Priekinė parkavimo sistema

Pradėjo progys, Lapkritis 21, 2012, 19:48:46 PM

« ankstesnis - sekantis »

progys

Sveiki,
pas mane yra priekiniai parkavimo sensoriai ir mygtukas jiems įjungti - išjungti šalia vairo kairėje. Nežinau ar jie originaliai sudėti ar ne, tačiau pastebėjau tokią kvailą jų veikimo savybę. Jeigu jie įjungti, tai netgi važiuojant dideliu greičiu vis tiek reaguoja į kliūtis. T.y. prasilenkiant su mašina pypsi. Aš manau taip neturėtų veikti. Gal kas nors yra susidūręs? Gal reguliuojasi jų jautrumas ar turėtų jie išsijungti pasiekus didesnį greitį ? Ačiū už info.

LTUaudrius

Pas mane taip pat yra priekyje bei gale jutikliai, ir ta zalia lempute kaireje yra. bet niekad nepypsi vaziuojant didesniu greiciu. pypsi tik kieme sukinejantis o net 30km/h vaziuojant nepypsi.

Venza

O tai kam tas mygtukas ijungti ir ISJUNGTI?Butent tam,kad vaziuojant netrukdytu.Kaip kitokiu budu juos ijungt as nelabai isivaizduoju,nes galiniai isijungia ijungus atbulini begi,o kaip daryt su priekiniais?Aisku galima priburt elektroniniu budu nuo greicio,bet kiekvienas toks patobulinimas didina ir sugest linkusiu prietaisu skaiciu :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Kalapiziukaz

Kinietiskus priekinius tai nuo stabdziu jungia dazniausiai :)

progys

CitataVenza parašė:
 O tai kam tas mygtukas ijungti ir ISJUNGTI?Butent tam,kad vaziuojant netrukdytu.Kaip kitokiu budu juos ijungt as nelabai isivaizduoju,nes galiniai isijungia ijungus atbulini begi,o kaip daryt su priekiniais?Aisku galima priburt elektroniniu budu nuo greicio,bet kiekvienas toks patobulinimas didina ir sugest linkusiu prietaisu skaiciu :)

Patogiau būtų jei nuo greičio priekiniai išsijungtų, nereiktų rankom junginėt :) Na be ką padarysi, šiaip priekinių kaip ir nelabai reikia - bent man. Tiesiog norėjau sužinot ar čia "as designed" taip veikia ar kažkas sugedę. Ačiū už info.

Bajoras

sveiki, pas mane kaip ir nera tu parktroniku, bet yra ta zalia lempute. Kam ji skirta gal zinot ?

Rymantass

sveiki pas mane irgi yra tie parktronikai priekiniai ir galiniai bet priekiniai is vis neraaguoja i kliutis [gal reik ijunkt nezinau kaip ] o galiniai tai kai  ijungiu atbulinia pavara tai pypteli viena kart vienokiu garsu  ir 1Sek begyje pradeda pypset kitu balsu ir pastoviai mano supratimu tai lyg sakytu kad jau prie pat kliuties esu bet taip nera ,tai nezinau kas cia per bedos ar rimtas gedimas  ar kazka ijunkt reikia .
P.S
masina tika nusipirkau  su parktroniku reikalu nesu turejas tai nezinau net veikimo principo  gal kas patars man zaliam .Dekui:)

Silkinas

CitataRymantass parašė:
sveiki pas mane irgi yra tie parktronikai priekiniai ir galiniai bet priekiniai is vis neraaguoja i kliutis [gal reik ijunkt nezinau kaip ] o galiniai tai kai  ijungiu atbulinia pavara tai pypteli viena kart vienokiu garsu  ir 1Sek begyje pradeda pypset kitu balsu ir pastoviai mano supratimu tai lyg sakytu kad jau prie pat kliuties esu bet taip nera ,tai nezinau kas cia per bedos ar rimtas gedimas  ar kazka ijunkt reikia .
P.S
masina tika nusipirkau  su parktroniku reikalu nesu turejas tai nezinau net veikimo principo  gal kas patars man zaliam .Dekui:)
Po pyptelėjimo turėtų užtilti, o artėjant prie kliūties didėti pypsėjimo dažnis iki ištisinio pypimo. Bent mano taip dirba. Kartą buvo pradėjęs pyspsėti be perstojo iškart po atbulinės eigos įjungimo. Pasirodo buvo išsireguliavę nustatymai. Meistras suprogramavo išnaujo ir vėl tvarka.