Avensis II D4D pulsuoja variklis

Pradėjo arvis55, Lapkritis 15, 2012, 21:30:55 PM

« ankstesnis - sekantis »

toyota2008

maladec pitioracka tau:)sake galiu vazinetis airijoj condisas nereikalingas (aa) kaip tu galvoji jie taisomi yra?kiap galvoji ar tiktu nuo avensio 2010 ?

Venza

Jo,Airijoj remontas gali brangiau kainuot  :) ,priedo ten gal isvis taisyt nemoka,tik keicia.Kas del  tikimo nuo 2010m,tai negaliu pasakyt,ne mano sritis.Ryt galeciau paklaust draugo kuris tuo uzsiimineja.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Avensio, Corolla Verso nesamoningas kompresorius stovi. Jis sukasi visada, net kai isjungtas AC, tik nesudaro slegio. Ten nera  elektrines movos, kaip buvo ant kitu masinu.

toyota2008

tai man meistras sako neapsimoka  remontuoti parduok masina :D paklausk prasau to draugo tiktu ar ne nes esu rades su 55 tukstanciu km prabegu tai beveik kaip naujas..uz 150 eu..

Venza

Sitokie kompresoriai ir Yariam eina nuo 2006m. ir VW ,ir Audi,ir Subaru.Cia daugelio gamintoju klaida norint sutaupyt.Uztai 2013m. Subaru Foresteryje jau deda vel ta pati sena patikrinta sankabini kompresoriu  :) .Ko gero ir Toyota gris prie senu variantu,nors Toyota palygint problemu neturi kaip VW,Skoda,Audi.Tiems net 100 000 nevisada islaiko  :(

toyota2008

greiciausiai kad jau gryzo prie senu..bet primesk jeigu db reiktu nauja pirkti 1750 eu... (wow) (wow)

Venza

Kalbejausi su kolega,tai sake,kad keitesi kazkada i dar kitoki,tai gali netikt.Reikia pamatyt is skyvo puses vizualiai,jeigu toks pat dangtelis ant kompresoriaus skyvo,tai tiks.Bet tau geriausias atvejis butu vazinet su tuo kompresorium,o atvaziavus i Lietuva uz 200 - 300lt susiremontuot ta pati.Aisku,jeigu zadi atvaziuot  :)

toyota2008

klausiau pas dyleri sako kad turetu tikti..jie vienodi tipo..kovo 3 skrendu i lietuva tai dabar galvoju ka daryti taisyti sena lt ar pirkti padeveta airijoj.... :think: o kai ta kondiske sutvarko duoda kokia garantija?

Venza

Kokios tau garantijos reikia?  :-] Ten pakeicia gumeles tarp skyvo,jos buna issiplake ir barska del to.O kaip gali tavo kompresoriui garantija duot?Aisku,vizualiai apziuri,paziuri ar tepalas svarus (jeigu purvinas ir pilnas siuksliu,tai kompresoriui galas ateina),uzdeda,ipila tepalo ir uzpildo.

vincass

Citata iš: Venza Įrašytas Vasaris 19, 2014, 23:55:21 PM
Kokios tau garantijos reikia?  :-] Ten pakeicia gumeles tarp skyvo,jos buna issiplake ir barska del to.O kaip gali tavo kompresoriui garantija duot?Aisku,vizualiai apziuri,paziuri ar tepalas svarus (jeigu purvinas ir pilnas siuksliu,tai kompresoriui galas ateina),uzdeda,ipila tepalo ir uzpildo.
Gali būti nebūtinai gumelės. Aš buvau pas juos Panevėžyje pernai. Tai nustatė, kad man iš vidaus kompresoriaus garsai eina. O šio modelio kompresorius neardomas ir neremontuojamas. Tai nusipirkau kita padėvėta kompresorių už 450 Lt. iš angliškos ir toliau sau važinėju :)
O tų gumelių jie Panavėžyje ir ne visada turi. Tuo metu kai aš buvau pas juos , kaip tik neturėjo...

Venza

Be abejo buna visko,gali ir pats kompresorius jau prie pabaigos but.O gumeliu siuo metu pastoviai turi,nes jas pradejo atskirai gamint,tai uzsiperka.

Vladas55

Kazkada kompresorius pjaudavo keisdavo tepalus taiydavo,abejoju ar dabar kas pjauna.Mano draugelis apie 40metu taiso saldytuvus,jeigu uzsilenkia kompresorius,keicia o automobiliuose jeigu yra freono nuotekis uzpildo su specialiais dazais freona ir mato kur nuotekis.

Venza

Automobiliniu kompresoriu pjaut tikrai nereikia  :-] ,visi ardosi.

Bemsas

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Vasaris 20, 2014, 08:53:08 AM
Kazkada kompresorius pjaudavo keisdavo tepalus taiydavo,abejoju ar dabar kas pjauna.Mano draugelis apie 40metu taiso saldytuvus,jeigu uzsilenkia kompresorius,keicia o automobiliuose jeigu yra freono nuotekis uzpildo su specialiais dazais freona ir mato kur nuotekis.

Tai masininis freonas ir yra su dazais, kur po UV svieciasi.

aXiss

Sveiki, važiuojant jaučiasi lyg pulsuotu šiek tiek variklis. Apsukos ne šokinėja tiesiog toks jausmas prisiekemsa kažkas, atsikemsa, prisikemsa, atsikemsa, toks gan pastovus ritualas. Dūmo yra juodo/pilko gan nemažai, būna gerai uzgazavus lyg ir pramuša (juntamas pramusimas toks) bet vėl grįžta tas "pulsavimas". 2004 avensis d4d 85kw. Klaidų jokių nemeta.