laikrodis pastoviai vėluoja

Pradėjo barzda, Lapkritis 20, 2012, 09:26:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

Sveiki,

Skydelyje esantis laikrodis rodo 2 min vėlesnį laiką...nustatau pagal radiją, po kiek laiko jis 2 min. vėl "mažiau" rodo...:)bet niekada nerodo mažiau 3 ar daugiau. Kas per "fintas"?

Jokių problemų dėlto... tiesiog idomu...:)

Saulius SSS

kas nutiko laikrodziui nezinau,bet gali salia prisiklijuoti lapeli su uzrasu +2 min
:D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

dtinas

ta pati finta pastebejau ir pas save, laikrodis visada veliuoja 2 minutem.

tom_cat

Jo kiel toyotu buvo pas mane, tai laikrodis veluodavo ir dabar vėluoja :|
Net Tokviloj klausiau dėl šito, bet nieko nieko nepadarė

barzda

giedza

MindaugasB

Juokas juokais, bet mano Auris skuba +2 minutėm. Netrukdė, tarsi rezervo duoda, kai kažkur skubi. Kažkada neiškentęs kamštyje perstačiau į tikslų laiką. Poto praėjo kelios dienos ir vėl pamačiau, kad +2 min skuba. Nepastebėjau kada persimušė atgal, iškart ar po variklio išjungimo. Bet vėl važinėju su +2 minutėm. :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

seniS

yaris 2008, perstatau ir vėl vėluoja dvi minutes. galvojau vienas toks:)

vytska

Pas mane irgi, nustatai laikrodi- po kiek laiko ziurek jau atsilieka pora minuciu.
vytska

katana7

Pas mane irgi vėluoja lygiai 2 min.

arunaskeras

Gal reiketu tas dvi minutes nustatyti i prieki ir jis persistatytu lygiai ant to laiko kaip reikia:)
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Rober

Matyt nebūna laikrodžių, kurie rodytų tiksliai :)

MND

jo turi tokia bjaurasti bet gyvybiu negelbeju tai manau nera baisu tos min.

tamsa

pasijuokiau, tik toyota forume gali tokias problemas rasti:)) kitur tas neveikia, anas neuzsikuria, trecias issiklaipe:)
dabar kai pagalvoju, tai ir pas mane 2 minutem veluoja, reiks bandyti prideti 4 ir gal bus tikslus laikas:)

horn

pas mane tiksliai rodo, net nepamenu kada perstatinėjau, bet turiu automobilyje dar vieną laikrodį su termometru, tai šitą tenka pastoviai "paskubint"