didzioji navigacija

Pradėjo pinokis, Gruodis 12, 2012, 16:59:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

pinokis

sveiki. nuo kokiu toyotu tinka didzioji navigacija-magas, corollai verso 2006m. nezinau ten tu modeliu kurie buna

pinokis

na va sendien nusipirkau ta magnetola b9010. klausimas. ar tiks man dabar visi pajungimai, fiskes. ar veiks viskas nuo vairo?

Farmeris

Citatapinokis parašė:
na va sendien nusipirkau ta magnetola b9010. klausimas. ar tiks man dabar visi pajungimai, fiskes. ar veiks viskas nuo vairo?
ka jau pirkai...tai ir dėk..:D ko čia dabar tiks ne tiks..:)
Corolla Verso.

pinokis

ne, tai zinoma kad desiu jai nupirkau :). tik vat ir klausiu ar viskas tiks. ar navigacija rodo lietuva.

S_Kulikauskas

Veliau papasakosi kaip sekesi, gal prisireiks ir man ;) .

ketvirtasis

Citatapinokis parašė:
ne, tai zinoma kad desiu jai nupirkau :). tik vat ir klausiu ar viskas tiks. ar navigacija rodo lietuva.
Viskas tiks, būk ramus, standartas visose Toyotose. Nesakau, kad gerą daiktą nusipirkai, bet kad pajungimo fiškės tos pačios tai 100%. Nes nuo Corolos dėjau ant Avensio tiko, poto at Yario vėl tiko.

pinokis

o kaip joje navigacija pasileidzia. dar nesigaudau valdyme. viska pajungiau ir tiko

Saulius SSS

GPS anteną pajungei? Rodo kur randiesi?
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

spyglys

Nu jo, idomu, ar jis tik bloka navi nupirko, ar ir visus priedus prie jos.

ketvirtasis

Citataspyglys parašė:
Nėr ten jokių priedų tik GPS antena ir 2 DIN magnetola. Dabar saugok savo mašiniuko langus nuo kokių narkomanų. Tfiu-tfu-tfu, kad neprišnekėčiau, nes tik tokie ir jama, savame mašiniuke pakeičiau tvirtinimo varžtus, vetoj 10 mm įndėjau atsukamus su šestigranikais ir visi varžtai skirtingi. Galvos suapvalintos, su replėm nepaimsi plius ir snukis nusiima. Kai ant gatvės palieku "ramiau miegasi".

sadivras

jai nepaslaptis is kur pirkai ir kiek sumokejai? yra tokiu minciu ir pas save detis nes kiek girdejau ten ir laisvu ranku iranga yra.

Bemsas

Citatasadivras parašė:
jai nepaslaptis is kur pirkai ir kiek sumokejai? yra tokiu minciu ir pas save detis nes kiek girdejau ten ir laisvu ranku iranga yra.

su laisvom rankom tik B9008.

Bemsas

Citataketvirtasis parašė:
Citataspyglys parašė:
Nėr ten jokių priedų tik GPS antena ir 2 DIN magnetola. Dabar saugok savo mašiniuko langus nuo kokių narkomanų. Tfiu-tfu-tfu, kad neprišnekėčiau, nes tik tokie ir jama, savame mašiniuke pakeičiau tvirtinimo varžtus, vetoj 10 mm įndėjau atsukamus su šestigranikais ir visi varžtai skirtingi. Galvos suapvalintos, su replėm nepaimsi plius ir snukis nusiima. Kai ant gatvės palieku "ramiau miegasi".

Kiek teko dometis, tai gamykliniu sistemu nelabai kas vagia, nes preke gan specifine ir greitai nenuimsi jos. Paprasciau nusiima negamyklines sistemos.

ketvirtasis

Citatabemsas parašė:

Kiek teko dometis, tai gamykliniu sistemu nelabai kas vagia, nes preke gan specifine ir greitai nenuimsi jos. Paprasciau nusiima negamyklines sistemos.
Tiek gamiklinė tiek ir neoriginali tvirtinasi tais pačiais kronšteinais, dėl vagių tai laimės dalykas. Jei pas tavę rajone yra koks narkomanų taškas ar panašūs asocialūs kaimynai va tuomet "linksma".

Bemsas

Neoriginalas turi dazniausia stalciu ir i ji isistato galva. O originalas prisisuka pati galva. Man net mentai ir draudime sake, kad nesukciau galvos del Toyotos navi, nes ji niekam nereikalinga.

Vat pvz passat b6 Navi isimti man uztrunka 5 min :), Corolla verso per tiek laiko nuimti nerealu, nes labai daug ardymo :D. Buna aisku atveju, jei labai nori isimti, tai islupa su puse paneles.