aukšto slėgio kuro siurblys ir DRV vožtuvas

Pradėjo muimui, Gruodis 18, 2012, 21:29:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

balticam

Citatamuimui parašė:
na ką šiandieną ryte problemos kartojasi, nors siurblys pakeistas. Pažanga tik tiek, kad į avarinį rėžimą variklis persijungė tik vieną karta, po to nebegeso ir nebe persijungė. Engine TRC ir VSC lemputės vėl degė visą dieną. trauka ir visa kita dirba puikiai.

Daviklį galima užsakyti atskirai nuo siurblio. Naujas daviklis kainuoja 600ltl tik tiek, kad tas daviklis tokio kaip kodo neturi. Eina davikliai pagal siurblio kodą ir tiek. Siurblio kodai matosi mano pirmame poste nuorodoje į siurblį

Tos lemputes cia visai niekuo detos del variklio darbo.
TRC (Traction Control), VSC (Vehicle Stability Control) -tai vaziuokles problemos,bet jokiu budu ne variklio. Todel jos ir degs,net jei nauja varikli idesi :)

looking4snow

Kodel butinai vaziuokles, o gal TRC/VSC/ABS valdanti elektronika grybauja?

Saulius SSS

tos lempurės užsidega esant betkokiam el.gedimui ir ne tik.matyt betkokiam el grandinės pakitimui. aš įdėjau LED stop/gabaritus -iškarto užsidegė skydelyje visas buketas lepučių.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

muimui

jei butu bėdos su pakaba nedegtu engine lemputė.

Elmeri

Citata iš: muimui Įrašytas Gruodis 18, 2012, 21:29:32 PM

Problema yra tame varikliui nepasiekus darbinės temperatūros (neįšilus) jis persijungia į avarinį rėžimą (užsidega engine lemputė ir TRC bei VRC (jei nesumaišiau pavadinimų)) ir paskui visai užgesta, po kokių 2-3 tokių užgesimų  (kol nebuvo didelių šalčių) įšilus motorui jokių problemų nebūna, ir kuriasi ir važiuoja ir nebe persijungia į avarinį rėžimą. Su trauka jokių bėdų nėra kai variklis sušyla ir nebe persijunginėja. Tik tiek kad dega lemputės engine, tsc ir vrc, o mašina važiuoja normaliai. dar problema ta kad prie minusinės temperatūros gerokai sunkiau kuriasi   
http://i46.tinypic.com/28b8ksz.jpg

Sveiki tokia pat beda ir pas mane tik dabar jau nebepadeda varyklio pasilimas. Vyksta tai nuolat net ir toliau vaziuojant atleidi gaza ir dingsta jis isijungia tas avarinis rezimas. Irgi sneka meistrai kad tas kuro slegio voztuvas bet  pakeitus ji is vaziuojancio automobilio pagerejo tik kurimasis o gesimas ir gazo dingimas nedingo tada is sroto buvau siurbli pakeites vistiek tas pats. Gal kas gali ka patart nes jau nebezinau nuo ko pradeti. Toyota avensis 2.2 dcat.