keista masė virš amortizatoriaus

Pradėjo waldosius, Sausis 03, 2013, 17:22:53 PM

« ankstesnis - sekantis »

waldosius

Gal kas žinote iš kur ir kokia čia košė virš amortizatoriaus. nesimato iš kur atsirado. panaši į silikoną, su sukietėjusia pluta.

mind

Anksciau nebuvo? Panasu i makroflexa- tarpams uzpildyti. Gal kas restouravo tavo automobili pries parduodamas. :D
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

waldosius

cia giminaicio automobilyje vakar atsirado. bet ne makrofleksas :) ta mase netirsteja daugiau, tirstumas sake kaip solidolo.  as is pradziu maniau gal koks katinas buvo ilindes issivemt po naujako :D . jei nebutu jos tiek daug , tai sakyciau gal atramini guoli buvo nekukliai istepe , bet dabar...

kapsis

tai gal kokia lape snape sugalvojo surio atsargas pasislept :D:D:D o jis eme ir issilyde nuo variklio karscio :D:D:D  kad ir kjaip bebutu cia manau keturkoju atnestas produktas:)  pauostykit, patyrineket, gal isidrasinsit paragauti...??  :D:D:D

AVENSIS D4D CHIP

peliukai pas seimininkes pyrageliu teslos nufyrino ir atsargas kaupt pradejo:D

waldosius

Nu man irgi juokinga :D, bet butu idomu zinoti is kur tai. nes medziaga tai tikrai nevalgoma :) o kokiam gyvuneliui ten ka nors atitempti kai uzdarytas kapotas nelabai imanoma. jo islindimo vieta ties atraminiu guoliu. tad pirma mintis buvo gal toyota pradejo gaminti kokius mandrus amortizatoriu atmusejus(su idaru) :) nors si mase labiau panasi i jau issilydziusi atmuseja .

AVENSIS D4D CHIP

Citatawaldosius parašė:
Nu man irgi juokinga :D, bet butu idomu zinoti is kur tai. nes medziaga tai tikrai nevalgoma :) o kokiam gyvuneliui ten ka nors atitempti kai uzdarytas kapotas nelabai imanoma. jo islindimo vieta ties atraminiu guoliu. tad pirma mintis buvo gal toyota pradejo gaminti kokius mandrus amortizatoriu atmusejus(su idaru) :) nors si mase labiau panasi i jau issilydziusi atmuseja .
patikek gyvuneliai tiek pritempia po kapotu visokio gerio kad net nustebtum pamates;)

Saulius SSS

tepalas sumaišytas su vandeniu. labai panaši masė
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

arytis

Aš kiekvieną kartą keisdamas kuro filtrą, kai nuimu oro filtro korpusą vis randu žvėrelių atsargų žiemai, tai duonos kriaukšlių, tai kankorėžių :)

mind

Truputį panašu į suplakto tepalo putas.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

GALLANT

Manau geriausei butu nuvalyt ir ziuret kas bus toliau.

Saulius SSS

Citataarytis parašė:
Aš kiekvieną kartą keisdamas kuro filtrą, kai nuimu oro filtro korpusą vis randu žvėrelių atsargų žiemai, tai duonos kriaukšlių, tai kankorėži
ų :)
kai žvėreliai supyks,kad suvalgai jų atsargas iš keršto gali ir į pravodkę mestis. Esu nekartą matęs pas vokiečius  prie variklio kabančias kažkokiaias "dešras" nuo graužikų. Aš labai rimtai...

horn

Prieš mėnesį varna buvo nustipus ir prie gatvės voliojosi liekanos, šalia paliekam mašinas, tai su pagaliu toliau numečiau. Per TA atidarom kapotą-varnos kaulai ir plunksnos prie amortiko atramos-panaši vieta kaip ir čia.

Saulius SSS