pastovus duminimas

Pradėjo LTUaudrius, Lapkritis 21, 2012, 16:42:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

Gysliukas

Asakai - mano isitiknimu PDF filtro pašalinimas ir trukčiojimas nieko bendro neturi, nes nuo filtro pašalinomo ir trukčiojimų atsiradimo praėjo geri keturi mėn.

Dtnui- negaliu pasakyti kaip pasikeitė kuro sąnaudos po PDF filtro pašalinimo nes jį šalinau neužilgo kai nusipirkau automobilį. Tačiau po pašalinimo atostogavau ir daug važinėjau todėl lengva buvo suskaičiuoti kuro sąnaudas, jos buvo 5.5 litro užmestyje (kompas rodė 6.6 litro), Mieste galima litra drąsiai dadėti, o šiuo metu dar daugiau, nes automoblio pašldymas ir kamščiai, į darba važiuotu 20 km o užtrunku beveik valandą laiko. Tai faktas kad sanaudos dideles, kompas rodo 8 litrus
Neklysta tas, kas nieko nedaro.

Jurgis

Man asmeniskai sanaudos nepasikeite (pries ir po operacijos sanaudos ~8Ltr/100km), realiai jei filtras uzsikises sanaudos turi buti didesnes nei yprastai. Po filtro operacijos turetu normalizuotis

MnDs

siandien perase programa, kaune 106lt, bus matyti ar yra kokie pokyciai ar ne

LTUaudrius

praeita penktadieni man autotojoj savanoriuose perrasinejo, paime 85lt, kodel tau 20lt brangiau ?  ?

MnDs

paskambines kai pasiteiravau del kainos paklause kokiu metu auto, pas mano 2005m, tai gal nuo metu skiriasi kazkiek