Kuro uzpilimo dangtelis

Pradėjo MND, Gruodis 20, 2012, 09:20:44 AM

« ankstesnis - sekantis »

MND

Sveiki.

Siandiena vos istengiau atidaryti kuro isipilimo dangteli, spaudi knopke nulis sveiku :|  teko naudotis ir sniuriuku... o po to sekmingos pabaigos nera, dangteli uzdaryti neina.  gal kas koki stebuklinga vaista zino kaip tai vel priversti padaryti?

Visus su artejanciomis sventemis!

SimasJ

Man tas pats buvo pries keleta dienu :) Atsidare sunkiai - po to nebeuzsidare. Supurskiau su purskalu nuo spyneles uzsalimo ir po keliu minuciu susitvarke. Vienu zodziu papurksk , palauk kelias minutes pamaigyk dar mygtuka ir atsoks, nes uzsales. Arba siltai masina kur nors palaikyk.

MND

pyliau tirpikli spyneliu nekas gaunasi.... klausykit uzrakinant masina uzsirakina ir bakas? plus is to "apvalaus" turi islysti tas uzraktukas? ar tas uzraktas koks magnetinis?

jei taip vadinasi ar gali taip kad traukiant ta virvele jis isoko gilyn?

SimasJ

Bakas visada uzrakintas kol nepaspaudi mygtuko. Tas apvalus turi buti islindes - kai paspaudi mygtuka jis ilenda i vidu, spyruokle issauna dangteli ir jis vel islenda. Dabar jis pas tave ilindes ir kazkaip ji reikia istraukti.

MND

o klausyk ten turi buti islines visas tas toks didokas juodas ar is to juodo apvalaus per ta skylute islindes kystukas

SimasJ

Is to juodo islenda vamzdelis - kokio 5 mm skersmens. Jeigu pas tave neuzsidaro tai reiskia kad jis ilindes i vidu ir jo nesimato. Man kai papurskiau ir paskaudinejau mugtuka atsoko jis i vieta. Bet as tos virves kur bagazineje yra netampiau.

MND

nu matai as tai padariau :( bln nesamoniu muziejus gaunasi dabar

MND

neislenda dabar tas 5 mm tikriausiai pasikreipe gal reiks bandyt kaska daryti

EvaldasL

Man buvo irgi. Atvaziavau i degaline, atsidariau ir paskui nebeuzsidaro. Tai supurskiau su langu atitirpintoju, palaukia kelias minutes, pamaigiau ta mygtuka ir atsoko bako uzraktas. Galvoju gal reiketu ji su silikonu sutepti, nes panasu kad jis is vidaus uzsala.

saulus

Kokia galimybė vagiams atidaryti dangteli

SimasJ

CitataMindaugas_G parašė:
Sveiki.

Siandiena vos istengiau atidaryti kuro isipilimo dangteli, spaudi knopke nulis sveiku :|  teko naudotis ir sniuriuku... o po to sekmingos pabaigos nera, dangteli uzdaryti neina.  gal kas koki stebuklinga vaista zino kaip tai vel priversti padaryti?

Visus su artejanciomis sventemis![/quote?/]

Kaip baigesi, ar susitvarkei?

barzda

sveiki... buvo man taip pernai ziema... net nezinoja, kad šniurelis yra...:) tai atsidariau jėgos pagalba... biški pagadinau... kadangi dangtelis atidaromas mikrovariklio pagalba, pasirodo jis tiesiog buvo atsipalaidavęs ir nukritęs...meistriukai nuėmė tos pusės apdailas ir gražino į vietą...tokia istorija...