Nesikuria kai daugiau negu -10

Pradėjo vvytautass, Sausis 27, 2013, 11:09:23 AM

« ankstesnis - sekantis »

Myjack

Citata iš: Numatai Įrašytas Sausis 30, 2014, 12:51:40 PM
"buvau nuvares pas atstovus Sovli Šiauliuose..sakau taip ir taip daugiau pašalus nesikuria..ok sako padarysim diagnostika ten bla bla...padarė jokių nukripimu nuo normų nenustatė...tik akumas kažkiek pasėdęs (vėliau isidėjau nauja)..ir sako tau reikia atnaujinti ECU softa pagal juos jau jis 6 kart turėjo buti atnaujintas..atnaujino (80lt)..padėjo ..kuriasi.. "

Tai tu jiems likai skolingas 400 Lt. ;) O jei rimtai negi ECU atnaujinimas turi tokios itakos uzsivedimui prie minuso?

2003 m. Avensis 85 kw ECU neatnaujinamas?

Numatai

Citata iš: Farmeris Įrašytas Sausis 30, 2014, 10:15:05 AM
buvau nuvares pas atstovus Sovli Šiauliuose..sakau taip ir taip daugiau pašalus nesikuria..ok sako padarysim diagnostika ten bla bla...padarė jokių nukripimu nuo normų nenustatė...tik akumas kažkiek pasėdęs (vėliau isidėjau nauja)..ir sako tau reikia atnaujinti ECU softa pagal juos jau jis 6 kart turėjo buti atnaujintas..atnaujino (80lt)..padėjo ..kuriasi.. :)

Farmeri ar vis dar viskas Ok? Kuriasi po atnaujinimo?

Farmeris

Citata iš: Numatai Įrašytas Sausis 31, 2014, 08:17:03 AM
Farmeri ar vis dar viskas Ok? Kuriasi po atnaujinimo?
taip kuriasi.. bet ka pastebėjau tai akumuliatorius turi buti Geras ir sukti gerai....jei tik kiek silpniau suka ir vsio CR nebeužvesi..švogerio R Laguna irgi Common reilinė kol neįsidėjo naujo akumo tol nebeužkurė per šalčius...dabar ir jam ir man kuriasi gerai..
Corolla Verso.

Labaniukas

Jei rimtai, tai pas mane po programos atnaujinimo kuro sanaudos padidejo apie 1 ltr., bet kuriasi be problemu, manau reikes vesti tegu paziuri kas ten negerai. O gal as per daug noriu, bet vasara sunaudoja vidutiniskai apie 6.5 ziema apie 8, nors vazineju tikrai ramiai. Pries atnaujinima bent rode atitinkamai 5,3 ir iki 7

MindaugasB

Citata iš: Labaniukas Įrašytas Sausis 31, 2014, 18:55:26 PM
Jei rimtai, tai pas mane po programos atnaujinimo kuro sanaudos padidejo apie 1 ltr., bet kuriasi be problemu, manau reikes vesti tegu paziuri kas ten negerai. O gal as per daug noriu, bet vasara sunaudoja vidutiniskai apie 6.5 ziema apie 8, nors vazineju tikrai ramiai. Pries atnaujinima bent rode atitinkamai 5,3 ir iki 7

Tu ne kompa ziurek, o realias uzpylimo sanaudas. Pilnu baku matuoti reikia. Kompas pievas rodo.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

kalava

Sakyciau kaip tik dabar prie realesniu sanaudu priartejo ;-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Farmeris

'rodė' kas mašinos kompas??? jis kaip ir rašė rodo pievas...man kaip tik po atnaujinimo sako gal pajusi ant ekonomijos kažkiek..
Corolla Verso.

Labaniukas

siaip tai pagal kompa ziurejau, kazkada tikrinau kiek kompas rodo teisingai, tai skirtumas buvo tik apie 0,5 ltr. (rode maziau). Reikes vel kada nors patikrinti, bet ziema manau 8 o vasara 6,5 per daug (sakau ramiu vazinejimu)

Farmeris

Citata iš: Labaniukas Įrašytas Vasaris 01, 2014, 11:18:48 AM
siaip tai pagal kompa ziurejau, kazkada tikrinau kiek kompas rodo teisingai, tai skirtumas buvo tik apie 0,5 ltr. (rode maziau). Reikes vel kada nors patikrinti, bet ziema manau 8 o vasara 6,5 per daug (sakau ramiu vazinejimu)
itilpti i 6,5ltr/100km butu svajonė :D šeip vasara nemažiau 7 valgo...važinėju matyt nelabai ramiai..
Corolla Verso.

Gintaras6735

Del nesikurimo saltu oru,tai ir man taip buvo-pradzioj griebia,o po to suk nesukes.Nuvariau i garaziuka,patikrino purkstukus,pakeite kuro filtra-tipo kuras nuseda per ji,paeme pinigus,ir ka-per ta laika atsilo oras,vel vedasi gerai.Bet vos tik atsalo-vel nesikuria,Skambinu i servisa,klausiu-zvakes tikrinot-sako kompas nerode klaidos.Darbe pasitikrinu su draugu pagalba-ogi visos numirusios,Pakeiciau zvakes-nuo tos dienos visos problemos baigesi.Mano masiniukas 2.2 100 kw D4D Corolla Verso 2006

Numatai

Na o mano atveju panašu, kad pernai padarytas softo atnaujinimas padėjo, nes aišku kuriasi ne iš pusės pasukimo (paspaudimo :)), bet tikrai nebeliko pernai buvusių problemų, kai reikėdavo drožti starterį kol šiaip netaip užsikuria. Aišku gruožio mėnesį dar su testeriu pasitikrinau žvakes- visos OK.