D4D 93KW PENKTO PURKŠTUKO PROBLEMA

Pradėjo roommas, Lapkritis 24, 2012, 23:39:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

roommas

SVEIKI, IŠKILO PROBLEMA SU MANO TOYOTA PAIŠKËJO KAD PENKTAS PURKŠTUKAS YRA NESANDARUS, VISADA PADUODA KURA I DPF FILTRĄ
DABAR UÞGLUŠINTAS VAMZDELIS KURIS TIEKIA KURA I DPF. DABAR VISKAS VEIKIA BE PRIEKAIŠTØ TIK BIJAU KAD ATEJUS LAIKUI FILTRO REGENERACIJAI JI NEIVYKS.
GIRDËJAU KAD TAS PENKTAS PURKŠTUKAS BÛNA SUMONTUOTAS KURO SIURBLĮ IR PURKŠTUKO PAKEISTI NEGALIMA REIKIA KEISTI VISĄ SIURBLĮ.(O TAI NEIGU)
GAL GALIMA DAUGIAU INFORMACIJOS APIE TĄ PENKTĄ PURKŠTUKĄ O GAL YRĄ SPECØ KURIE GALËTU MAN PAGELBËTI?

LTUaudrius

Kuro siurblyje kuris stovi bake nera jokio purkstuko. Pries menesi savo d-catui keiciau siurbli, tai paimiau is 2.0 85kw, jie identiski. O 2.0l penkto purkstuko niekada neturejo

katana7

CitataLTUaudrius parašė:
Kuro siurblyje kuris stovi bake nera jokio purkstuko. Pries menesi savo d-catui keiciau siurbli, tai paimiau is 2.0 85kw, jie identiski. O 2.0l penkto purkstuko niekada neturejo
Turi 93 kW variklis penktą purkštuką, jei nežinai, tai nerašinėk ir neklaidink kitų .

kalava

Citatakatana7 parašė:
CitataLTUaudrius parašė:
Turi 93 kW variklis penktą purkštuką, jei nežinai, tai nerašinėk ir neklaidink kitų .

Hmm, prisiminiau peštynės tarp Kulikausko ir Modkos, yra varikliuose su DPF penktas purkštukas ar nėra :)

Tai taip ir likau nesuprates, pas mane 93kW variklyje jis yra ar ne :)
Pagal įvairius aprašymus lyg ir neturėtų būt, pats gyvai neradau kur jis pas mane randasi, nors Autotoja Kulikauskui parašė, kad visi varikliai su DPF turi penktapurkstuka.
Tai tiek
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

roommas

ŠIAP TEMA DËL PROPLEMOS SPRENDIMO, ONE DEL TO YRA AR NËRA PENKTO PURKŠTUKO .
93KW D4D JIS TIKRAI YRA IR IEŠKOM PROPBLEMOS SPRENDIMO, O NE VAIKIŠKAI FILOSOFUOJAM.
TOKIE ALE ÞINOVØ NIEKAM NËRA ĮDOMØS.
JEI TIKRAI ÞINOT SRENDIMĄ AR MANOT KAD JIS LOGOIŠKAS PRAŠAU RAŠYKIT.

S_Kulikauskas

Kaip del to, kad ji ir palikti uzglusinta? O regeneracijos beda isspresti su keletu didesniu skyliu dpf filtre.

Teoriskai, jai tinkamo diametro skyles isgresi tai ir emuliatoriaus nereiks. O jai tas varijantas nesuveisks tai DPF-a visiskai isdubasinsi ir emuliatoriu pastatysi.

Ir pamirsi bedas su visa DPF sistema, netik su purkstuku.

roommas

NA TU ČIA KALBI APIE KASTARCIJĄ, O NE APIE AUTOMOBILIO REMONTĄ, JEI BÛČIAU SUSIRUOŠČS DARYT KASTARCIJĄ, TAI PROBLEMOS NESPËSČIAU REMONTU.

Venza

Rasymas didziosiomis raidemis forumuose prilyginama saukimui ir isreiskia nepagarba kitu atzvilgiu.Problemos su klaviatura ar kitos problemos? :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

S_Kulikauskas

Nu jai taip, tai keiti ji ir viskas.

Ir ZMOGAU nebuk toks arogantiskas, cia forumas, cia vyksta diskusija, o jai tau reikia tiksliu, profsionaliu atsakymu, tai susimoki pinigus atitinkamiems servizams ir tau viska atsakys.

Labai tikiuosi, kad pabusi su mumis ilgiau, ir netgi negaves atsakymo forume, veliau pasidalinsi su visais kaip problema issprendei ir kiek kainavo.

roommas

NETURI SPRENDIMO TAI NERASŠYK VISAI, O DIDÞIOSIOM MAN TAIP PATOGIAUJEI KĄ.

Venza

arytis

Kaip kartais sunkiai išgyvenama dėl automobilio gedimo. Visi, kurie Kašpirovskio būdais neužkalba PDF'o, siunčiami... :)

roommas

NA ČIA FORUMIEČIAI NETURI KĄ PASIÛLTI, TAI RAŠINËJA VISOKIAS NESAMONES, ALE VISI ASAI :D, BET ŠNEKA PIEVAS, NES NETURI KĄ PASIÛLYTI :D
AFIGIENAS PROBLEMOS SRENDIMUS PASIÛLE VENZA :D AČIØ JAM :D
JEI NETURI KĄ VEITI TAI EIKI Į FACEBOOK'Ą SU KUO NORS SUSIRAŠINËT :D

Venza

Deja,snukiaknygeje as neuuzsiregistraves ir manes ten nerasi :) .Mane gali sutikt ne viename forume ir as su visais bendrauju MAZOSIOMIS raidemis ir be arogancijos.Niekas tau NEPRIVALO suteikt pagalba,bet gal but ir gali,jeigu bendrausi normaliai ir kulturingai ;)

UfO

Su tokiomis temos autoriaus pažiūromis ir nuostatomis apie forumus: "AŠ PARAŠIAU - PRIVALOT ATSAKYTI (ir būtent teisingai)!", tikriausiai atsiras begalės norinčių pagelbėti dabar ir vėliau...

Atsiprašau už atsakymą ne į temą.