Ar Toyotoje yra trc ir vsc bet, su prastesne komplektacija su oro kondiconerium ?

Pradėjo RafalToyota, Gruodis 24, 2012, 11:24:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

RafalToyota

Su rankiniu variau drifta ir apsukas pakele iki 4000 ir pyst  greitai numete apsukas ,bet dar laikiau truputi gaza, bet lempike ne uzsidege ne kokia. :)

S_Kulikauskas

Nu siaip man neleidzia normaliai ir "drifto" pavaryti :) , nes pradeda cypti ir iskart bando tiesinti. O siaip labai paprasta patikrinti, pakeli viena priekini rata ant donkrato, uztraukini rankini, uzkuri ir ijunges begi po truputi atleidineji sankaba. Jai nuo donkrato nuvaziuos tai tikrai yra :D , o jai priekinis ratas prades suktis ore vadinasi nera ;) .

S_Kulikauskas

Gerdamas kava pamasciau, kad sitas testas gali nesuveikti :) .

Nes pradejus vaziuoti ABS atlieka testa. Tai jauciu, kad tik nuo tada visos sistemos ir isijungia. Zodziu testas lieka taspats, tik pries pakeliant ant donkrato turi biski pravaziuoti, ir negesinti variklio iki testo pabaigos :).

gisas

CitataS_Kulikauskas parašė:
Gerdamas kava pamasciau, kad sitas testas gali nesuveikti :) .

Nes pradejus vaziuoti ABS atlieka testa. Tai jauciu, kad tik nuo tada visos sistemos ir isijungia. Zodziu testas lieka taspats, tik pries pakeliant ant donkrato turi biski pravaziuoti, ir negesinti variklio iki testo pabaigos :).
blogas patarimas. taip gali slenksčius sulankstyti. man buvo atsradus vibracija, tia tokiu budu norejau nustatyti gedimą pakėlęs viena ratą, net nepagalvojęs apie sukibima. Įjungiau č pavara atleidau sankaba, abs užstabdė pakeltą ratą, o mašina soko į priekį nuo kankrato ir vos ne į garažo kampą. gerai kad tik vos įbrėžiau slensti ir niekas nelūžo/nelinko. Šiaip užtraukus rankinį ant ledo ir atleidus sankaba, jei neleidžia kelti apsukų, tai TRC kaip ir yra, jei yra TRC manau kad bus ir VSC. bent jau pas mane užtraukus rankini ir pradėjus slysti šonu, viskas puiku- mašina slysta, tik atleidi rankinį, tuoj pasigirsta abs0 darbas ir masina išsitiesina
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

gisas

CitataRafalToyota parašė:
O pas tav eknopke yra TRC OFF ?
jeigu manęs klausei, taip taip- yra :)
Avensis '04 2.0D-4D

RafalToyota

O pas mane nera ir pas mane prastesne koplektacija Linea Terra tipo su oro kondiconerium :|

gisas

O pas mane nera ir pas mane prastesne koplektacija Linea Terra tipo su oro kondiconerium :|
pas mane sol, tik kažkodėl nėra odos ir el. sėdyniu, visa kita lyg ir ir yra, nors gal tai buvo pasirenkamas "navarotas", jei nėra TRC tai labai abejoju ar bus ir VSC, mano nuomone jie tarpusavyje susiję, nors negarantuoju, čia tik aš taip svarstau :|
Avensis '04 2.0D-4D

RafalToyota

Ir dar bet jeigu saule svecia graziai ant uzdiegimo skedelyje matosi masina su vingiuotu, vsc .trc as skaciau cia dar forume  gali but toks bajeris kad buvo suluziosios sistemos ir savininkas is suko lempikes kad nearzinttu o gal koks ralistas vazinedavo ir servise paprase kad isjungtu.:|

gisas

Ir dar bet jeigu saule svecia graziai ant uzdiegimo skedelyje matosi masina su vingiuotu, vsc .trc as skaciau cia dar forume  gali but toks bajeris kad buvo suluziosios sistemos ir savininkas is suko lempikes kad nearzinttu o gal koks ralistas vazinedavo ir servise paprase kad isjungtu.:|
ne, jeigu nėr mygtuko, nera ir sistemos, o ralistai su tokiomis mašinomis nevažinėja, pagal skydeli nieko nesuprasi, niekas jų negamino atskirai pagal kompletacijas, dėjo defaultini ir viskas, o lemputes pajungė tokias kokių reikėjo. Tarkim jei nusiperki avina be autopiloto, tai CRUISE lemputė skydelyje vistiek yra, užtenka įdėt rankenėlę ir vuolia- jš šviečia :D tas pats ir su VSC- jei lemputė yra nereikškia kad jį aktyvi. :(
Avensis '04 2.0D-4D

RafalToyota

Tu kada nors skaitei Techninius duomenius savo masinus autotojoj Paspausk ant Komplektacijos Ir ten bus parasyta dvi komplektacijos (X)-reiskia standartine iranga ,O (-)- reikia nekomplektuojama o ten parasyta kas Linea Sol ir Linea Terra ABS sistema su stabdymo galios paskirstymu (EBD) X- reiskia standartine
iranga ir parasytas Ant Linea Sol ir ant Linea Terra koplektaciju kad yra sios sistemos ir 2 x

gisas

Tu kada nors skaitei Techninius duomenius savo masinus autotojoj Paspausk ant Komplektacijos Ir ten bus parasyta dvi komplektacijos (X)-reiskia standartine iranga ,O (-)- reikia nekomplektuojama o ten parasyta kas Linea Sol ir Linea Terra ABS sistema su stabdymo galios paskirstymu (EBD) X- reiskia standartine
iranga ir parasytas Ant Linea Sol ir ant Linea Terra koplektaciju kad yra sios sistemos ir 2 x
kad ten bus naujų kompletacijos o ne T25
Avensis '04 2.0D-4D

Gmc

TRC mygtukas pas mane yra, VSC atjungti negalima, todel mygtuko ir nera :) Tas pats pvz ir Foresteryje :)

RafalToyota

Bet Vienas man narys sake kad gali ir nebut to mygtuko jeigusistema yra tai degtu skydelyje indikatorius kad i neveikia .