Ar Toyotoje yra trc ir vsc bet, su prastesne komplektacija su oro kondiconerium ?

Pradėjo RafalToyota, Gruodis 24, 2012, 11:24:26 AM

« ankstesnis - sekantis »

gisas

CitataRafalToyota parašė:
Bet Vienas man narys sake kad gali ir nebut to mygtuko jeigusistema yra tai degtu skydelyje indikatorius kad i neveikia .

nesuk tu galvos, o ""įsinesk" į kokia aikštelę su rankiniu, jei prades rekti mašina ir neslys, vadinas yra,  jei apsikabinsi stulpą- dėja ne :D
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

gisas

P.S parašyk nariui Sonixas savo mašinos VIN ir pasakys yra ar ne, tada galėsi ramiai užmigti :D
Avensis '04 2.0D-4D

RafalToyota

Girdi taip taip yra 4500 stukos ir masina reke variau i aikstele ir tu suparnti masina jau sukasi ir 4500 stuku abarotu ir masina uzreke taip ir tai nemalonu pasidare

gisas

CitataRafalToyota parašė:
Girdi taip taip yra 4500 stukos ir masina reke variau i aikstele ir tu suparnti masina jau sukasi ir 4500 stuku abarotu ir masina uzreke taip ir tai nemalonu pasidare
turėjo ir šitas užsidėgti skydelyje
Avensis '04 2.0D-4D

RafalToyota

Bemsas

Dazniausia TRC ir VSC ir BA buna SOL komplektacijoje. Pvz Corolla Verso Terra komplektacijoje siu navarotu nebuna, nors yra paprastas mechaninis kodicionierius. Jei yra TRC/VSC - tai turi buti butinai isjungimo mygtukas.

gisas

Citatabemsas parašė:
Dazniausia TRC ir VSC ir BA buna SOL komplektacijoje. Pvz Corolla Verso Terra komplektacijoje siu navarotu nebuna, nors yra paprastas mechaninis kodicionierius. Jei yra TRC/VSC - tai turi buti butinai isjungimo mygtukas.
kas yra BA?
Avensis '04 2.0D-4D

Farmeris

Citatagisas parašė:
Citatabemsas parašė:
kas yra BA?
Banana's ant stogo..:D:D
Corolla Verso.

Bemsas

Citatagisas parašė:

kas yra BA?

Geresnį ir stipresnį stabdymą užtikrina stabdymo pagalbos (BA), stabdžių antiblokavimo (ABS) ir elektroninės stabdymo galios paskirstymo (EBD) sistemos.

gisas

Citatabemsas parašė:
Citatagisas parašė:

kas yra BA?

Geresnį ir stipresnį stabdymą užtikrina stabdymo pagalbos (BA), stabdžių antiblokavimo (ABS) ir elektroninės stabdymo galios paskirstymo (EBD) sistemos.
jau ir pats pagooglinau ir radau kas ta BA netgi filmuka pažiėjau apie jo veikimą, o tas EBD eina kartu su kažkuria kita saugumo sistema ar veikia tskirai? kaip žinoti yra ji automobilyje ar ne?
Avensis '04 2.0D-4D

Gmc

Citatabemsas parašė:
pas mane yra abi sistemos, bet isjungimo mygtikas tik TRC. VSC neatsijungia, bet neleidzia uzmesti masinos galo. jei tai bandai padaryti iskart uzrakina dureles, pypsi ir mirksi auksciau rodytas zenkliukas.

gisas

CitataGmc parašė:
Citatabemsas parašė:
pas mane yra abi sistemos, bet isjungimo mygtikas tik TRC. VSC neatsijungia, bet neleidzia uzmesti masinos galo. jei tai bandai padaryti iskart uzrakina dureles, pypsi ir mirksi auksciau rodytas zenkliukas.
tojotose ir neimanama išjungti VSC tiktai TRC ;) na nebent saugiklių pagalba :D
Avensis '04 2.0D-4D

MindaugasB

Nu bliamba, mano mašinoje rašo, kad galima išjungti ir VSC kartu su TRC. Nesuprantu, kodėl pas kitus negalima išjungti ir saugiklius reikia von lupti... :(

Specialiai su tapkėm nubėgau į kiemą, iš mašinos atsinešiau manualą ir dar kartą pažiūrėjau. Įrodymui nufotkinu ir nuotrauka žemiau. Ten antrame paveiksliuke gal nelabai nuo blico matosi, bet užrašas VSC AUS, išvertus - išjungta (OFF). Ir išbandžiau mašinoje. Nuspaudus TRC OFF mygtuką prietaisų skydelyje po 3 s užsidega VSC OFF (anglų kalba pas mane dabar) ir visą laiką kol važiuoji dega. Jeigu išjungei variklį, automatiškai įjungiama antrą kartą užvedus.
Išmėginki kiti, kas turi tas knopkes skirtingų modelių mašinose, ar suveiks? Gal čia tik man tokia privilegija? :D :D :D

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

gisas

CitataMindaugasB parašė:
Nu bliamba, mano mašinoje rašo, kad galima išjungti ir VSC kartu su TRC. Nesuprantu, kodėl pas kitus negalima išjungti ir saugiklius reikia von lupti... :(

Specialiai su tapkėm nubėgau į kiemą, iš mašinos atsinešiau manualą ir dar kartą pažiūrėjau. Įrodymui nufotkinu ir nuotrauka žemiau. Ten antrame paveiksliuke gal nelabai nuo blico matosi, bet užrašas VSC AUS, išvertus - išjungta (OFF). Ir išbandžiau mašinoje. Nuspaudus TRC OFF mygtuką prietaisų skydelyje po 3 s užsidega VSC OFF (anglų kalba pas mane dabar) ir visą laiką kol važiuoji dega. Jeigu išjungei variklį, automatiškai įjungiama antrą kartą užvedus.
Išmėginki kiti, kas turi tas knopkes skirtingų modelių mašinose, ar suveiks? Gal čia tik man tokia privilegija? :D :D :D
pas mae nuspaudus tą mygtuka užsidega tik TRC OFF
Avensis '04 2.0D-4D

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis