Manualai ir kita info

Pradėjo nmeras, Lapkritis 17, 2012, 21:00:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

nmeras

net japancars.ru budavo daugiau info mazdai duoda nei toyodiy apie toyota, nezinau kaip butu su toyota japancars :)  

HDPaulius

Sveiki,

Norėjau pasiteirauti, iš oro filtro eina šlanga ilga, ir ten yra jungiasi netoli radiatoriaus MAF, oro srauto matuoklė, nueimi šlangą, atsuki ir ten įkišus pirštą yra tokia kaip skelndė, kuri darinėjasi priklausomai nuo oro, o man buvo toje vietoje chamutas, nes pradėjo degti check lemputė išardėm, ir radom chamutą, kuris strigdino, dar papurškiau ir gerai, bet numovus šlangą buvo truputį tepalo ir šlanga sunkiai fiksavosi, klausimas. Kokia tai šlanga, kaip rasti jos kodą naudojant toyodiy.com, ieškau pagal kebulo nr, viskas gerai, bet ieškoti prie air cleaner ar prie kur, nes tada atitinkamai yra kodai.

P.S nenorėjau kurti naujos temos

Ačiū

tomisk

Bemsas

Citata iš: tomisk Įrašytas Vasaris 04, 2014, 10:41:05 AM
Gal kas uzmate manuala verso magui? google platybese nepavyko rast.
pas mane toks agregatas
http://www.getparts.nl/uploaded/2011-10-14/9a2c4f962D49f02D41ff2Dad252D798c3a303006IMG5F8101.JPG

Ir kam tau manualas? Ijungti nemoki, ar pagarsinti radija?

tevas

Jei nera internete, pabandyk paieskoti tarp auto popieriu "bardacioke". Jei nera pamesta serviso knyga, salia bendros info paprastai buna ir mago manual. Arba klausk pazistamu. Gali auto turguj pavaiksciot, pamatysi kas turi visa knyga, nusikopijuosi (jei graziai paprasysi) ir turesi  :) Daznai vienam manual'e kelios modifikacijos aprasytos, taip, kad sekmes

tomisk

Nu bardacioke tikrai buciau rades jei butu buve. Po turgu pavaiksciot mintis, bet gal is forumieciu turi bardacioke?
Kaunas jei ka

Toshis

Is tikro mane stebina kai neina zmonem isiaiskint su tokiom paparastom magnetolom  (z)

tevas

Gal zmogus suzinojo apie kokias ypatingas funkcijas programuojamas, kaip pvz chrysler, be manualo nesuzinosi  :)

tomisk

Na mane domina reiksme visokiu TA TS AF ir pan funkciju. Taip pat magas lygtai palaiko RDS tik neaptikau kaip ijungiamas. Aisku google yra tu funkciju paaiskinimai tik gaila kad skirtinguose vietose skirtingai aiskina. Tai kad nevargt aiskintis noriu susirast originalu aprasyma. Jei nerasiu tuomet kitais budais ieskosiu

Bemsas

TA AF PTY visada reiksmes visose magose tos pacios. Jos naudojamos RDS funkcijoms. RDS veikia automatiskai.
AF - cia kad stotis pati persijungtu i kita dazni vaziuojant uzmiestyje
TA - transporto informacija
PTY - gali ijungti paieska pagal pageidavimus (zinios, muzika ir t.t). palieki ijungta Af ir nesuki galvos.

Saulius SSS

Citata iš: tomisk Įrašytas Vasaris 06, 2014, 13:06:02 PM
Na mane domina reiksme visokiu TA TS AF ir pan funkciju. Taip pat magas lygtai palaiko RDS tik neaptikau kaip ijungiamas. Aisku google yra tu funkciju paaiskinimai tik gaila kad skirtinguose vietose skirtingai aiskina. Tai kad nevargt aiskintis noriu susirast originalu aprasyma. Jei nerasiu tuomet kitais budais ieskosiu
O tu pabandyk 15 minuciu pasedet masinoj ir pamaigyti mygtukus. Zinok turetu padeti... Man tai kazkaip tokie dalykai ir be googlo dasyla.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Avensis Verso 2005.07

Citata iš: nmeras Įrašytas Lapkritis 17, 2012, 21:00:57 PM
Sveiki, ieskau  avensis verso su 2,0 d4d varikliu '02m ivairios info (manualu, naudojimosi vadovu) ir panasiai anglu kalba (arba lietuviu :D ). Megstu istudijuot viska pilnai ;)
Kokios ju pagrindines bedos? I ka atkreipti demesi? :)
Ačiū už atsakymus ;)
Jeigu mėgsti studijuoti- prašom :) Kai studijuosi, mūsų Toyotų sistema yra  HP2

http://steldiesel.ru/files/crdensoservismanual.pdf

nmeras

ar http://www.toyodiy.com tinklapis pasikeite visiem?   man dingo visi paveiksliukai beliko tik zodziais viskas be schemu  :(

Bemsas

Citata iš: nmeras Įrašytas Kovas 14, 2014, 22:15:58 PM
ar http://www.toyodiy.com tinklapis pasikeite visiem?   man dingo visi paveiksliukai beliko tik zodziais viskas be schemu  :(

Tikrai nera paveiksliuku :( teks rusisku japancats naudotis.

MindaugasB

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 14, 2014, 22:44:00 PM
Tikrai nera paveiksliuku :( teks rusisku japancats naudotis.

Duok linka i japancats, a.

Kazkaip dabar tas toyodiy tapo nebenaudingas visai...
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis