad ties salono apsvietimu, grotelese yra skylute ir is jos sviecia raudona lempute. Kam cia toks dalykas reikalingas ?

tom_cat

Kad apšviesti pavarų svirtį, tas pats ir Corollo Verso :)

Bemsas

Citatatom_cat parašė:

Corolla verso nemaciau lempuciu tokiu

simsasas

cia beveik visose auto jau sitas navarotas,  biaju pameluoti bet tikrai nuo 2002 metu jau eina bent jau i rimtesnes auto! :)

arunaskeras

Citatabemsas parašė:
Citatatom_cat parašė:

Corolla verso nemaciau lempuciu tokiu
Tikrai idomu kur ta lempute esu turejas ir senesne ir naujasne verso bet nemaciau. Prie to pacio dar pasigirsiu, esu pasidares, po kojomis priekyje ir gale, apsvietima is led juostos, zalios spalvos, uzsidega kai atsidaro duris. Labai derinasi su zaliu panelio apsvietimu
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Saulius SSS

nieko panasaus nesu pastebejes.komplektacija tik be odos.o gal ji kaiptai ijungiama kokiu tai budu?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

simsasas

gali ir nebuti, jei nera jokios skilutes panasios i 2mm tai ir neturi buti manau...
kiek pastebejau i rmaciau tai buna daugiau masinose kaip avensis/audi a6/ vw passat. ir pan auto. :)

MindeJ

Avensyje sitoj vietoj ta lempute:

cigonas64

Ir pas mane ira avensyje,tikrai idomu kam ji skirta :)

MindeJ

Citatacigonas64 parašė:
Ir pas mane ira avensyje,tikrai idomu kam ji skirta :)
Jau minejo, kad skirta pavaru svirciai apsviesti...

Bemsas

O tai kodel tada nera lemputespedalus apsviesti? Juk nakti irgi nieko nesimato,ka spaudi :D

Venza

Zmonos Priuse irgi yra,sviecia salta balta sviesa ir tiesiai i pavaru svirti.Turejau Acura MDX,tai ten kosmine,melsva ir issklaidyta sviesa sviete.Ten tai labai nerealiai atrode :o .Dabartinej mano Siennoj nera,tai gal cia ne kibirams skirta,o sustrioms masinoms? :D Nors nelabai pasigendu ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Naujokas

Taip smarkiai sviecia, kad po 3-ju metu jungiant  lubu sviesa netycia pastebejau :)

Naujokas

Dar prie to pacio, sitoje tomoje foto stogo yra, kam tos dvejos groteles?

Bemsas

Klimato kontroles daviklis stovi. O kita grotele rezervine, ten stati mikrofonus HANDS FREE