B9000 navigacijos klavišų apsvietimas

Pradėjo snerkalt, Lapkritis 19, 2012, 20:11:05 PM

« ankstesnis - sekantis »

snerkalt

Sveiki, turiu klausimą. Viename servise dėjau rele, kad įjungtų šviesas. Tuo pačiu padarė, kad navigacija veiktų visada dienos režimu. Bet po kažkiek laiko pastebėjau, kad nešviečia navigacijos mygtukai. Ar turi jie sviesti? Ar paprasčiausiai neprijungė kažkokio laidelio?

Bemsas

Mygtukai turi sviesti, kai ijungi gabaritus. Navigacija per meniu persijungia diena/naktis

snerkalt

Citatabemsas parašė:
Mygtukai turi sviesti, kai ijungi gabaritus. Navigacija per meniu persijungia diena/naktis

Del persijungimo navigacijos i diena/naktis, tai niekur neradau nustatymuose, butent sitame modelyje B9000. Gal pas tave modelis kitoks. pas mane padaryta buvo taip, kad ijungus sviesas persijungia navigacija i nakties rezima.

Bemsas

O nuspaudus mygtuka display nera virsuje perjungimo? Na nezinau konkreciai del sito modelio, nes jo nekarto neteko matyti. Corolla Verso maciau tik B9002, B9010, B9008. O 2008m Corolla Verso aplamai tokia seniena negali stoveti.

spyglys

Tai tie mygtukai ir nesvies, jei tu ant rankeneles neijungsi sviesu. O ka tau ten padare su dienos rezimu, tai cia nemanau, kad susije apskritai su dienos sviesomis, ten tiesiog meniu nustatai ir tiek.

snerkalt

Citataspyglys parašė:
Tai tie mygtukai ir nesvies, jei tu ant rankeneles neijungsi sviesu. O ka tau ten padare su dienos rezimu, tai cia nemanau, kad susije apskritai su dienos sviesomis, ten tiesiog meniu nustatai ir tiek.

Tai, kad nesvies kol sviesu neijungi tai suprantu.

snerkalt

Citatabemsas parašė:
O nuspaudus mygtuka display nera virsuje perjungimo? Na nezinau konkreciai del sito modelio, nes jo nekarto neteko matyti. Corolla Verso maciau tik B9002, B9010, B9008. O 2008m Corolla Verso aplamai tokia seniena negali stoveti.

Patikslinau pas mane modelis B9010. Liga del mygtuku nesvietimo radau, laidelis buvo atjungtas. Prijungus ji mygtukai pradejo sviesti, bet is karto isijungia nakties rezimas ijungus sviesas. Nustatymuose niekur nerandu, kad butu galima pakeisti i dienos rezima. Gal gali nupasakoti tiksliai kur jis yra?

Bemsas

Spaudi display mygtuka. Atsiranda skales, kur reguliojamas kontrastas, o virsuje desiniame kampe yra mygtukai rezimo perjungimo ir displejaus isjungimo. Bent jau pas mane taip.

snerkalt

Citatabemsas parašė:
Spaudi display mygtuka. Atsiranda skales, kur reguliojamas kontrastas, o virsuje desiniame kampe yra mygtukai rezimo perjungimo ir displejaus isjungimo. Bent jau pas mane taip.

pas mane tik displejaus isjungimo mygtukas :|

Bemsas

Citatasnerkalt parašė:
Citatabemsas parašė:

pas mane tik displejaus isjungimo mygtukas :|

Tai vat, pasirodo tas mygtukas atsiranda tik kai sviesas ijungi. Uzsidega mygtuku apsvietimas ir meniu dasideda mygtukas. Sviesas isjungi - dingsta mygtukas. Siandien isbandziau pas save.

snerkalt

geras :) niekada nebuciau pagalvojas, kad ijungus sviesas ta funkcija atsiranda. Aciu tau uz pagalba gerasis zmogau :)