Corolla Verso užvedimo pultelio išėmimas

Pradėjo Rober, Vasaris 17, 2012, 08:27:42 AM

« ankstesnis - sekantis »

Rober

Norėjau paklausti ar jūs galite išimti iš savo Verso  užvedimo raktelį (tiksliau pultelį, nes užvedama "start" mygtuku), kai variklis dirba?
Nors automobilį turiu jau senokai, tačiau galvojau, kad išimti kai variklis dirba, neina, nes, jaučiau, kad yra pasipriešinimas, maniau, kad galiu ką nors sulaužyti. Šįryt atsitiko keistas dalykas, bevažiuojant spynelė pati išspjovė pultelį, variklis normaliai dirba. Ar čia nuo šalčio (-18), ar  įkištas ne iki galo buvo?

muncis

Man per salcius yra buve, kad istraukus pulteli, neissijunge degimas, teko  nuo akumo atjungti mase, bet tai buvo tik karta...
Ir pas nesusilusi uzgesinta automobili viena karta pultelio nejo istraukti, vel gi per salcius - tipo uzvedei, tai buk malonus ir susyldyk mane, o tai raktelio neatiduosiu :D
D-4D 2200 cm³ (2ADFTV) | 136 AG | 2006m.

Gmc

Niekada nebandziau istraukineti. Isspjove irgi nebuvo

xaudrius

Manau idejus rakteli ir paspaudus Start mygtuka raktas automatikskai uzsifiksuoja,ant rakto yra tam idubos.As bandziau dirbanciai istraukti,tai jauciasi,kad ji is abieju sonu laiko fiksatoriai.Nuo salcio ar serksno tie fiksatoriai stringa ir tiek.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Giedrius34

xaudrius manau viska teisingai išdėstė. Šaltis yra šaltis ;)
ტოიოტას გამძლე

Rober

Ačiū visiems už atsakymus. Supratau, kad taip ir yra: užvedus variklį, pultelis neišsiima. Man šiandien tiesiog pasisekė :)  
Gal tai šiek tiek nepatogu būtų tuo atveju jeigu norėčiau bent trumpam palikti mašiną su užvestu varikliu, negali užrakinti, jei nesinešioji atsarginio :)

Bemsas

CitataRober parašė:
Ačiū visiems už atsakymus. Supratau, kad taip ir yra: užvedus variklį, pultelis neišsiima. Man šiandien tiesiog pasisekė :)  
Gal tai šiek tiek nepatogu būtų tuo atveju jeigu norėčiau bent trumpam palikti mašiną su užvestu varikliu, negali užrakinti, jei nesinešioji atsarginio :)

Su atsarginiu raktu uzvesta masina neuzsirakina :) Isbandyta per salcius. teko lupti maza gelezini rakteli is pulto ir uzrakinti mechaniskai.

Giedrius34

O pas mane yra signalke (tokia tik "ale del draudimo"), tai as per salcius ta maza rakciuka pasiimu ir su signalke uzrakines iseinu. O masiniuko negesinu. ;)
ტოიოტას გამძლე