Išsijunginėja borto kompiuteris

Pradėjo EvaldasL, Lapkritis 16, 2012, 16:18:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

EvaldasL

Sveiki,

buvau palikęs mašiną servise, su elektra nieko nedarė, pasiimu. Kažkiek pravažiavau ir pradėjo išsijunginėti borto kompiuteris (kur rodo, kokios sąnaudos). Tai įsijungia, paveikia ir vėl užgęsta. Kai virš 100 važiavau visą laiką veikė, rodė normaliai sąnaudas. Po kažkiek laiko vėl užgeso ir nieko neberodo. Kame čia reikalas? Be to kai nunulinau spidometrą (Trip A, Trip B), nepradėjo iš naujo skaičiuoti kiek sudegino. Gal kas susidūręs?

Paulius070707

Corolla verso 2.0d 85kw

EvaldasL

nu jie kebula taise. tai net nezinau ka dare. Pas ju elektrika vesiu kita savaite. Bet galvoju, ar cia kas nors sugedo, ar kokios sroves nepaduoda i ta borto kompa.

MND

paziurek ar klemai gerai prisukti abu  bmw pas mane taip durniu metydavo su salono lempa ir kompu

EvaldasL

Ir dar toks klausimas. Kaip turetu nusinulinti kuro parodymai: nunulinus Trip A parodymus, ar reikia baka pripilti ir tada nulinti?

MND

Paprastai nulinasi kaip ir B kada patogu ir kada nori, bent pas mane.

EvaldasL

Na va servise pasakė, kad čia tam ekranui pabaiga ir reikia jį keisti. Sako, kad čia Toyotų liga. Bet kažkaip neteko apie tai girdėti. Gal kas dar turi kokių nuomonių? Nes man toks įspūdis, kad kokia srovė neateitų. Nes tas ekranas kartais užsidega, po to vėl užgęsta.