Dirzu keitimas

Pradėjo fidelis, Gegužė 09, 2009, 22:11:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

kaktusas

Čia matyt tokios originalios dalys, kurias kai pirko pasakė "japoniškos" :)

MindeJ

As irgi pasikeiciau. Dirzas, itempejas, guoliai, vandens pompa. Viso kainavo 900Lt.

wikcia

Citatakaktusas parašė:
Čia matyt tokios originalios dalys, kurias kai pirko pasakė "japoniškos" :)
tiesa pasakius man jokio skirtumo, as zinau kad jos tikrai atlaiko be problemu 70k, vienas meistras siule vaziuoti 100k, nes jis tokias detales kas 100k keicia ir jokiu problemu nebuvo iskile per kokius 4-5 metus. tai va man originalo nereikia, kad dvigubai moket. dar butu keliu metu senumo masina tada kitas reikalas.

Mindaugas P

Sveiki, turiu nauja vandens pompa, nes man netiko, o tiekejai jau nenorejo priimti, nes buvo keletas menesiu praejes nuo pirkimo. Turetu tikti toyota avensis iki 2003m. Kaina butu 165lt. Galite pasiziureti kaip atrodo: http://www.ipix.lt/desc/44624492 mano el. pastas: mindaugasp@statyba.lt

oscar666

sveiki,o pasakykit man toki dalyka,kas liecia dirzus....pas mane avensis 1.8vvt-i 2002 metu ir mane domina toks dalykas,ar pas mane dirzas,ar grandine,nes kai pirkau auto,lyg minejo,kad sitame modelije eina grandine.tai jei taip,tai keitimas turetu but kazkur ant 300000km?ar ne taip?zodziu papasakokit kas kaip...dekui....
lygis

dzonas

jei isoreje nesimato shkivo prie duju paskirstymo veleno, reiskia jis yra viduje; o jei viduje - tai pavara grandinine
15 metu su dyzeliu

Rober

Citataoscar666 parašė:
sveiki, pasakykit man tokį dalyką  apie diržus...turiu 2002 metų avensį 1.8vvt-i  ir mane domina toks dalykas, ar jame diržas ar grandine....
Tikrai žinau, kad 2007 m.  1.8 l  VVT-i  varikliai yra su grandinėmis ir diržų keisti nereikia. Ar skiriasi kuo senesni? Tikriausiai ne, išskyrus tai, kad iki 2003 m smarkiai rydavo alyvą. Dovanok, tavasis gal išimtis?

Aivis

Citatadzonas parašė:
jei isoreje nesimato shkivo prie duju paskirstymo veleno, reiskia jis yra viduje; o jei viduje - tai pavara grandinine
Dabar ir diržai buna į vidų sukišti ir tu nieko nepamatysi.
Gazas dugnas .......

oscar666

CitataRober parašė:
Citataoscar666 parašė:
sveiki, pasakykit man tokį dalyką  apie diržus...turiu 2002 metų avensį 1.8vvt-i  ir mane domina toks dalykas, ar jame diržas ar grandine....
Tikrai žinau, kad 2007 m.  1.8 l  VVT-i  varikliai yra su grandinėmis ir diržų keisti nereikia. Ar skiriasi kuo senesni? Tikriausiai ne, išskyrus tai, kad iki 2003 m smarkiai rydavo alyvą. Dovanok, tavasis gal išimtis?

na tepala tai tikrai valgo,ne isimtis manasis....o jei vistik grandine stovi ir keist nereikia,tai tada kaip su kitais dalykais budingais keiciant dirzus...pvz vandens pompa,ivairus guoliai ir panasiai...
lygis

Aivis

Citataoscar666 parašė:
CitataRober parašė:
Citataoscar666 parašė:

na tepala tai tikrai valgo,ne isimtis manasis....o jei vistik grandine stovi ir keist nereikia,tai tada kaip su kitais dalykais budingais keiciant dirzus...pvz vandens pompa,ivairus guoliai ir panasiai...
Vandens pompa ir guolius keičia,ne todėl,kad jie jau susidėvėja yra,o todėl,kad daug darbo yra juos pakeisti ir keičia viska kartu vienu ardymu ir dėlto,kad jei paskui pompa ar guolis subyrėtu,tai nutrauktu dirža ir turėtum problemu nemažų.O jei pas tave yra grandinė,tai jinai tos pompos nesuka ir ją pasikeisi,kai kai reikės atskirai.
Gazas dugnas .......

oscar666

lygis

Artūras Alytus

Citataunholy parašė:
mano tokia pat auto tai as keiciau tik pagrindini ir kitus dirzus, jokiu itempeju, vandens pompos irgi, nes viskas buvo idealiam stovyje, tai alytuj sumokejau kazkur 550 lt, keiciau pas patikrintus varikliu meistrus. visi dirzai buvo nipparts. o jeigu buciau itempejus, vandens pompa tai butu viso apie 800-900lt kainave.
Sveiki. Gal turite kazkokiu patarimu del pagrindinio dirzo keitimo ? Meistrai , daliu firma , kainos ?Dekui uz info Esu is Alytaus ;)

kepure

2.0d4d 85kw guoliu itempeju turiu devetu gan nemazai jai ka domins rashykit i privata:)

Ritvis

Prieš pusę metų nusipirkau 2001 m. Avensį D4-D. Rodė, kad pravažiavusi 131 000 km. Tačiau aišku tuo netikėjau. Tarp dokumentų radau dar prancūzišką technikinės apžiūros lapą, kuris tik patvirtino, kad rida neatsukta, bet vistiek netikėjau. Po kiek laiko nuvariau pakeisti variklio pagrindinį diržą ir visą kitą kas keičiasi kartu su diržu. Pakeitė, detalės kainavo 610 litų (be pompos), darbas - 150 litų. Atsiimant automobilį meistras pasakė, kad keičiamos detalės dar buvo gamyklinės. Tai dabar mano iškilo toks klausimas. Kaip meistras nustatė kad guoliai, hidroįtempėjas, vandens pompa, diržas dar yra gamykliniai. Negi mano Avensio rida yra tikrai tokia.

Awriuxx

CitataRitvis parašė:
Prieš pusę metų nusipirkau 2001 m. Avensį D4-D. Rodė, kad pravažiavusi 131 000 km. Tačiau aišku tuo netikėjau. Tarp dokumentų radau dar prancūzišką technikinės apžiūros lapą, kuris tik patvirtino, kad rida neatsukta, bet vistiek netikėjau. Po kiek laiko nuvariau pakeisti variklio pagrindinį diržą ir visą kitą kas keičiasi kartu su diržu. Pakeitė, detalės kainavo 610 litų (be pompos), darbas - 150 litų. Atsiimant automobilį meistras pasakė, kad keičiamos detalės dar buvo gamyklinės. Tai dabar mano iškilo toks klausimas. Kaip meistras nustatė kad guoliai, hidroįtempėjas, vandens pompa, diržas dar yra gamykliniai. Negi mano Avensio rida yra tikrai tokia.

Gal ne taip mestras išsireiškė: Ne gamyklinės dalys, o originalios. O kad jos orginalios galima matyti pagal kodus ant jų ir ženklus. Tiesiog tai įrodo, kad į mašiną buvo dedamos geros dalys, ne kaip pas mus kiniškos. Apie ridą, deje, tai nieko nesako. Pas mane irgi kai pirkau rida buvo 134000. Diržai, įtempėjai irgi buvo orgonalūs, ir dar apynaujai :)