Manualai ir kita info

Pradėjo nmeras, Lapkritis 17, 2012, 21:00:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

nmeras

MindaugasB

Gūglint bandei? Yra pilna paaiškinimų kaip šifruoti VIN numerį. Galiausiai yra svetainės, kur įvedus VIN pasako bazinius duomenis: metus, spalvą ir kt. O jeigu tau žiauriai nesiseka tai daryti, skambink atstovui.

Jeigu pastebėjai, aš jau esu n-ioliktas, kuris pataria pirmiau info pasiieškot pačiam, o ne būt paprašaika.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Venza

Man rodos NNZ buvo toki tinklapi pasiules  : http://www.toyodiy.com/
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

nmeras

CitataVenza parašė:
 Man rodos NNZ buvo toki tinklapi pasiules  : http://www.toyodiy.com/
dekui sita zinom, cia daugiau detaliu paieskai tinka :)

nmeras

Citataketvirtasis parašė:
Citatanmeras parašė:
na pvz prieziuros zinynas ar vartotojo vadovas vokieciu kalba (kuri turiu) man nieko nereiskia tik paveiksliukus galiu paspoksot :D bent angliskai toki tureciau tai kokia savaite ramus buciau :D
o butent avensiui versui info internete ne kazka ir randu :(
Parašius guglėje: "avensiui verso manual", meta labai daug visokios info. Keista, kad nieko įdomaus neradai. Porą min tik užtrūkau
http://autorepman.com/toyota/658-rukovodstvo-po-remontu-toyota-avensis-verso-picnic-sil.html
deja parsiuntus pasirode kad ir cia avensiam, o ne avensiam verso yra :(

nmeras

CitataMindaugasB parašė:
Gūglint bandei? Yra pilna paaiškinimų kaip šifruoti VIN numerį. Galiausiai yra svetainės, kur įvedus VIN pasako bazinius duomenis: metus, spalvą ir kt. O jeigu tau žiauriai nesiseka tai daryti, skambink atstovui.

Jeigu pastebėjai, aš jau esu n-ioliktas, kuris pataria pirmiau info pasiieškot pačiam, o ne būt paprašaika.

paieskau ir pats :P bet kad nerandu nieko doro, randu tokius kur spalva rodo, kiek vietu, variklis koks, bet noretusi isamiau kazko :)  as klausiu ne del to kad sunku paciam paieskot, bet kad pasidalitu kiti gal rade ka idomiau ;)

MindaugasB

Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

nmeras

MindaugasB

:D iš mėnulio iškritai žmogau. Gal dar nori, kad ir VIN'as pasakytų ar lietnykai uždėti ar skarbonkės? :D

Kėbulo numeris ne tokiu tikslu sukurtas. Kaip ir tavo asmens kodas, nurodo lytį, gimimo datą, bei unikalų numerį iš keturių paskutinių skaitmenų. Iš asmens kodo nesužinosi, žydas tu, rusas ar lietuvis.

nmeras

CitataMindaugasB parašė:
:D iš mėnulio iškritai žmogau. Gal dar nori, kad ir VIN'as pasakytų ar lietnykai uždėti ar skarbonkės? :D

Kėbulo numeris ne tokiu tikslu sukurtas. Kaip ir tavo asmens kodas, nurodo lytį, gimimo datą, bei unikalų numerį iš keturių paskutinių skaitmenų. Iš asmens kodo nesužinosi, žydas tu, rusas ar lietuvis.

turejau mazda, buvo toks tinklapis, jame viskas surasyta: liukas yra nera, salonas koks, kokia spalva jo, su klima ar be ir dar daug kitos informacijos :) pagal vin dar ne tokios info galima istraukt bet tik reik turet prieiga ;)

kalava

Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

nmeras

Citatakalava parašė:
Taigi rase jau kažkas
www.toyodiy.com
sitam raso tik :
 DESTINATION:   EUR:   EUROPE
DRIVER'S POSITION:   LHD:   LEFT-HAND DRIVE
ENGINE:   1CDFTV:   2000CC DIESEL TURBO
TRANSMISSION:   MTM:   MANUAL TRANSMISSION
SEATING CAPACITY:   07S:   7-SEATER
kaip ir nieko naujo :D va detalem ieskot sitas patiko visai ;)

MindaugasB

Citatanmeras parašė:
CitataMindaugasB parašė:

turejau mazda, buvo toks tinklapis, jame viskas surasyta: liukas yra nera, salonas koks, kokia spalva jo, su klima ar be ir dar daug kitos informacijos :) pagal vin dar ne tokios info galima istraukt bet tik reik turet prieiga ;)

Parodyk tą tinklapį :)

nmeras

MindaugasB

Vienintelė man į galvą atėjusi mintis apie tai, kad pagal mazdeco VIN'ą galėjai sužinoti kas jame įkišta, tėra kažkoks mistinis priėjimas prie mazdos duombazės, kur pagal VIN turėjo visą info. Net kokie remontai atlikti. Kito būdo nesugalvojau...